m3g4kill Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bence de Hon balanstan kaybediyor ,yoksa diğer herşeyi çok iyi . Dota 2'yi ben de çok beğendim , grafikler , animasyonlar, interface vs. bunlarla ilgili ileride değişiklikler olacaktır o kesin. Benim esas tuhafıma giden olay , cast time'lar... Hon'dan bile hızlı olmuş bazı büyüler için ,hayır neden dota ile aynı cast timeları direk bire bir taşımamışlar anlamadım. Mesela Sven'in stun ne olmuş öyle arkadaş , Lion ulti atıyor sanki , cast timeler böyle değişirse direk balansı etkiler.Ya da gözüm yanılıyor belki de değişmemiştir , bir de sizler izleyip yorumlayın lütfen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 pickler hep aynı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 knoxville said: abi honda orb effect yoktu ya var mı ötesi aylarca öyle oynadık sonra geldi attack modifier diye Abi cidden knoxville'inde dediği gibi, eleştirdiğiniz şeyler havadan eleştiriler. Hepiniz biliyorsunuz ki oyun daha early beta. Zamanla değişecek, yerli yerine oturacak. Yani bahsettiğiniz şeylerin hepsinin fix'leneceği açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yorumcular cok kafa bi anda ısındım adamlara <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yok cin dısında 100k civarı geziyo viewer sayısı.. cin 3 milyon falan diyolarda pek inanamadım burası 100k iken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 void vuruyor mu vurmuyor mu belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 puckun ilüjıri orb çok güzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 abi çinde hep çok popülerdi dota. çinin bilinmemesinin nedeni warcraftta 1.20cde baya diretmişlerdi. avrupa 1.22 falanken bunlar hala 1.20c yi kullanıyodu. daha sonra patchler eşitlendi işte. adamlar mogollar gibi yakıp yıktı ortalıgı. bilinen tüm dota taktikleri değişti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 invoker falan alan oldu mu oyunlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 picklerin aynı olması normal hero sayısı az galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Çok mu kötü oynuyorlar bana mı öyle geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Lag olayı enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bot runeun olduğu mekan gereğinden fazla dar olmuş. 2 hero anca sığıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 o değilde oynayanlardan bazıları hard noob falan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ehh eytere be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bu turnuvaya lag damgasını vurdu. durum çok kötü gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ya oyun ne zaman cıkar bi tahminde bulunun bakalım kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 mascio said: o değilde oynayanlardan bazıları hard noob falan sanırım dat comment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Takımları ayırt etmek çok zor oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 vengeful spirit i oynayan eleman baya noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 chronos'un ultsinin tipi hon'dakine göre (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Başta bu ne ya dedim de 2 maç izledim direk gözlerim alıştı, gayet iyi olmuş oyun. Mekanikleri anladığım kadarıyla oturaklı, efektler sade ve anlaşılır benim hoşuma gitti. Tek sorun steam lagi, o da olmazsa misler gibi oynanır. Interface olayını hallederler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bende ilk meh dedim ama şimdi gözüm alıştı takımları falan da karıştırmıyorum fena değil ama karakterlerin bazıları görüntü olarak çok tırt olmuş hele sven anti mage falan çıksın bi oynayalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 şimdi, faceless void'in dota 2'deki attack animasyonunu izliyorum, sonra gidip hon ve dota'dakilere baktım. dota 2'deki faceless void aynı LoL heroları gibi attack animasyonuna sahip. yanlış mıyım? aksini düşünen varsa yazsın lütfen. hiç hoş olmamış. şimdi bu durumun ilerde değişebileceğini kim iddia edecek. çoğu hero böyle. herşeyi yeniden yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Landa oynanmıyormuş oyun sanırım, online bağlanıyorlarmış, fuarda da internet bağlantısı sömürülüyordur muhtemelen. Official bir açıklama falan gelse bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar