Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 şu başta seçtigimiz begiiner familiar vs secenegını deıstırme ımkanımız varmı ? deıstıremıosakta ılerleyen vakıtte wın loose ratıodakı artısla farkedermı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Oyun oynadıkça değişiyor ELO puanın, o seçenek sadece başlangıç puanını değiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 iyi ozaman ya yakında düzgün adamlar denk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 CLINKZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 allleeeeeeeeh. atropos ama ya, magnus ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Davetiye artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 AP çok iğrenç ya cidden kusacam, acil CM matchmaking lazım yada en azından sd/ar felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 4 tane agi carry alıyorlar ya ağızlarını kırasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ho shi http://www.youtube.com/watch?v=q5Wy8gFsyYw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Hala invite satılıyor open betaya geçselerde hepimiz oynasak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Günde 500 invite felan dönüyordur heralde, 2. bi steam accountum olsa bi 10 key felan alabilirdim heralde, dota turnuvalarını felan takip edin IRC kanallarını takip edin bi dolu key dağıtılıyor open beta gibi birşey şu an zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 O diilde bi topic açılsa şu toplanıp hon atalım gibi. bizde toplansak dota2 atsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 aquila said: CLINKZ! lan clinkz mi geldi. o zaman oyun hakkında bütün görüşlerim değişebilir sdklfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Eski hon oyuncularından oluşan şu anda dota 2 oynayan Mousesports takımına destek verebilirseniz sevinirim arkadaşlar :) Premiere League'de Nirvana disband olduğu için replace edilicek ve Mouz'a destek lazım, şu anda yeni yeni formlarını bulmaya başladılar geçtiğimiz haftasonu Empire,DTS,SK,xP ve Next.kz gibi takımları yendi devamını görmek istiyoruz =) http://www.facebook.com/pages/The-Premier-League/195514240536406 Mouz olarak geçiyor adları..Oy verebilirseniz sevinirim. Takımın kadrosu: Trixi(FnaticMSI'dan),Rexi,Dement,Wehsing,Sexybamboe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 beyler. yaşlandım resmen ama hala invite yok. yok mu bana atabilecek birisi? saçma sapan insanlara 2-3 defa çıkmış. cidden oynayacak veya bug repor edecek insanlara gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 cidden oynayacak veya bug repor edecek insanlara gelmiyor. yalana bak asdofpih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 e bende yok işte. yalan değil. bi gelsin davetiye. her dakka report edecem. öyle böyle değil. valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Grast said: O diilde bi topic açılsa şu toplanıp hon atalım gibi. bizde toplansak dota2 atsak Şurası kullanılabilir: steam://friends/joinchat/103582791432342904 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 hadi pati gençliği. o sakladıınız keyi bana vermenizin zamanı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 sıraya gir lütfen. oyunun gelişimine katkı sağlayacak insanlar yani benim gibilere verilmesi lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cadiparti Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ursa'nın ses tonu nedir öyle ya. her sabah dinlemeden uyanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 barbu said: e bende yok işte. yalan değil. bi gelsin davetiye. her dakka report edecem. öyle böyle değil. valla bak. Dota 1'den kalma, düzeltilmesi gereken boktan şeyleri report ediyorsun, sözde dotacılar öyle bir flameliyor ki, GERÇEK DOTADA BÖYLEYDİ ÜEEEE diye, 3. den sonra bi daha ne report ne feedback yapıyorsun. Kendini kandırma diye diyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kötüymüş o olay. umarım saçma sapan kalmaz release olduğunda. şimdi oynayamıyorum bari çıktığında saçmalıklar kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 adam oyuna giriyo mal gibi 10 dakika kulede duruyo sonra saldırıyo ölüyo sonra haritada geziyo sonra 2-3 kere daha ölüp dc oluyo bu adamın keyi var sizin yok çok üzücü.fakat türklerle ne zaman oynasam kavga edip mikrofondan bağırıyorlar.baya hakaret ediyorlar birbirlerine bu da üzücü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kaç k insan var bilmiyorum oyunda ama eminim 30k civarı vardır. bi ben yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar