Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sc2 ile tamamen farklı mecralar, ben sc2ye yetemiyorum kabul, sizde mobalara yetemediğinizi, lolle kendinizi avuttuğunuzu itiraf edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 şurda dota, hon oynayan adamların %90 ı bir hafta kassa, yine şurda ben sc oynuyorum diyen adamların %90 ı nı eze eze yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Yahu SC'ye yeten bir bünya nasıl moba'ya yetemez, konu sc vs lol'e kaymasın da, aklın alıyor mu şu söyledigini? Tyrannus said: moar liek multitaska yetemeyen 4apm gençlerin dramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 honda 5v5 bu saatten sora zor olduğu için dota bütün herolar açık release olursa test ederiz şu söylediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Daha da ciddi post atmam, topiğin beyin kusmugu kotası doldu. Enjoy your image macros. http://i.imgur.com/ce7t0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 fede said: skyrim : sağa sola tıklatroll u bug la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sevemedim abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 xunn said: MobA gerçek oyunları oynarken yorulup sinir stres attıgın oyundur. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 http://i.imgur.com/TdMFN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 xunn said: MobA gerçek oyunları oynarken yorulup sinir stres attıgın oyundur. Abi :( Çok acı olacak Ahmnet ama pek bir bok bilmeden çok yüksek atmışsın ya açıkçesi. Yapılmasın böyle şeyler buralarda pls. xunn said: Yahu SC'ye yeten bir bünya nasıl moba'ya yetemez, konu sc vs lol'e kaymasın da, aklın alıyor mu şu söyledigini? Tyrannus said: moar liek multitaska yetemeyen 4apm gençlerin dramı tunca hıyarının dota 2 streamlerini izlemenizi tavsiye ediyorum, ailecek şaşkınlık içerisindeyiz böyle bir sc2 oyuncusu nasıl bu kadar katastrofik oynayabilir bu oyunu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sıpark kusura bakmada yetenek olarak xunn senden birkaç gömlek üstün senin yarın kadar moba oynasa senden iyi performans sunmazsa daha elimi sürmem herhangi bir moba oyununa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Gerçek oyunlar trammel ile sona erdi siz neyi tartışıyosunuz... Trammel ne diye soran gerçek oyun oynamamıştırB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 tunca geçen bi panda oynadı honda. adamı övüyorum bi de şöyle iyi sc oynuyo, böyle iyi mikrosu var diye. dakka 20 filandı 0/7 oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 xunnu baya tokatlarım ya 2 tuşlu mouseumla sc2 de de tokatlarım biraz antreman yapsam, şimdi bana ragebait atmaya çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Xaenin said: tunca hıyarının dota 2 streamlerini izlemenizi tavsiye ediyorum, ailecek şaşkınlık içerisindeyiz böyle bir sc2 oyuncusu nasıl bu kadar katastrofik oynayabilir bu oyunu diye. Tunca SC'yi yetenekli oldugu için iyi oynamıyor. Tunca tam naruto kafası bir oyuncu, binlerce oyun attı SC'de iyi olmak için sadece betasında, vazgeçmiyor, bir daha deniyor bir daha deniyor sonra herkesi dövüyor. ve eminim ki yeterince zaman harcarsa Dota 2'de hepinizin emdiği süt burnundan gelir. Kimin bilmeden talihsiz beyanlar yaptıgı belli olmaz böyle topiclerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 valla tunca kardeşim no offence ama dotada en azından aquila tierdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 xunn said: Kimin bilmeden talihsiz beyanlar yaptıgı belli olmaz böyle topiclerde. gayet belli aslinda. dotada oynadigin toplam oyun sayisi kac? 14 falan miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ha evet mobalarda oynayarak gelişilir çünkü tamamen mind game üzerine oyun, benim mesela mouse skillerim baya kötü juke felan yerlerde ama öbür şeylerden kurtarıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Phyx said: xunn said: Kimin bilmeden talihsiz beyanlar yaptıgı belli olmaz böyle topiclerde. gayet belli aslinda. dotada oynadigin toplam oyun sayisi kac? 14 falan miydi 14'ten azdır, biz bayadır LoL atıyoruz zaten belli bir kadroyla. Hiç spesifik olarak Dota demedigğim yine zayıf algılardan kaçmış, direk moba üzerine konusuyorum. Çok şükür hayatımı dota'ya adamama gerek yok bir oyunun nasıl mekanikler gerektirdiğini anlamak için. Next. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 D@rkwish said: Gerçek oyunlar trammel ile sona erdi siz neyi tartışıyosunuz... Trammel ne diye soran gerçek oyun oynamamıştırB)- (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 xunn said: Çok şükür hayatımı dota'ya adamama gerek yok bir oyunun nasıl mekanikler gerektirdiğini anlamak için. Next. oynamadan mekanigini kavradin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 mobada ne mekanikler ne timingler ne meta gameler olsa garii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 abi siz konuyu sc2 vs all cekiyorsunuz yanlız farkındasın dimi :) hatta sc2 vs moba haline sokuyorsunuz tartısmayı ki cooook yanlıs .. birinde yaptıgın herseyden sadece sen sorumlusun , digerinde başarı tek bir organizma seklinde oynamayı ogrenerek geliyor... metalar cok farklı yanisdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ahmet sen lasthit yapamayan bir eziksin.o kadar. iki üç ay oyna. belki öğrenirsin last hit yapmayı. ondan sonra da Q ya basıp adamın üstüne basma antrenmanı yaparız senle. onun da bi 6 ayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Tyrannus said: mobada ne mekanikler ne timingler ne meta gameler olsa garii evet malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar