Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 DynamicK said: Yani cok umutsuzca bekleyis icinde degilim tabi diger hirsli arkadaslar gibi de YOLLAYIN BANADA KEY! ezalor ile takilmayi ozledim be. sene 2003 muydu 5.84c atardik ? ezalor yok daha malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Millet betaya 50$ veriyorsa oyun çıkığında paralı olursa sorun olmaz o zaman. Çünkü çoğu arkadaşımda Hon satın al dediğimde Dota olsa alırdım Hon'a vermem diyordu. Yani para f2p'de mantığı ters tepebilir çünkü mh kötü grafik kotu serverlara rağmen Dota oynayan adam sayısı hala Hon'dan fazlaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 DynamicK said: Yani cok umutsuzca bekleyis icinde degilim tabi diger hirsli arkadaslar gibi de YOLLAYIN BANADA KEY! ezalor ile takilmayi ozledim be. sene 2003 muydu 5.84c atardik ? adminlere key verenlere title verelim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 bana key verenle uğraşmıcam bidaha forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Mum_Chamber said: DynamicK said: Yani cok umutsuzca bekleyis icinde degilim tabi diger hirsli arkadaslar gibi de YOLLAYIN BANADA KEY! ezalor ile takilmayi ozledim be. sene 2003 muydu 5.84c atardik ? adminlere key verenlere title verelim derim. önce ben alayım key'i, sen sonradan admin oldun hem. ne title vericez ya, admine KEY verdim karizması yeter :p mükemmel yeteneklerim sayesinde oyunda asist yaparım KEY verene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 of patron admin cok cimrisin ya. millete daha kelime yazmadan yazar title'i verdin, simdi key veren adama vermiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 icefroga yazsaniz bikac key verebilir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Ben attım mail vermedi ibine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Cevap vermiyor yani, görmemiştir maili görse kesin verir çok ünlüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 sen adam deilsin, dyna aticak, hem admin, hem ingiliz aksaniyla yazar, sekil olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 halen gelmedimi invite size beyler 2 hafta önce 300 online olan oyun şu anda 6k online görüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 malesef gelen giden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Yok abi tuncanın accountunu sömürüyorum arada ben hala. Galaksinin en gerizekalı adamlarına falan gelmiş invite, şok oldum oyuna girince. Çok acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Bu şuursuzlar yüzünden bende gırgıra vuruyorum oyunları, değişik kombinasyonlar deniyorum herolarla. İşe yarıyor da haaa :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://www.playdota.com/forums/564548/dota2-key-giveaway%3B-post-steam-ids-page-number/ bilmiyorum verildi mi ama yazdım hadi. birinize gelirse invite isterim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://www.twitch.tv/azmodaii Azmo inanılmaz kötü oyunculuğunu sizler de izlesin diye yayınlıyor, gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ama yayın dev kaliteli bu arada, mouse keyboard tutarsanız oynuyo gibi olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kimlere key geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 benim streamim daha güzel http://www.livestream.com/tuncasc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 olm invoker ne zaman gelcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Tunca'nınkine gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 o çikolatayı yemicek adam yok bence. arada erimiştir o bide böyle yumuşak yumuşak.. mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 tunca mikrofondan az uzak dur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 stream kapalı =P bidakine dikkat ederim lethe kank =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar