Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

apartman kararları ile ilgili bir soru

honeydew

Öne çıkan mesajlar

genellikle apartman genelinde hastalık derecesinde hayvandan kaçınan insanlar yaşadı diye o kararlar alınmış olabilir

VEYA

evinde 150 kedi besleyen "kedilikadın" falan varsa kokusu her yeri sarmıştır artık, onu öldürüp kedileri zehirlemişlerdir, bunun tekrarlanmaması için öyle bir karar almışlardır.

bence yöneticiyi falan hiç uyandırmadan alman lazım hayvanı. yoksa utanmadan "KEDİNİZ GECELERİ ÇOK HAVLIYOR YUYUYAMIYORUZ" veya "NASI KOKUYOR BİLİYO MUSUN, ATTIRACAM SENİ BU APARTMANDAN!!" diyebilirler.

dışarı hiç çaktırmayacaksan sinsi sinsi almak en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

lace monitor lizard al.

kedi sabahlari MIYAVVV YEMEK MIYAVVV moduna gecerse duyarlar ama sonra da ugrasirsin apartman yonetimi ile.

ilginc ama kimseye zarari yok ki kedinin neden yasaklamislar? kopek yasak hadi o zaman kediyi de yasaklayalim adil olsun mu diye dusunmusler nedir?

senin evinde besleyecegin kedinin sokaktaki kediden daha az zarari var apartmandekilere (eger ki durum alerjik olmaksa)
Sosyal ağlarda paylaş

http://agaclar.net/forum/showthread.php?p=800313
http://forum.petarkadas.com/serbest-kursu_genel/Apartmanımız_yönetim_kararı_almış
köpek demişler ama benzer şeyler geçerlidir.

17.04.2008

Köpek veya kedi geldikten sonra apartman yönetmeliğine eklenen beslenemez maddesi geçersizdir.

gibi bişi de var aşağıda.

illa ki bi sıkıntı olursa, adamlar sorun çıkartmaya kasarlarsa bi kağıt ibraz etmelerini istersin. hayvanın tahliye edilemeyeceğini, gidecekk yeri olmadığını, rahatsızlık verdiğinin kanıtlanmasını isteyip iş yokuşa sürebilirsin aslında.

tabi bu sırada daimi, "anlıyorum ses çıkartan ve etrafı kirleten köpekler ile ilgili bir karar bu ancak evden çıkmayan bir kedi için aynı şartların geçerli olması çok da doğru değil. eğer kat maliklerini rahatsız edecek şartlar oluşursa o zaman kanıtları ile ibraz edersiniz zaten" diye orta yola çekebilrsin

sen hayvanı almamışsın henüz.

ehah ben hayvan var sandım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...