honeydew Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 apartman toplantısında evde kedi, köpek beslemenin yasak olduğu kararı alınmış. kedinin kime zararı var? hadi köpek olsa havlyor ediyor da... ben kedi alacaktım. kime itiraz ediyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Demokrasi ile yaşamayı öğrenmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honeydew Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yahu onlara ne benim alacağım kediden siz sevişmeyin diyor muyum evde bunun gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kedi ile mi?....:O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honeydew Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 tey allahım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 apartman olayı özerktir hacı yani anayasada onunla alakalı kanun bile yok kendileri kararları alırlar ve uygualrlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bir kereden bir şey olmaz, delebilirsin o kanunları. yönetici gelip seni delerse bana gelme ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Çıkart masaya vur...kedini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 genellikle apartman genelinde hastalık derecesinde hayvandan kaçınan insanlar yaşadı diye o kararlar alınmış olabilir VEYA evinde 150 kedi besleyen "kedilikadın" falan varsa kokusu her yeri sarmıştır artık, onu öldürüp kedileri zehirlemişlerdir, bunun tekrarlanmaması için öyle bir karar almışlardır. bence yöneticiyi falan hiç uyandırmadan alman lazım hayvanı. yoksa utanmadan "KEDİNİZ GECELERİ ÇOK HAVLIYOR YUYUYAMIYORUZ" veya "NASI KOKUYOR BİLİYO MUSUN, ATTIRACAM SENİ BU APARTMANDAN!!" diyebilirler. dışarı hiç çaktırmayacaksan sinsi sinsi almak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kedi lan bu, al içeri kimse bişi demez. köpek olsa arıza çıkar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kiracı değilsen yada uzun zamandır apartmanda oturuosan bş bok olmaz kedi al. istiosan 3 tane al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kedi al ya kim nereden görecek bilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kedi al dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 neyse denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 kedi görünmez be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 dışarı salmıcaksan zaten kimse anlamaz kedi beslediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 al gitsin ya kim görecek el kadar kediyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 escape said: apartman olayı özerktir hacı yani anayasada onunla alakalı kanun bile yok kendileri kararları alırlar ve uygualrlarKat malikleri kanunu yok evet Adam hukukcu olmus simdide beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 lace monitor lizard al. kedi sabahlari MIYAVVV YEMEK MIYAVVV moduna gecerse duyarlar ama sonra da ugrasirsin apartman yonetimi ile. ilginc ama kimseye zarari yok ki kedinin neden yasaklamislar? kopek yasak hadi o zaman kediyi de yasaklayalim adil olsun mu diye dusunmusler nedir? senin evinde besleyecegin kedinin sokaktaki kediden daha az zarari var apartmandekilere (eger ki durum alerjik olmaksa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 dışarı falan bırakınca bazen apartman girişine yada içerisine falan çişini ypabiliyor kediler. bi de bazıları da faredir kuştur toplayıp getiriyor. gerçi buna apartmanda değil de müstakil evde rastlamıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bizim apartmanda da aynı kural konmuş ama takan yok. biz köpek bile besliyoz. köpek alacaksanız büyük köpek alın kolay kolay havlamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 kiracı mısın, ev sahibi mi? kiracıysan ev sahibi ile aran iyiyse bişi olmaz evin zaten sahibiysen "THIS IS MY CAT!" diye bağırabilirsin istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honeydew Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 apartmana ilk yerleşeniz diyebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 http://agaclar.net/forum/showthread.php?p=800313 http://forum.petarkadas.com/serbest-kursu_genel/Apartmanımız_yönetim_kararı_almış köpek demişler ama benzer şeyler geçerlidir. 17.04.2008 Köpek veya kedi geldikten sonra apartman yönetmeliğine eklenen beslenemez maddesi geçersizdir. gibi bişi de var aşağıda. illa ki bi sıkıntı olursa, adamlar sorun çıkartmaya kasarlarsa bi kağıt ibraz etmelerini istersin. hayvanın tahliye edilemeyeceğini, gidecekk yeri olmadığını, rahatsızlık verdiğinin kanıtlanmasını isteyip iş yokuşa sürebilirsin aslında. tabi bu sırada daimi, "anlıyorum ses çıkartan ve etrafı kirleten köpekler ile ilgili bir karar bu ancak evden çıkmayan bir kedi için aynı şartların geçerli olması çok da doğru değil. eğer kat maliklerini rahatsız edecek şartlar oluşursa o zaman kanıtları ile ibraz edersiniz zaten" diye orta yola çekebilrsin sen hayvanı almamışsın henüz. ehah ben hayvan var sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Why hi one why Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar