Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bi arkadaş vardı bacak arasında bi yastık koyar kafasının altına ve kafasının üstüne koyardı. o nası bi uyuma tarzı abi bütün gece öyle duruyo hareket etmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yan, sağ-sol önemli değil de 5dk'de bir değiştirmem lazım uyuyana dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 escape said: abi tek benmiyim sırtüstü bacak bacak üstüne atıp uyuyan Çok nadir sabahları böyle uyandığım oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Escape adın Gökhan mı? Bu şekilde bir arkadaşım vardı uyuyan. Sırt üstü yatar, bacak bacak üzerine atar, bir de üstteki ayağını varsa duvara yaslar, sabaha kadar uyurdu öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Orcan o sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bacak omuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sfddf bacaklarım uzun bi de ondan olabilir diyorlar. ben mesela uzun süre arabada yolculuk yapamam. illa bacaklarımı germem gerekiyor bir şekilde. otobüs yolculugu en iyisi benim için. bacak bacak üstüne atıp uyuyan insanlar da genelde uzun boylulardır. var benim de 2 3 tanıdıgm uzun hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 tabiki cenin pozisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 en rahatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yolculukta arabada otobüste falan çok iyi oluyor bacak omuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yüzüstü yatıp tek el yastık altı tek el yanda ama bileklerimi içe büküyorum böyle medyum memişin el pozisyonu gibi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Oha, mal gibi yatıyormuşum ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 duvarla yatak arasına kafamı sokarak. sıcaksa hava komple girdiğim de oluyor o aralığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 hatta bazen kalkıyorum bileklerim ağrıyor demek bu yüzden şimdi anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Yaydıra yaydıra yatarım.Yan yatarım genelde.Döndüğüm tarafın tersinde ki bacağı kırıp ileri atarım 35 derecelik açıyla diğer bacağım 20 derecelik açıyla arkaya kırık durur.Kollarımdan birini yastığın altına sokarım diğeriyle başka yastığı kafama basarım.Açıları yazmıyorum sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Duvara dönük yatıyorum ben gerçi bambaşka şekilde kalkıyorum.Yerimde durmuyorum ki 180 derece dönüp yatağın diğer tarafında uyandığımı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Ama ne olursa olsun, soğuk kış gecelerindeki 1 saat önceden yakılmış elektrikli battaniyenin olduğu yatağıma yüzüstü yatmak gibisi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 MİSYONER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 götümü duvara dayamadan asla uyuyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 napae said: Annem bi kere beni uyuyan güzel pozisyonunda görmüş ahaha osman böyle uyuyo. geçen göğüslerini falan okşuyodu tam video çekicektim bıraktı ahahahahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kedim sürekli geceleri yorganın içine girip kolumla omzumun arasında uyuyo ona zarar vermemek için de kımıldamadan uyumaya programlandım, resmen sırtüstü sıfır hareket :P alınşıncaya kadar 1 hafta uyuyamamıştım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 nomsar götü sağlama alıyor. gangbang tehlikesi var sanırım evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Penthesilea said: misyoner annen ilke. anneciğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bi hevesle yazmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar