Webmaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Siteyi 12 yaşında cocuga falan yaptirmişlar herhalde veya host firmalarinin sundugu sitebuilder falan kulanmişlar. 50-100tl bişeyler verip hazir script almayıdamı akıl edememişler. ---------- Arkadaşlar konuşmak birseyler yazmış olmak ,karlamak için boyle yazılar yazıp komik duruma düşmeyin. Bu kadar yazı yazıldıktan sonra www.canlipetshop.com sitesini incemek istedim Sonuç su sekildedir. Site zaten hazır script.ticari web sayfasıdır.boyle bir sitenin yazılım maliyeti (üzerine 30-50 ye yakın php modul yuklenmiş haliyle) bu haliyle 3000 tl den başlar.site kapıda odeme -eft-havale -kredi kartı sistemi ile alım yapmayı saglar.ayrıca ssl ile korunmaktadır.>Ticar web sayfalarında görsellik aranmaz.Fonksiyonel olması çok önemlidir.Site teması sade bir temadır.Sanırım özelikle bu şekilde secilmiştir.Site oscomerce scriptin geliştirilmiş halidir.Chrome internet explorer üzerinden calışır.kendi basına bir browser değildir.i explorersiz chrome kullanılmaz.Programcılar siteleri ie de test ederler.Bundan dolayı diger browserlerin bazı sayfaları açarken tema kayması ve kod hataları göstermesi normaldir.çünkü css kodlarını tam olarak tanıyamıyor yetersizdir ve geliştirilmektedir.Browserler sayesinde yazılım firmaları büyük paralar elde etmektedir.Bunu farkında olan google firmasıda choreme çıkararak bu alandaki aslan payını almaya çalışıyor fakat daha yiyecek çok fırın ekmeği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 so what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 leblebici gibi bişi mi bu webci 3kilo web tart oradan. o da değil aslında diyeceğim. başlık açmak için başlık açmış olmayın. öbür konu altından devam etseymiş daha iyi olurmuş hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Cidden faydalı bilgiler, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_v8qVPZ3hYhs/SwrI_Q4zFGI/AAAAAAAAAEo/_JjD5uRdLLE/s1600/i-came.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Diyor ki ben buna çok para verdim ya da birileri bana bunun için çok para verdi bunu begenin övün sevin bu siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Kendime en son webmaster dediğimde 13 yaşındaydım. Banu Alkan'ın siteli reklamları bile daha çıkmamıştı sanıyorum. Yahoo Geocities'in pagebuilder'ında inanılmaz bir site çıkarmıştım. www.geocities.com/thepartycentral dı sanırım adresi. Böyle işte. Webmaster'ım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 modası geçti abi zaten. sosyal medya uzmanıyım de daha çok gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 abi bu ne kedi köpek var sepete ekle falan ahahaha hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Ortaokuldayken sanırım, Martina Hingis fan sitesi yapmıştım internet kafeye gidip gelerek, evde de teleteksten tenis maç skorlarını alıp sitede güncelleme yapıyordum. Harbi gerizekalıymışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?5,5589897,page=2#msg-5591079 olay burada patlak verdi bilmeyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben anna kornikova için yaptıydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 gargara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 GOGIL ÇIROM EKSPLORIR ÜSTÜNDEN ÇALIŞOYOR BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sitenin webmasterı bu herhalde, diğer topiğe yazmak yetmemiş, üstüne yeni topic açmış. forum kullanmayı bilmeyenler böyle yapıyor, iki ayrı yere yazayım da insanlar görsün hesabı. ayrıca bu tip dandirik site hazırlayanlarda oluyor bu alışkanlık. kendini eleştiren sitelere hemen giriyor, yazı döktürüyor. ne gereği var, hiç. ama bu tip siteleri yapanları biliyorum, muhtelemen öyle birisi, o yüzden hemen saldırgan giriş yapmış. muhtelemen reddiye söylemiştir bu adama, hemen koşmuştur o kişi de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 gerçekten engin bilgilerinle bizi aydınlattığın için sana ne kadar teşekkür etsek azdır webmaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 said: Siteyi 12 yaşında cocuga falan yaptirmişlar herhalde veya host firmalarinin sundugu sitebuilder falan kulanmişlar. lol,yalnız bu yorumu ben yapmişim,biraz agir olmus galiba,üye olmus direk topic acmiş sadsa 3000 tl falan demiş sitenin maliyetine yanliş anlamadiysam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 adamlar kargoyla köpek yolluyor siz hala site webbuild diosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 O değilde, artık şu aynı ip'den girilen fake'lerin enselere bir şaplak atma vakti geldi sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Bone said: sitenin webmasterı bu herhalde, diğer topiğe yazmak yetmemiş, üstüne yeni topic açmış. forum kullanmayı bilmeyenler böyle yapıyor, iki ayrı yere yazayım da insanlar görsün hesabı. ayrıca bu tip dandirik site hazırlayanlarda oluyor bu alışkanlık. kendini eleştiren sitelere hemen giriyor, yazı döktürüyor. ne gereği var, hiç. ama bu tip siteleri yapanları biliyorum, muhtelemen öyle birisi, o yüzden hemen saldırgan giriş yapmış. muhtelemen reddiye söylemiştir bu adama, hemen koşmuştur o kişi de :P Yok olum ne söylycem uyuyordum ben olaylar gelişmiş :D Ayrıca ben yüz yüze alışveriş yapan bir müşterisiyim bu mağazanın. Gerçekten iyi ürün / ucuz ve kargo gönderimi güvenli bir site ancak web konusunda ben kimseyi tanımam. Site webmasterinin nerden bulduğuna dair bilgim falan da yok. İşin kötü yanı 2 gün sonra ben dükkana gidince milleti kışkırttığımı düşünmeseler, iskenderundaki tek adam akıllı işinden anlayan yer. Yani böyle bir kaygım varken ben niye siteyi afişe etmek isteyeyim ki değil mi ama? webmaster selam. Genel bir örnek ile kitleye göre ve genelde ie kullanımının yaygınlığına deyindim ben webmaster yoksa ürünler süper murat beye selamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 evlerinde firefoxcular, televizyonun karşısına dikilmiş oturuyorlar. karşılarında ie'lılar, ellerinde son cssler scriptler catir catir calistiriyolarlar, tema yapip şakalaşıyorlar. firefoxcular aklından geçiriyor, benim de bir cssem olsa diyor. mozilla bize niye css almıyorsun diyor, bizde niye yok diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 BonePART said: evlerinde firefoxcular, televizyonun karşısına dikilmiş oturuyorlar. karşılarında ie'lılar, ellerinde son cssler scriptler catir catir calistiriyolarlar, tema yapip şakalaşıyorlar. firefoxcular aklından geçiriyor, benim de bir cssem olsa diyor. mozilla bize niye css almıyorsun diyor, bizde niye yok diyor ah haaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar