dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 arnavut kızları çok eli maşalı, dediğim dedik olmuyor mu yahu? 3dil bilmiyordur bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 dasaaa said: said: patronun oğlu mevkisi? babadan alsalar alsalar babayı almışlardır. sdfsdf adamlar babam yaşımda. ben çocukken bayağı fakirdi bi tanesi. iyi girişimciler. yok yok onun için demedim yani sülalenizden fazla para kazanmışlardır dedin ya, "aramızda patronun oğlu mevkisinde" insanlar da var anlamında onlardan da mı fazla diye şeyettiydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 arnavut kızları eli maşalı olmaz arnavut kaynanalar öyle olur gerçi eski adetleri devam ettirenler yok artık da, yine de saygı önemli bi unsur. Eskiden kaynana hadi yat kızım istersen demeden ayakta uyusa gidip yatamazmış gelin. Öyle öyle adetleri varmış da tabi babaannem zamanında falan uygulanırmış en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi erasmus yapmadan önce diyodum ki "patron olsam erasmus yapanları alırım, yabancı dili iyidir en azından" falan, erasmus dönemi bitince anladım ki çok az yabancı dil konuşarak da idare edilebiliyor yani. bi kız vardı aynı sınıftaydık, kız sırf türklerle takıldı, yurtta da bi türk kız daha vardı, onlar hep öle takıldılar, gram konuşamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 çoğunuzun sülalesi dedim ama. patrol oğlundan büyük matama var galiba. gerçi trias da bayağı güçlüydü sanırım. abso'da sağlam olsa gerek hepiniz zenginmişsiniz lan! çoğumuzun sülalesi diye düzeltiyorum. biz fakirlerin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 3 aya benide kat ama kesin değil ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 sana, sana, sana! HEPİNİZE BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ahmet, ah metamfetamin alma demedim mi sana kaç kere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 HAHAHA Köylü Dasaaaaa patladı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 dasaaa, yine en fakirler biz mühendisler abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 paticiği halka karışmak amaclı kullanıyoruz elit hayatımızın minik bir köşesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 SeaGle said: dasaaa, yine en fakirler biz mühendisler abi.. abi biz hep fakiriz. hem de forever alone'uz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 üzülme fin'li kardeşim. telefonda bu sıkıntımdan bahsedeceğim. o da olmadı çetin abi bize yardımcı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 küçük emrah > forever alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 TAYYİP BANA GARI BUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 önce paramız yok diyeceksin abi. parayı bulunca ötekisi otomatik gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ingilizce kitap, makale okur, film izler, %90 fln anlarım ama Türkçe'den İngilizce adam akıllı birşeyi akıcı bir şekilde çeviremediğim sürece ingilizce biliyorum demem şahsen. daha öğrenme aşamasındayım. o biliyorum diyenlerin %95i yalan. uzun yıllar aktif bir şekilde kullanmak gerekiyor. gerçi işe başvururken bende derim biliyorum diye. staj yaparken bakıyorum %10 bile ingilizce bilmiyor ama ilana akıcı bir ingilizce istiyoruz diye yazıyorlar. yemişim öyle işi =) aradıkları gibi 25-yaş, akıcı ingilizce, yüksek lisans, zart zurt'u bilsem 10binden aşağısı için çalışmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 üç dil bilmek var üç dili bilmek var. dil bilmek:1-2 kelime öğrenip dili biliyorum demek. dili bilmek:dili akıcı şekilde anlaşılabilir ve derdini anlatabilir şekilde konuşmak.ben 14 dil biliyorum,2 dili biliyorum buna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bir mütercim-tercüman adayı olarak çok şey yazardım da, artık klişe oldu. Eline sözlüğü alan tercüme ederim ne var ki? diyor. Bide "çevirme" diye bişey türetmişler. Onu da çözmedim halen. Ne çeviriyosun? Topaç mı? Aslında bu yazıya en güzel cevabı şöyle veriyim ben du: En azından üç dil bileceksin En azından üç dilde Ana avrat dümdüz gideceksin En azından üç dil bileceksin En azından üç dilde düşünüp rüya göreceksin En azından üç dil Birisi ana dilin Elin ayağın kadar senin Ana sütü gibi tatlı Ana sütü gibi bedava Nenniler, masallar, küfürler de caba Ötekiler yedi kat yabancı Her kelime arslan ağzında Her kelimeyi bir bir dişinle tırnağınla Kök sökercesine söküp çıkartacaksın Her kelimede bir tuğla boyu yükselecek Her kelime bir kat daha artacaksın En azından üç dil bileceksin En azından üç dilde Canımın içi demesini Canım ağzıma geldi demesini Kırmızı gülün alı var demesini Nerden ince ise ordan kopsun demesini Atın ölümü arpadan olsun demesini Keçiyi yardan uçuran bir tutam ottur demesini İnsanın insanı sömürmesi Rezilliğin dik alası demesini Ne demesi be Gümbür gümbür gümbürdemesini becereceksin En azından üç dil bileceksin En azından üç dilde Ana avrat dümdüz gideceksin En azından üç dil Çünkü sen ne tarih ne coğrafya Ne şu ne busun Oğlum Mernuş Sen otobüsü kaçırmış bir milletin çocuğusun. BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aman abi bi kere de mütercim ağlaması yazma şu dil konularında yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 İlluminati dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Öyle demeyin cidden çoooooook zor bişi çeviri yapmak ne anlama geldigini ceviren bir avuç çevirmen kaynıyor etraf (benim gibiler) bu mütercim tercüman abilerin yaptıklarını her gördügümde bana para vermesin kimse çeviri için diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 çeviri yapmak ne çevirdiğine bağlı olarak çok kolay da olabiliyor acayip zor da olabiliyor. gayet bilgili olduğun teknik bi konuda mesela çok rahat çevirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Tamam abi bundan sonra mühendisler de, dişçiler de, yazılımcılar da, milyon dolarlık ciro sahibi olan şirketin oğlu mevkiisindekiler de yazmasın bıdıb bıdı. Ben de yazmıyım. Ne konuştuğundan haberin yok. Ağlamak benden sonra atılan post gibi "yapma etme" ile oluyor yav. Ben fikrimi ve tezimi öne sürdüm. Bir de alıntı yaptım. Budur özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar