Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 said: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Burdur mitinginde hükümeti eleştirerek, "Telefonları dinlemeyeceğiz. Kasetçi iktidara hesap soracağız" dedi. ''3 dil biliyorum, işsizim'' diyen bir partili gence Kılıçdaroğlu'nun yanıtı ''Telefonla konuş Recep Bey duyuyor'' oldu. Haberin Tümü ( Hürriyet ) İyi laf koymuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Laf crit olmuş sdfgsdgsfddsafsadfasdfasd Onun dışında "3 dil biliyorum ama başka bi vasfım yok" ise konu, zor tabi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 3 dil bilince noluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 türkçe dahil 3 dilse herkes biliyor onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 herkes... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 kendi reklamını yapmış adam :) viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 çok büyük konuşmayım ama 3 dil bilip de işsiz olan yetodur yada 3 dil bildiğini sanıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 3 dil bilmek bişey değil ki 3 dil bilip çevirmenlik yapacaksan 3 dil + çevirmenlik bilgisi lazım 3 dil bilip mühendislik yapacaksan mühendis olman lazım zaten önce 3 dil bilip mühendissen ve hala işsizsen, problem var officer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 lise mezunu, sadece italyanca bilen, alım satım işi ile çoğunuzun sülalesinden fazla para kazanmış, şimdi italyada yaşayan adamlar biliyorum. adam gibi 3dil bilmek aslında bayağı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi 3 dil bilmek var, adam gibi 3 dil bilmek var işte sen bile ayırdın söylerken ingilizce biliyorum omegle üzerinden derdimi anlatırım almanca biliyorum alman turiste 1-2 şey söylerim italyanca da seni seviyorum diyebilirim ise bahsettiği şey, bi işe yaramaz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Red said: türkçe dahil 3 dilse herkes biliyor onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 3 dili herkes biliyor mu? eheheh hele ki ingilizceyi herkes biliyor oolum artık önemi yok lafının en büyük yalanlardan biri olması. her zaman diyorum cvsine english fluent yazan adamların 90%ının tarzanca konuştuğu gerçeği var ülkemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 3 dil bilince her türlü iş bulursun. Kimse kendini kandırmasın. Git herhangi bir turistik mekandaki dükkana, 3 dil biliyorum de adam kendi çalışanını kovar alır seni. Ha sen eşşeksen 3 günde kovulursun sonra işsizim diye ağlarsın o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 dasaaa said: lise mezunu, sadece italyanca bilen, alım satım işi ile çoğunuzun sülalesinden fazla para kazanmış, şimdi italyada yaşayan adamlar biliyorum. adam gibi 3dil bilmek aslında bayağı bişi. patronun oğlu mevkisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 herkes biliyoru o anlamda söyledim ztn kaç dil biliyorsuna türkçe almanca ingilizce diye geziyor millet hani ben ortaokulda ve universitede almanca görmeme ragmen o kadar sevmiyorumki bu dili resmen ögrenmemek için inat ettim ve wo wohnst du seviyesinde kaldım :) işte buna almanca biliyorum deniyor genelde bizim ülkemizde :) ingilizce ise ben gerçekten universitede çok şaşırmıştım.özel okullarda okumuş bir şekilde senelerce ingilizce görmüş insanlar my name is lerde sıkıntı yaşıyorlardı sorsan 3 dil biliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 O adamın 3 dili kesin rus kaldırma amaçlı 3 dildir bundan adım gibi eminim. 'ARE YOU SEX' diyecekse o adam ingilizce biliyorum diye kendini kandırıp o zaman sorun yok. İşsizlik sorunu var tabii ülkede o ayrı, sadece 3 dil bilene bile iş yok kadar abartı düzeyde degildir umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 kuş dili biliyorum ben ügüç digil bigiligiyogorugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 türkçe, ingilizce lehçe, lehçenin de üç lehçesini bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Facebook'un dil hanesine ve Word'de yazılan CV'lere bakarsak herkes ingilizce, almanca, türkçe biliyor zaten. Arada komiklik olsun diye PİRATE!11 falan yazıyolar büyük İ ile, ne bileyim amerikan ingilizcesi ingiliz ingilizcesi iskoç ingilizcesi yazan var, öyle, değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 said: patronun oğlu mevkisi? babadan alsalar alsalar babayı almışlardır. sdfsdf adamlar babam yaşımda. ben çocukken bayağı fakirdi bi tanesi. iyi girişimciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 0ne mıymış o genç? hheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ulan arada babam konuşuyor ufak tefek şeyler teyzeleriyle falan arnavutça. Bikaç bişey kapsam var ya hem dil biliyorum derim hem mağrifetli beyaz tenli güzel arnavut kızları kaldırırım ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi allaşkına iyi yabancı dil bilen sayısı bile çok çok az. üniye giden -evet semih üniversitesi olanlar da dahil- bile totalin %8'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Korkusuz girişimci olmak diye bir olay var. Kimileri kaybedicek bir olayı olmadıgından süper başlangıclar yapıyor kimileri harbiden aşırı güvenden tabii başarı hikayesi kadar batma hikayesi duydugumuzdan cogu ınsan cekınıyor girişimcilige. Konumuza geri dönücek olursak her türlü iddiasına girerim ki o adamın 3 dili yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 arnavut kızı iyi de mafyası kovalamasın sonra. adamların bir numaralı ihraç malzemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar