bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 kendini satabiliyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 amerikalı bir tane private equity için bana buradan ulaştılar, cv'mi alıp geri dönmemelerine rağmen gururum okşandı adfssd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 maaş versinler babamı bile satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 linkedine duzgun yansitamamissin demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 o zaman maaş aralığın yüksek veya hayattan haberin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Virus said: http://tr.linkedin.com/in/bugracanbakal uzun süredir kullanıyorum iş çevresinden insanlarla contact kurmak için ideal bunun yanında, iş ilanlarıda verebiliyorsunuz. Varna teknikden mezun olduktan sonra, torpilsiz mi girdin ise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 şunu farkettim site chrome da çoook yavaş explorer da uçuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 birinin profilini görüntüleyeyim ama o kişi bunu görmesin bu oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ayarlarda var o. ama senin profiline biri bakarsa sende kim olduğunu göremiyorsun hiç bir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 @fizban: teşekkür ederim. Ben aslında komple hesabımı kapamak istiyorum onu bulamadım. Ya abi bu headhunterlık saçma sapan bişey ya. Adamlar ölücü direk. Uyanık patronlar 5k maaş vericeğime headhuntera para veriyim 3k'ya adam bulsun mantığındalar sanırım, hayır kabul etmeyince yüzsün bi şekilde "arkadaşlarınız vardır onların telefonunu veriyim belki onlar ilgilenir diyolar". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 birini nasıl blokluyoruz bu sitede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 uydunetle bu siteye sorunsuz girebilen var mı? bende sürekli text based açılıyor sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 bende de yapıyordu onu, dns'i değiştirince düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 düzgün bi dns bulayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 burada profiline bakanları görmek çok saçma bence. stalker damgası yememek için kimseye bakamıyorum. kıza baksam adımız sapıga cıkcak, erkeğe baksam daha fena. "aa ben bunu tanıyorum galiba" diye bakma şansım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 http://i599.photobucket.com/albums/tt80/from0twohero/first-world-problems.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 neden boyle yaptın ki şimdi? komik mi? (belki biraz) ama evet yani sitenin o özelliğinden nefret ediyorum. çalışan bir insansan eğer, linkedin önemli bir yer kaplıyor hayatında, yayınlanan makaleler çok iyi, gruplarda donen tartışmalar eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 lemuria said: burada profiline bakanları görmek çok saçma bence. stalker damgası yememek için kimseye bakamıyorum. kıza baksam adımız sapıga cıkcak, erkeğe baksam daha fena. "aa ben bunu tanıyorum galiba" diye bakma şansım yok. kapatabiliyorsun stalk modu o deil de bilmeden facebook stalk stayla yapmak çok feci direk accountu sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 nasil ya? facebookta da mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ahahah ilk açtığımda benim de başıma geldi. şimdi çok temkinliyim. güzel site ama ya. fb yok twitter yok, instagram ve linkedin ile hayatımı idame ettiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Facebook değil abi bu neden stalklamak olarak düşünüyorsunuz ki? Çatır çutur bakıyorum ben merak ettiğime, hem de kendimi göstermiş oluyorum. Çıkalım böyle kafalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 +1 şu çok net "bana networkünü söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Xaenin said: Facebook değil abi bu neden stalklamak olarak düşünüyorsunuz ki? Çatır çutur bakıyorum ben merak ettiğime, hem de kendimi göstermiş oluyorum. Çıkalım böyle kafalardan. aynen, kasıtlı olarak bakıorm adama benim profili incelesin bi yerden aşina olsun diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ben valla hayvan gibi bakıyorum, hiç de gocunmuyorum baktığımı görenlerin linkedin'den geri ekleyip "iş imkanınız var mı" diye sorması da ayrı bir eğlence tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 hergün düzenli olarak muhtar kente baksam.. mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar