Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Filmde Wakanda'ya gittiklerinde simdi koseden cikacak diye bekleyip durdum ama cikmadi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 wakandaya gitmediler ki güney afrika falandı ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Wakanda dediler direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 yok orda wakandadan smuggle ettik falan dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 gambit filmi origin story olcakmis, 2016 demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Gambit filmi bundan degil, X-men tarafinda o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 http://www.imdb.com/title/tt1502712/ bu nedir ya. zenci human torch falan? hayır ırkçı değilim de zorlama geliyor böyle şeyler bana sanki biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ırkçılığı sana hiç yakıştıramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 olm ırkçılıktan değil ya ne alakası var. orjinalini değiştirmelerinin sebebi ne yani. zorlama oluyor sanki böyle biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 thor'un memeleri var abi https://pmcvariety.files.wordpress.com/2014/07/thor-001-1.jpg?w=670 hai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 thor un memeleri mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 birde sue ile kardeşler baba ayrı ana aynı muhabbetimi yapacaklar? human tourchsuz f4 çizgi dizisi gibi hissetiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ya işte 21. yüzyıl ailesi modeli olacak heralde biri siyahi biri beyaz kardeşler falan da yani orjinalini niye bozuyorsunuz ben anlamıyorum ki... thor da da koskoca norrdic mitolojisindeki heimdall ı öyle yapmışlardı. hayır ırkçılıktan değil de böyle daha bi zorlama oluyor sanki ne bileyim. filmde ergen duruyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 asıl she hulk ve mahkeme sahnelerini yaparlarmı? civil warın iyi bir film olması çok zor. umutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ben de civil war ın ciddi anlamada çok dandik olacağını düşünüyyorum normal film süresi o hikayeyi anlatmak için yeterli değil bide spider man faktörü falan var yine hikayeyi değiştirecekler tıraş bi film oalcak korkusu var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 GokTuRK said: ya işte 21. yüzyıl ailesi modeli olacak heralde biri siyahi biri beyaz kardeşler falan da yani orjinalini niye bozuyorsunuz ben anlamıyorum ki... thor da da koskoca norrdic mitolojisindeki heimdall ı öyle yapmışlardı. hayır ırkçılıktan değil de böyle daha bi zorlama oluyor sanki ne bileyim. filmde ergen duruyor zaten. nick fury, heimdall, human tourch sadece şuan bildiklerimiz. Daha birkaç tane daha. Harbi hoş durmuyor. ırk değiştirengiller listesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 adamlar iyi olduktan sonra ister zenci olsun ister meksikalı bence. Heimdall baya iyiydi. F4'te ki herifte tam Johnny Storm'a uygun adam aslında. He bide Nick Fury'yi unutmuşum harbi. Samuel Jackson gayet yardırıyor. bide bu sene Marvel comic-con'u atlıyormuş. Gösterecek birşeyimiz yok demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ya tabi iyi olucna göze batmıyor nick fury ye alıştım mesela gözüme batmıyor eskisini hatırlatmıyor. bakalım da aslen ben f4 deki diğer bebeleri de garipsedim. hatta human torch en normal olanı geldi ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 heimdalın zenci olamsında sorun yok, beyaz olması cizgiromanlarda karakterinin bir parcası deil cünkü. Aynı sey mesela örümcek adam iç.in gecerli değil veya x-men için. Orjinal x-men, tümüyle ırkcılık, toplum içinden dıslanma anlatan bir seri ve bütün ekip beyaz. bi sebebi var böle olmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 heimdall'ın zenci olması nasıl sorun değil? Adam the withe god withest of the gods. yok adamlarda zenci. filmde olmuşmu olmuş heybetli duruyor ama olmamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 GokTuRK said: http://www.imdb.com/title/tt1502712/ bu nedir ya. zenci human torch falan? hayır ırkçı değilim de zorlama geliyor böyle şeyler bana sanki biraz? http://hugelolcdn.com/i700/119975.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ya ahaha laurelin ya pis troller :))) benim zenci arkadaşım varlsdkjflskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 http://marvel.com/news/movies/24758/sony_pictures_and_marvel_studios_find_their_spider-man_star_and_director yeni spider man ve filmini kimin yöneteceği belli olmuş. http://www.aceshowbiz.com/images/wennpic/tom-holland-18th-annual-critics-choice-movie-awards-01.jpg yönetmende buymuş. http://www.imdb.com/name/nm1218281/?ref_=fn_al_nm_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 tipini s... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar