aente Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 http://www.imdb.com/title/tt0799934/ bence gayet güzel bir filmdi, eğlenceli samimi bir havası var. yönetmeni Michel Gondry zaten adam epic.sweded ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bu tam arada derede kalmış hakkaten ahahha. 3 kere izledim hala karar veremedim iyi mi kötü mü diye. izletiyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 tel örgülere yapışma sahnesi asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 şikayet ettim mesajını. hiç bir keyfi kalmadı izlemenin şimdi. aldık spoilerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 digiturk birara her gün veriyordu o filmi hergün oturup izliyordum. çok tatlı film ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Baktım en son benim posttan beri sessiz bu başlık bir kılçık atayım dedim, ben politik ve gerçek olaylar üzerine geçen filmlere hasta bir insan olduğumdan sevmiştim. Frank Langella da iyi oynamıştı gayet diye hatırlıyorum. Ha çok bilinmedik değil film ama çoğu kişinin izlemediği hissiyatındayım nedense heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Bu filmdeki hatun da ilik gibiydi. NASIL INPUT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Rebecca Hall'u diyorsan, güzel ama biraz iri suratlı bir kadın ya. Yine de yazdığın film üzerine okuduğum en iyi reviewdı xunn(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 http://i.imgur.com/JI5my.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 katıksız bollywood saçmalığı ve aksiyonu ama çerezlik film ihtiyacında bakılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ahaha neyse bir başka politik, thriller tadında film vereyim gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 http://thisdistractedglobe.com/wp-content/uploads/2008/02/jacobs-ladder-1990-poster.jpg psikolojik korku dalında en arada derede kalmış film olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 psiklojik korku türünün en kült örneklerinden biri nası arada kalıyo ya. bu filmden esinlenerek zilyon tane film çekildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 koyduk bi kere hacı, üzerime gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 http://www.spazioclandestino.it/wp-content/uploads/LavorareConLentezza.jpg çok güzel, biraz da politik bir italyan filmi. Anarşist bazı gençler ve hayalleri. İngilizcesi working slowly: radio Alice. Filmdeki olaylar da zaten Radyo Alice üzerinden gelişiyor, gençlerin buluşma yeri, kendi yayınlarını istedikleri gibi yaptıkları hoş bir ortam. İzlerken çok keyif almıştım. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 7/10 Çok süper bir film olmasa da akıcı bir aksiyonu var. İzlettiriyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 lol yanlış konuya gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osmandumrul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 [b]Embrace of the vamire[/b] hiç çıkmasın aradan dereden zaten . saçma sapan bir film 35/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fare Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 çoğu kişi bilmez http://4.bp.blogspot.com/_3uDgLEKQHVA/S9H_vwbZTCI/AAAAAAAAAdo/KaurtzFRpco/s1600/life-is-beautiful0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 höhhhhh . naaptın sen ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 leon diye bi film varmis diyola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fare Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar