tunch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 "3.şahıs İlerlemeli Hareket" oyunu tavsiyesi arıyorum. Şöyle girip 1 saat stres atıp çata çuta adam dövüp stres atmalı. En son marvel ultimate blabla bişey oynamıştım. Piyasayo pek takip etmedeiğimden bilmiyorum neler kaçtı. Diyaloglu falan bi oyun olmasın mümkünse , korku oyunu falan da belki olabilir. buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 prototype vardı sanki sıkıcılaşıyordu ama bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 darksiders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 fazla eski ama Max Payne bence o acidan gayet basarili bir oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 dragon age 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 diyaloglu olmasin demis ama ? :D Edit: gerci 2 demissin :D 2 nasl bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 third person hack'n'slash. godof kadar iyisi zor ama, ben de arıyorum ps3 için castlevania vardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 devil may cry da olabilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Sparkcaster said: darksiders darksiders: god of war + devil my cry kesin deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 God of War oynayan bir insanın Darksiders'dan zevk alması mümkün değil bence. Attan inip salyangoza binmek gibi bir şey combat sistemlerinin akıcılığı ve kalitesi arasındaki fark. Çok çok çok kötü combat sistemi var o oyunun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 darksiders gow dan daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Sparkcaster said: darksiders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 applev0dka said: devil may cry da olabilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 hmms o zaman bi darksiders "edinelim" hemen. devil may cry nedense sevememiştim arkadaşta oynarken , animeliğinden olabilir gerçi. onu da denerim belki yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 xmen origins: wolverine. güzeldir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 prince of persia sands of time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 aradığın oyun bu. geçtiğimiz aylarda çıkmıştı, gow kadar kaliteli değil tabii ama kesinlikle gow klonu. http://i.imgur.com/Tumy5.jpg http://www.youtube.com/watch?v=ZhFvMS6nmVU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Sparkcaster said: darksiders hala şu giant puzzle'ı unatamıyorum,oyundan soğutmuştu meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 darksiders'ı öncelikli olarak tavsiye edebilirim. spider-man shattered dimensions da epey güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 double dragon http://www.youtube.com/watch?v=xb9P0YTeq5Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 darksiders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 darksiders +1 ya max pane 1 ve 2 duruyor yanımda, kaç zamandır oynamak istiyorum, baştan başlamak istiyorum. ama hasta edicek diye korkuyorum, bir türlü başlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 darksiders gow 3 ten katkat daha güzel oyun gow 1 ve 2 nin yeri ayrı.fakat 3 gayet tırt castlevania güzeldir heavenly sword çerez kısa ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yok atrık darksiders nasıl gow dan daha iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 darksriders gowdan diyen arkadas gamepadini biraksin ve ciksin gow3ten sonra ps3e cikmis en iyi oyun gt5 bana gore, bi ikisini almaya deger gordum cunku sdf gow tarzi en guzel oyunlar dmc serisleridir, bende ayri hastasiyim zaten onlarin. dmc3 ile dmc4 hakikaten cok guzeller. hakikaten de hardcore oyunlardir birde. her yigidin harci degildir zor modda bitirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar