mascio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ufak bir araştırma yapmam gerekiyor. Vakti olan uğrayıp favorisini seçip bir de nedenini ufak ufak yazarsa çok sevinirim. teşekkür ederek giderim. bu arada microsoft'u seçenlere yumruk var o ankette haberiniz olsun v1.1: aoe serisi için ms değil ensemble eklendi -sam
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Blizzard. 3 IP'si de hoşuma gider, grafik&ses&gameplay konusunda işlerini çok iyi yaptıklarını düşünüyorum
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 valve ama niyese rockstar games i işaretledim.olsun onuda seviyorum
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 en sevdiğim valve. hem steam hizmetleri, hemde tf2ye verdikleri destekle gozumdeki yerleri bambaşka oldu. çıkardıkları oyunların muhteşemliğide ayrıca tabi :D valve'den sorada rockstar'ı çok severim.
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 mokoko said: en sevdiğim valve. hem steam hizmetleri, hemde tf2ye verdikleri destekle gozumdeki yerleri bambaşka oldu. çıkardıkları oyunların muhteşemliğide ayrıca tabi :D
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Valve dedim. Westwood studiosu da unutmamak lazım, kalbimizdesin =/
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Valve ve blizz arasinda gittim kaldim ya. Valve oyunlara verdigi destek sayesinde, blizzard da oyunlarinin kendini deli gibi oynatmasi sayesinde kalbimde ayri bir yere sahipler. Blizz ama ya. Evet blizz.
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ubisoft, her yaptıkları IT hep sağlam konulu, oynanabilirliği yüksek, eğlenceli idi rainbow 6 splinter cell prince of persia beyond good : evil driver settlers silent hunter ve sanırım morrowind'e katkısı var daha ne olsun
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 kesin bone acmistir dedim tutturamadim :/ en sevdigim oyun firmasi EA Games.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 scorch said: ubisoft, her yaptıkları IT hep sağlam konulu, oynanabilirliği yüksek, eğlenceli idi rainbow 6 splinter cell prince of persia beyond good : evil driver settlers silent hunter ve sanırım morrowind'e katkısı var daha ne olsun assassin's creed'i de koy bari :D
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 lucas diyorum. kendilerine has çizgilerini hiç bozmadıkları gibi diğer çoğu firmadan daha özel işlere imza atıyolar.
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Gangren said: Blizzard. 3 IP'si de hoşuma gider, grafik&ses&gameplay konusunda işlerini çok iyi yaptıklarını düşünüyorum
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bence yayimci(publisher) degil, yapimci(developer) firmalar uzerine olmali anket. Elbette arada ikisini birden ayni firmanin yaptigi da oluyor. Mesela Blizzard ve Valve iki yonden de degerlendirilebilir. Fakat EA, Activision, Sega gibi firmalarin altindaki yapimci studyolari ayri ayri degerlendirmek lazim. Benim en cok sevdiklerim: Relic Creative Assembly Paradox(kendi yaptiklari oyunlar)
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 zaten burada yazanlar yapımcı firma olarak, illa günümüzü düşünmeniz gerekmiyor, electronic arts eskiden fenalık oyunlar yapardı mesela. unuttuklarım ya da eklemeye üşendiklerim var zaten hakikaten zor bir soru ve insan çok arada kalıyor. go go oylamaya devam bakalım.
capul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Blizzard ve Black Isle, Saygıdan dolayı BI dedim ama ankete
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 microsoft. çünkü memleket iyiye gidiyor. he yani iyi iş yapiyler. iyidir güzeldir tamamdır. ie kullanıyorum bi de. he
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Raze said: Black Isle Fallout 1&2 Torment This ve Kojima productions, çünkü MGS.
Öne çıkan mesajlar