mascio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ufak bir araştırma yapmam gerekiyor. Vakti olan uğrayıp favorisini seçip bir de nedenini ufak ufak yazarsa çok sevinirim. teşekkür ederek giderim. bu arada microsoft'u seçenlere yumruk var o ankette haberiniz olsun v1.1: aoe serisi için ms değil ensemble eklendi -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Blizzard. 3 IP'si de hoşuma gider, grafik&ses&gameplay konusunda işlerini çok iyi yaptıklarını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 valve ama niyese rockstar games i işaretledim.olsun onuda seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 en sevdiğim valve. hem steam hizmetleri, hemde tf2ye verdikleri destekle gozumdeki yerleri bambaşka oldu. çıkardıkları oyunların muhteşemliğide ayrıca tabi :D valve'den sorada rockstar'ı çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 3D realms niye yok? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 mokoko said: en sevdiğim valve. hem steam hizmetleri, hemde tf2ye verdikleri destekle gozumdeki yerleri bambaşka oldu. çıkardıkları oyunların muhteşemliğide ayrıca tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 konami. sebebi ismimde saklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Valve dedim. Westwood studiosu da unutmamak lazım, kalbimizdesin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Valve ve blizz arasinda gittim kaldim ya. Valve oyunlara verdigi destek sayesinde, blizzard da oyunlarinin kendini deli gibi oynatmasi sayesinde kalbimde ayri bir yere sahipler. Blizz ama ya. Evet blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ubisoft, her yaptıkları IT hep sağlam konulu, oynanabilirliği yüksek, eğlenceli idi rainbow 6 splinter cell prince of persia beyond good : evil driver settlers silent hunter ve sanırım morrowind'e katkısı var daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 kesin bone acmistir dedim tutturamadim :/ en sevdigim oyun firmasi EA Games. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 scorch said: ubisoft, her yaptıkları IT hep sağlam konulu, oynanabilirliği yüksek, eğlenceli idi rainbow 6 splinter cell prince of persia beyond good : evil driver settlers silent hunter ve sanırım morrowind'e katkısı var daha ne olsun assassin's creed'i de koy bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 lucas diyorum. kendilerine has çizgilerini hiç bozmadıkları gibi diğer çoğu firmadan daha özel işlere imza atıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Black Isle Fallout 1&2 Torment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 çok zor abi soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Gangren said: Blizzard. 3 IP'si de hoşuma gider, grafik&ses&gameplay konusunda işlerini çok iyi yaptıklarını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bence yayimci(publisher) degil, yapimci(developer) firmalar uzerine olmali anket. Elbette arada ikisini birden ayni firmanin yaptigi da oluyor. Mesela Blizzard ve Valve iki yonden de degerlendirilebilir. Fakat EA, Activision, Sega gibi firmalarin altindaki yapimci studyolari ayri ayri degerlendirmek lazim. Benim en cok sevdiklerim: Relic Creative Assembly Paradox(kendi yaptiklari oyunlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 zaten burada yazanlar yapımcı firma olarak, illa günümüzü düşünmeniz gerekmiyor, electronic arts eskiden fenalık oyunlar yapardı mesela. unuttuklarım ya da eklemeye üşendiklerim var zaten hakikaten zor bir soru ve insan çok arada kalıyor. go go oylamaya devam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Blizz valve sega Hepsi cogzelu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Blizzard ve Black Isle, Saygıdan dolayı BI dedim ama ankete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 blizz'den babam çıksa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 in blizz we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 microsoft. çünkü memleket iyiye gidiyor. he yani iyi iş yapiyler. iyidir güzeldir tamamdır. ie kullanıyorum bi de. he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Raze said: Black Isle Fallout 1&2 Torment This ve Kojima productions, çünkü MGS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bir tane seçmek haksızlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar