aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 e iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 pof eski evimde başlıo reklam çok üzüldüm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 nasıl yok kaldıracak ethernet kartları? eminmsnz? benim ethernetin kutusunda 10/1000 mbt yazıyor yahu? bu demek değil mi bu? ayrıca tam anlamıyla 1000mbt vereceklerini de sanmıyorum. ve gerçekten gerek yok buna. 10mbt e bile razı bu insanlar yeterki adam gibi versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 1/1000 kaldirmaz.1000 mbt için cok daha yüksek kart lazım. Ayrıca ttnet bakir kablo kullanıyor diyenlere selam ederim, turkcell bu interneti ttnetin fiber omurgasindan, altyapısından veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bizim buralara gelmiyeceğine göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 download yasak o yasak bu yasak yutub yasak, çok merak ediyorum napcaz 1kmbit interneti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Dragonmax said: 1/1000 kaldirmaz.1000 mbt için cok daha yüksek kart lazım. Ayrıca ttnet bakir kablo kullanıyor diyenlere selam ederim, turkcell bu interneti ttnetin fiber omurgasindan, altyapısından veriyor abi sadece senin mahallene fiber telefon çekmelerinden yola çıkarak söyleme şunu:) bizim buralar komple bakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 goldbären said: Dragonmax said: 1/1000 kaldirmaz.1000 mbt için cok daha yüksek kart lazım. Ayrıca ttnet bakir kablo kullanıyor diyenlere selam ederim, turkcell bu interneti ttnetin fiber omurgasindan, altyapısından veriyor abi sadece senin mahallene fiber telefon çekmelerinden yola çıkarak söyleme şunu:) bizim buralar komple bakır. Valla busefer MSN e gel azına burnuna giricem. 1.5 yıl turkcell superonline da fiber teknik uzman olarak çalıştım. Kro.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 telekomda çalışmadın onu diyorum ben telekomun altyapısı fiberdir doğrudur. ancak mahalle mahalle dolaşan kısımlar bakır henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 TTNet'in fiber altyapısından verdiği için her yere veremiyor zaten. Henüz tesisatın büyük bölümü bakır. Çalıştığın yeri sektörün tamamı sanmanın bir alemi yok. Her ne olursa olsun en ufak bir gerginlikte sağa sola hakaret etmek de elle tutulur bir şey değil tabii, esas kıro kim görüyoruz oradan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Sözde limitsiz paket içerisine koyduklarına göre 5tb dan sonra 512 yemi iniyor yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 5tbden sonra kaça inerse insin abi naptın asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 İyide bende bunu anlamıyorum adam 1 milyar verip aylık o kadar hızlı bağlantı alacaksa surf için kullanmayacak herhalde. Limit olması salakça değil mi? Bu dediğim tüm sınırsız sınırlı paketler için geçerli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Dragonmax said: 1/1000 kaldirmaz.1000 mbt için cok daha yüksek kart lazım. Ayrıca ttnet bakir kablo kullanıyor diyenlere selam ederim, turkcell bu interneti ttnetin fiber omurgasindan, altyapısından veriyor fiber olan bolgelere bakarsan bile buyuksehirlerin belli basli semtlerinde var hala, internet hizmeti veren hemen hemen butun firmalar ttnet altyapisi kullaniyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Sparkcaster said: download yasak o yasak bu yasak yutub yasak, çok merak ediyorum napcaz 1kmbit interneti? yasak masak diyorsunuz hep, yok öyle şeyler, yemiyor insanlar artık bunnarı... http://www.youtube.com/watch?v=XcndCwBM2n0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 SOL belli bölgelerde evin içine kadar fiber çekiyor arkadaşlar. kendi hattını çekiyor ve de, ttnet altyapısı filan değil, turkcell baya para akıtıyor işe. bakırla makırla karışmasın. şu anda sınırlı yerlerde var (10 şehirde, sitelerin filan olduğu, yeni gelişen belli bölgelerde) ama eve kadar fiber var. markanın olayı bu. ttnet'in fiber ağı daha geniş, ama "eve kadar fiber" değil. bi yere kadar fiber, sonra bakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 goldbären said: telekomda çalışmadın onu diyorum ben telekomun altyapısı fiberdir doğrudur. ancak mahalle mahalle dolaşan kısımlar bakır henüz.iyi de omurga dedim ben, mahalle alt yapısı demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 1gbit interneti 29tlye almayi bekleyenleriniz var aranizda anladigim kadariyla o uyelere laflar hazirladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 5-10mbit sınırsız 29 tlye alabilmeliyiz gayet? çok büyük bi istek değil sanki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Fiyatlar kaç yıldır aynı yanlız, teknoloji gelişir yatırımlar yapılır ama hala 5 sene önce verdiğimiz fiyatlara bağlanıyoruz harika valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mum_Chamber said: 1gbit interneti 29tlye almayi bekleyenleriniz var aranizda anladigim kadariyla o uyelere laflar hazirladim Ben 1mbit limitsiz alsam 29 a ona razıyım sen ne diosun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 var zaten 1 mbit sınırsız 29 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Uydunet zaten 29 a veriyor onu heh adil kullanım zımbırtısıda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 1gbit internet hadi versinler, ama harddisk yazma hızı yetmiyor. illa ssd alman lazım. Ev kullanıcısı için şu teknoloji ile gereksiz. daha çok "bakın bizde bu da var" mantığı ile yapılmış bir kampanya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Aluriel said: var zaten 1 mbit sınırsız 29 liraya her yerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar