reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 şirket paloalto diye bi filtreleme kullanıyor, opera vpn'i geçiyor bunu ama sadece browser, bende private internet accses aldım 1 ay, o blockluymuş ya patladı elimde. Geri iadeside yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Uzun süredir cyberghost kullanıyordum, aylık yenileme zamanı geldiğinde 22 tl den 50 tl ye çıkardıklarını gördüm. Haliyle yenilemedim. Aslında memnundum hizmetten. Her neyse 20 tl civarında earthvpn diye bir tane buldum. sunuculara bağlanabiliyorum, ip adresim de değişiyor ancak engelli sayfalar halen engelli gözüküyor. Nedeni ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 hangi şirketti hatırlamıyorum aynısı bana da olmuştu. supporttan sordum vpn servisimiz gizlilik sağlar, engelleri aşmak için dns sunucumuzu kullanın demişti 2 dns adresi vermişti. bir daha kullanmadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Sorulmustur illaki ama, 2 yildir falan PIA kullaniyorum. 100mbit+ baglanti icin hangi VPN' aliyim? Yani hiz icin, torrent kullaniyorum genelde, bide ara ara TR yada Isvec uzerinden baglanmam gerekiyo. Varmi tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 /r/piracy gibi yerlere sor abi onu, burada kac kisi var o hiz ile test edebilmis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 cyberghost cok kötü ya ben de onu kullaniyorum humble bundle içinden cıktı diye ama bariz kötü yani. Şöyle ki 2-3 farklı fiyatlandırmaya göre kalite var en iyisi nasıldir bilmiyorum ama para verip almam ben şahsen. Blackfriday bekliyorum almak için birşeyler ExpressVPN cok iyi diyorlar ama pahalı, airvpn alırım belki. https://vpntesting.info/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 GERGE said: /r/piracy gibi yerlere sor abi onu, burada kac kisi var o hiz ile test edebilmis =) Sen bilirsin :D sdf abi gbit baglanti var evde, vpn ustunden baglansam bi dert, baglanmasam ayri dert. Vultr ya da DO uzerinden openVPN falan ugrasiyim dicem, busefer de BW yetmicek. ExpressVPN iyiye benziyo buarada, denesemmi acaba bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 aliexpress'ten sunu soyledim: https://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-WIFI-Router-3-ROM-128MB-1167Mbps-Support-2-4GHz-5GHz-wi-fi-Dual-band-4/32683853540.html custom firmware ile icine VPN yukleniyor. login olup bilgisayarda software calistirmadan VPN'i acip kapatabiliyorsunuz. ASUS olarak gozukuyor ama XIAOMI. hardware olarak aynilar :) PS4, PC, ios wifi'daki herkes VPN'li takiliyor baya efsane... su sekil acip kapatiliyor: https://i.imgur.com/OneabzF.png edit: uptime 28 days, ztn hastane ile ayni elektrik grid'indeyim elektrik zor kesilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Rapsberry Pi ile yaptim ben onun aynisini. Router, DNS, File Share, Media Server, VPN filan her seyi hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Yeni apart eve geçtim. Ortak internet var ama benim evden çekmiyor. Dış kapımı açınca falan çekiyor böyle tam sınırda gibiyim. Bu üstteki aleti kursam ortak wifi yi yakalayıp benim eve yayar mı? Tam sınır olan duvarın prize taksam falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Yonetici ile konus, disardan bir yere takin ya da kablo ceksinler evine. Tam sinirdan cekse de performans yerin debinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 o iş de zor ama konuşalım yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 GERGE said: Rapsberry Pi ile yaptim ben onun aynisini. Router, DNS, File Share, Media Server, VPN filan her seyi hallediyor.şuna bir tuto yapsan ne güzel olur GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Goering said: aliexpress'ten sunu soyledim: https://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-WIFI-Router-3-ROM-128MB-1167Mbps-Support-2-4GHz-5GHz-wi-fi-Dual-band-4/32683853540.html custom firmware ile icine VPN yukleniyor. login olup bilgisayarda software calistirmadan VPN'i acip kapatabiliyorsunuz. ASUS olarak gozukuyor ama XIAOMI. hardware olarak aynilar :) PS4, PC, ios wifi'daki herkes VPN'li takiliyor baya efsane... su sekil acip kapatiliyor: https://i.imgur.com/OneabzF.png edit: uptime 28 days, ztn hastane ile ayni elektrik grid'indeyim elektrik zor kesilir Mesajı gördükten sonra ben de sipariş vermiştim, geldi bugün modem :). Padavan Custom Firmware'ini kurdum demin. Geçen gün de şu kendi VPN'ini kurma işine girdim. DigitalOcean + OpenVPN olayını kurdum ama desktop'tan client ile bağlanınca ya sayfalar yarım açılıyor, ya 1-2 dakikaya siteler açılmıyor falan. Şimdi bu modemde de VPN olayı var. Nasıl bir sistem yapayım? Tekrardan openvpn kurup router'ın içine mi tanıtıyoruz? VPN server falan seçeneği de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 VPN Client'tan yapicaksin. ben OpenVPN'i beceremedim ama digerleri calisiyor OpenVPN CA / TLS Auth Key yazicaksin sen. alttaki isaretlileri secmeyi unutma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 yani bende gayet hizli calisiyor sadece Dota 2'de engelli sanirim, ona giremiyorum. PS4, ios, PC, MAC her sey bagli, skinti yasamadim daha... 2 kanaldan yayin yapiyor, onlar VPN'li Wi-fi. Uydunet Modem var o normal TR Wi-fi. kabloyla mi bagli modeme? Network Traffic'den VPN data chartina bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Ayarladım ama bağlantı VPN üstünden gitmiyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Peki routera hangi vpn tanımlı? Bayadır kafamda böyle bi şey, torguard kullanıyorum normalde ama hız sapıtınca girip çıkıp ülke falan değiştiriyorum. Vps ile mi kurdunuz? Digitaloceanda falan hız nasıl? Ben torguarddan memnunum ama max 25mb falan görüyor. Normalde net 100mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Ben digitalocean kullaniyorum,hic sorun cekmeden 2 pc,2 tel son hiz kullaniyor.sayfalarin gec acilmasini farketmedim.kota sikintisida yok,torrent son surat devam ediyor.tek eksik netflix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Genwa said: Peki routera hangi vpn tanımlı? Bayadır kafamda böyle bi şey, torguard kullanıyorum normalde ama hız sapıtınca girip çıkıp ülke falan değiştiriyorum. Vps ile mi kurdunuz? Digitaloceanda falan hız nasıl? Ben torguarddan memnunum ama max 25mb falan görüyor. Normalde net 100mb 100mbit goruyorum torguardda. serverler, frankfurt paris london Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Router'a VPN tanımlı değildi işte, DigitalOcean'a kurduğum openvpn'in auth bilgilerini falan girdim router'a ama ordan yönlendirmiyor bağlantıyı. Etki etmiyor yani hiç. VPN çalışıyor openvpn client'ı ile windows'da. Telefonda da sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 uydunet modeminden konfigure edebileceğim bir ürün var mıdır paralı? tüm ev rahat etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 yok. ayri router alman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 alayım... hangisini alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 elesso said: alayım... hangisini alıyoruz surda yazdim https://forum.paticik.com/read.php?5,5571964,8763059#msg-8763059 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar