Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 şu fakire bi yardım etseydiniz Claiborne said: https://www.privateinternetaccess.com/pages/buy-vpn/ PIA faturayı nasıl kesiyor? her ay 3$ mı yoksa tek çekim 40$ mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Tek çekimde alıyorlar maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 HideIPVPN'de 65% indirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 250mbit baglantidan max verim icin pia uygunmudur? Cyberghost premium dusurmustum beles, 20mbit max aliyorum ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 hiç birinin 250mbit i bırak 100mbit bile kullanmana izin vereceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Ben cyberghosta cok alismiatim yav, clienti falan baya hos. Yokmu soyle gecen seneki gibi indirimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bende var serial veriyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 hideipvpn aldım ben. cyberghost'tan 10 kat falan hızlı bağlanıyor, bağlandıktan sonra da biraz daha hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 hangisini aldın hideipvpnin? bi de kaç aylık aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 baktım şimdi super premiummuş. üç aylık aldım deneme olsun diye. ha bi de ilk defa alırken %50 mi ne indirim yapıyor sepette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Yillardir HideIPVPN kullaniyorum ben de, memnunum cok. Tavsiye olunur. US kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 us server latency yüksek olur gibi geliyor bana uk yada diğer eu serverlara kıyasla. eve online için kullanıcam serverlar ingilterede. bi dahaki aya cyberghost bitince 1-2 ay denerim uk serverlarını olmazsa duruma göre diğer paketlere bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 almanya ve ingiltere kullanıyorum ben de. ikisinden de çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Cyberghostun gecen yilki kampanyasi, fiyati 15 usd olarak devam ediyor.Tek cihaz 5 lokasyon, premium servers,unlimited bw ivir zivir ozellikleri devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Şurayı kullanan var mı ? Volunteers'ler le goturuyorlar işi http://www.vpngate.net/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 çok fazla incelemedim, şöyle bir baktım anasayfasına, sunuculara falan baktım, böyle servisleri kullanmak sakıncalı değil mi, trafiği loglayabilirler, değiştirebilirler, sakıncalı içerik indiren insanlarla aynı servisi kullanıyor olabilirsin vesaire, para verip kullandığın servisler hükümetlerle işbirliği yapıp şerefsizleri yakalatır en azından, hatta honeypotlar bile bundan daha güvenli bi yerde http://www.vpngate.net/en/images/top.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Cok sacma su soyledigin seyler. Hukumet seni fislemek isterse zaten VPN'le dahi engelleyemezsin. Bunun genel amaci abuk subuk mahkeme engellemeleri ve "not available in your country" sinirlandirmalarindan kurtulmak veya origin gibi programlarda kendine iyi fiyat cekmek icin. Oyun oynarken server'a daha iyi ping alma amacli hizmetler veren WTFast/Lowerping gibi gene benzeri hizmetler de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Bear tunnelBear kullanıyorum GERGE'nin önerisiyle. Tablette çok başarılı notebook'da sorun yaşıyorum. Sık sık türk yasak hemşerim sayfası çıkıyor mesela karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 #removekebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Bright said: Cok sacma su soyledigin seyler. Hukumet seni fislemek isterse zaten VPN'le dahi engelleyemezsin. Bunun genel amaci abuk subuk mahkeme engellemeleri ve "not available in your country" sinirlandirmalarindan kurtulmak veya origin gibi programlarda kendine iyi fiyat cekmek icin. Oyun oynarken server'a daha iyi ping alma amacli hizmetler veren WTFast/Lowerping gibi gene benzeri hizmetler de mevcut. hükümet beni fişlesin, niye fişlemesin ki? benim derdim o değil. normal vpn servisi sağlayan şirketlerin hizmetlerini kullanınca da bu saydıklarının aynısı yapılabiliyor. gönüllü hizmet veren insanlara ihtiyacın yok ki. şirketlerin vergi verdiği ülke belli, adresi belli, kim olduğu belli eğer offshore değilse. bu servisi kullanıyorsun, orada "By Kris-PC's owner" yazıyor mesela. Kim şimdi bu? Niye güvenip trafiğimi emanet edeyim ki bu adama? Benim derdim bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Private internet access te sorun yaşamaya başladım bugün. Kullanan var mıdır pia? udp yle bağlanınca hiçbir siteye giremiyorum. Ancak tcp de sorun yok. Ama biraz yavaş kalıyor tcp. Pia i de mi engellediler acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Masticore said: Şunu alıcam galiba... İhtiyacı olan baksın https://store.cyberghostvpn.com/848/?affiliate=25029&scope=checkout&cart=143877 Ama cok garip normal yollarla ulasılmıyor bu discount'lara. Yani kendi sitesinden girsen yok baska sitelerden buluyosun. Ben bunu aldım, vyprvpn e çok fazla ödüyordum çünkü. Ama bağlantıyı 1. makinede kessen bile, 2-3 device için upgrade istiyor. E bu fiyata normal zaten. 2 gündür kullanıyorum vyprvpn daha başarılı idi zaten her konuda. Ama buda bu fiyata 3 yıldızlı otel gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Yıllık Tunnelbear $20. Ona geçtim ben hesabım bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Neyse udp de düzeldi bugün. Tunnelbearın kötü yanı torrentte kullanamıyorsun. O yüzden piaya geçmiştim 3-4 ay tunnelbear kullandıktan sonra. Halen torrentte çalışmıyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Baktim, calismadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar