Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VPN konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
çok fazla incelemedim, şöyle bir baktım anasayfasına, sunuculara falan baktım, böyle servisleri kullanmak sakıncalı değil mi, trafiği loglayabilirler, değiştirebilirler, sakıncalı içerik indiren insanlarla aynı servisi kullanıyor olabilirsin vesaire, para verip kullandığın servisler hükümetlerle işbirliği yapıp şerefsizleri yakalatır en azından, hatta honeypotlar bile bundan daha güvenli bi yerde

http://www.vpngate.net/en/images/top.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Cok sacma su soyledigin seyler. Hukumet seni fislemek isterse zaten VPN'le dahi engelleyemezsin.

Bunun genel amaci abuk subuk mahkeme engellemeleri ve "not available in your country" sinirlandirmalarindan kurtulmak veya origin gibi programlarda kendine iyi fiyat cekmek icin. Oyun oynarken server'a daha iyi ping alma amacli hizmetler veren WTFast/Lowerping gibi gene benzeri hizmetler de mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Cok sacma su soyledigin seyler. Hukumet seni fislemek isterse zaten VPN'le dahi engelleyemezsin.

Bunun genel amaci abuk subuk mahkeme engellemeleri ve "not available in your country" sinirlandirmalarindan kurtulmak veya origin gibi programlarda kendine iyi fiyat cekmek icin. Oyun oynarken server'a daha iyi ping alma amacli hizmetler veren WTFast/Lowerping gibi gene benzeri hizmetler de mevcut.

hükümet beni fişlesin, niye fişlemesin ki? benim derdim o değil. normal vpn servisi sağlayan şirketlerin hizmetlerini kullanınca da bu saydıklarının aynısı yapılabiliyor. gönüllü hizmet veren insanlara ihtiyacın yok ki. şirketlerin vergi verdiği ülke belli, adresi belli, kim olduğu belli eğer offshore değilse. bu servisi kullanıyorsun, orada "By Kris-PC's owner" yazıyor mesela. Kim şimdi bu? Niye güvenip trafiğimi emanet edeyim ki bu adama? Benim derdim bu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Masticore said:

Şunu alıcam galiba... İhtiyacı olan baksın

https://store.cyberghostvpn.com/848/?affiliate=25029&scope=checkout&cart=143877

Ama cok garip normal yollarla ulasılmıyor bu discount'lara. Yani kendi sitesinden girsen yok baska sitelerden buluyosun.

Ben bunu aldım, vyprvpn e çok fazla ödüyordum çünkü. Ama bağlantıyı 1. makinede kessen bile, 2-3 device için upgrade istiyor. E bu fiyata normal zaten. 2 gündür kullanıyorum vyprvpn daha başarılı idi zaten her konuda. Ama buda bu fiyata 3 yıldızlı otel gibi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...