bilet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 merhaba hoşlandığınız bir kız var. çok iyi anlaşıyorsunuz, çok güzel vakit geçiriyorsunuz, kızla konuşmak için işinizi erteliyosunuz onla görüşmek için pubdan erken ayrılıyosunuz falan. ama size "seninle artık konuşmak istemiyorum" dedi, neden diye sorduğunuzda ise " senle devamlı konuşmak istiyorum, seni özlüyorum bu beni korkutuyo" dedi gerçekten konuşmayı kesmek istiyor musunuz diye sorduğunuzda ise " tabi ki konuşmak istiyorum ama konuşmayı kesmeliyiz" dedi şimdi siz olsanız böyle bir durumda kıza mesaj atar mısınız? ps: ayrı ülkelerdesiniz ama kız gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Kız uğraşılmayacak bir tip gibi duruyor. Erken kurtulduğuma sevinirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 tam yorumlayamadım şimdi.bir foto belki işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 atma..yokluğunu görsün,kıymetini bilsin.Yoksa sen üstüne gittikçe o itecek-ya da iter gibi yapacak- öyle hiç bir yere varamazsın.Bir kere arama,bak tıpış tıpış gelecek;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 said: " senle devamlı konuşmak istiyorum, seni özlüyorum bu beni korkutuyo" dedi gerçekten konuşmayı kesmek istiyor musunuz diye sorduğunuzda ise " tabi ki konuşmak istiyorum ama konuşmayı kesmeliyiz" dedi arkana bakmadan kac.bu ne abi dengesiz bi hatun(tırnak icinde) olurda bisiler yasarsanız basını cok agrıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 kıymetini bilmez ayrı ülkeden gelince kız direk yüzüne bakmıcak bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 meriç değilsen sevgilisinden ayrılmasını bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 GERGE said: Kız uğraşılmayacak bir tip gibi duruyor. Erken kurtulduğuma sevinirdim.+1 atma msj falan. ipleri eline alır dert olur. 3 gün bekle o atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Bence şöyle. O da senden hoşlanıyor ve senden de mesajı almış. Artık harekete geçmeni istemiş. "Ya harekete geç ya da boşuna vaktimi harcama" diyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 martı boş geçtik ama nisan ayıyla birlikte pati iyi kız yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ne lan bu. görüşüyorsa görüşür. görüşmezse görüşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 abi iki günü var mesaj atması için. *Nasılsın? -iyi *Bir şey demicek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Tyrannus said: tam yorumlayamadım şimdi.bir foto belki işe yarar nice senelere Taylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 konuş tabi. kız yol yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ayrı ülke kısmını atlamışım ben...evet o zaman salla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bilet said: ''senle devamlı konuşmak istiyorum, seni özlüyorum bu beni korkutuyo" " tabi ki konuşmak istiyorum ama konuşmayı kesmeliyiz'' çok iyisin ama birlikte olamayız.cunku başkasıyla gorusuyorum.ama senide yedekte tutuyorum bak kesin bi cevap vermiyorum umut veriyorum ki uzaklaşma.sonra bi ara yine yol veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 zeper said: ayrı ülke kısmını atlamışım ben...evet o zaman salla! haaa. o zaman salla evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ayrı ülke ne lan? kktc-k rum kesimi değilse kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ülke kısmını görmemişim bende :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 pesinden daha cok kosmani istiyor ki ego tatmini olsun. klasik turk kizi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 5 ay sonra ben gidicem master için oraya ya kızın sevgilisi ya da hoşlandığı biri yok buna %100 eminim. öyle cepte tutmak gibi bi durum yok iyi bi kız öyle entrikacı pis bi kız değil çok da dürüsttü bana karşı işlerini falan ertelediğini benle konuşmak için özlediğini normalde telefondan facebooka girmediğini ama mesaj atmış mıyım diye girip habire kontrol ettiğini falan söyledi.neyse siz bunlar bildiğiniz halde kızın sizle konuşmak istememe sebebi de bu. atar mıydınız mesaj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ülke neresi reyiz bi de onu sorayım bi de yaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar