Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mesaj atmalı mıyım?

bilet

Öne çıkan mesajlar

merhaba

hoşlandığınız bir kız var. çok iyi anlaşıyorsunuz, çok güzel vakit geçiriyorsunuz, kızla konuşmak için işinizi erteliyosunuz onla görüşmek için pubdan erken ayrılıyosunuz falan. ama size "seninle artık konuşmak istemiyorum" dedi, neden diye sorduğunuzda ise " senle devamlı konuşmak istiyorum, seni özlüyorum bu beni korkutuyo" dedi gerçekten konuşmayı kesmek istiyor musunuz diye sorduğunuzda ise " tabi ki konuşmak istiyorum ama konuşmayı kesmeliyiz" dedi

şimdi siz olsanız böyle bir durumda kıza mesaj atar mısınız?

ps: ayrı ülkelerdesiniz ama kız gelecek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
" senle devamlı konuşmak istiyorum, seni özlüyorum bu beni korkutuyo" dedi gerçekten konuşmayı kesmek istiyor musunuz diye sorduğunuzda ise " tabi ki konuşmak istiyorum ama konuşmayı kesmeliyiz" dedi

arkana bakmadan kac.bu ne abi dengesiz bi hatun(tırnak icinde) olurda bisiler yasarsanız basını cok agrıtır.
Sosyal ağlarda paylaş

bilet said:

''senle devamlı konuşmak istiyorum, seni özlüyorum bu beni korkutuyo"

" tabi ki konuşmak istiyorum ama konuşmayı kesmeliyiz''

çok iyisin ama birlikte olamayız.cunku başkasıyla gorusuyorum.ama senide yedekte tutuyorum bak kesin bi cevap vermiyorum umut veriyorum ki uzaklaşma.sonra bi ara yine yol veririm
Sosyal ağlarda paylaş

5 ay sonra ben gidicem master için oraya

ya kızın sevgilisi ya da hoşlandığı biri yok buna %100 eminim. öyle cepte tutmak gibi bi durum yok
iyi bi kız öyle entrikacı pis bi kız değil
çok da dürüsttü bana karşı işlerini falan ertelediğini benle konuşmak için özlediğini normalde telefondan facebooka girmediğini ama mesaj atmış mıyım diye girip habire kontrol ettiğini falan söyledi.neyse siz bunlar bildiğiniz halde kızın sizle konuşmak istememe sebebi de bu.
atar mıydınız mesaj?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...