yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 dağıtıcı tiglon olduğundan mı kaynaklı acaba bilemedim de çok saçma yani. Bir de steam'de türkçe dil desteği gözükmüyor, yok mu ki bunda türkçe dil desteği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 oyun geldi mi dr'ye ? gökhan baktın mı bugün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Açıldı Install ama Steam servers are too busy to handle your request. Fak u steam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 indiriom bakaklım yarım saatte girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 yunusemre said: Mount and Blade With Fire and Sword, bu akşam Steam'de satışa sunulacak. Dijital değil, Türkiye'den Türkçe destekli kutulu alırım diyorsanız Tiglon'un dağıtımıyla oyun 10 Mayıs 2011 günü Türkiye'nin dört bir yanında bulunan teknoloji mağazalarının raflarında yerini alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bu arada işallah warband ile aynı sistem gereksinimlerine sahiptir ztn warbandi lagsız oynamak için grafikten fedakarlık yapıyorum.bu oyun kasarsa döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Red duyan da bi halt becerebiliyorsun falan sanacak. http://i.imgur.com/cCnkC.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ahhhaha kafanıza kafanıza saplıcam dikenli okları dl bitti giriyorum şimdi oyunda turkçe seçenği yok bu arada haberiniz olsun sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 başka oyuna giren var mı millet aglıyordu cok kotu falan diye oyunda.128 kişilik servera girdim biraz lag oldu pek bşi anlamadım çözmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 siz nasıl yüklediniz yahu server too busy diyip duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bi mod var oyuna başlarken yanına bot alıyorsun.onlarla takılıosun saldır dur falan bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Ben deneye deneye başladım downloada. Acemi birliğine alın beni de. En önden giderim, gözcülük yaparım. Gerekirse patates soyarım. HER ŞEY VATAN İÇİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bende download var da 1 saattir indiriyor. çok yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 steam 100 le çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 benim bitti akıyorum oyuna fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 kan dökmek için geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 warband daha mı iyi ne.ona mı devam etsek sdfs tüfenk falan sevmedim sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Ülkenin cep telefonu sevdası çıldırttı bu gün. Oyunu playstore'dan almaya çalışıyorum, cep telefonuyla uğraştırıyor suruyorlar. Gıcık ya. Paraya kıyıp Steam'den alacağım böyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Red said: warband daha mı iyi ne.ona mı devam etsek sdfs tüfenk falan sevmedim sanki +1 tüfek çıktı mount and blade bozuldu asdfa warband daha iyi gibiydi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bilmiyorum belki oynadıkça alışılır fakat gavur tam yapamamış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 GERGE said: Ülkenin cep telefonu sevdası çıldırttı bu gün. Oyunu playstore'dan almaya çalışıyorum, cep telefonuyla uğraştırıyor suruyorlar. Gıcık ya. Paraya kıyıp Steam'den alacağım böyle giderse. ufak çocuklar için işte hep. kredi kartıyla alınmıyor siteden. üye olunuz demişler, oluyorsun login yapıyorsun yok, yine seçenek değişmiyor. böyle saçma iş olmaz. adam gibi yapsınlar alalım. steam'den aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Aldım, yavaş geliyor ama, yarı hızımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ben 1.2mb ile indirdim 15dakakda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 700 civarı burada. hangi sunucuyu kullanıyorsun? oraya geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 sunucu varsa geleyim app olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar