Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount & Blade: With Fire & Sword - Multiplayer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yunusemre said:

Mount and Blade With Fire and Sword, bu akşam Steam'de satışa sunulacak. Dijital değil, Türkiye'den Türkçe destekli kutulu alırım diyorsanız Tiglon'un dağıtımıyla oyun 10 Mayıs 2011 günü Türkiye'nin dört bir yanında bulunan teknoloji mağazalarının raflarında yerini alacak.
Mesaj tarihi:
bu arada işallah warband ile aynı sistem gereksinimlerine sahiptir

ztn warbandi lagsız oynamak için grafikten fedakarlık yapıyorum.bu oyun kasarsa döverim
Mesaj tarihi:
ahhhaha kafanıza kafanıza saplıcam dikenli okları

dl bitti giriyorum şimdi

oyunda turkçe seçenği yok bu arada haberiniz olsun sfds
Mesaj tarihi:
başka oyuna giren var mı

millet aglıyordu cok kotu falan diye oyunda.128 kişilik servera girdim biraz lag oldu pek bşi anlamadım

çözmek lazım.
Mesaj tarihi:
Ben deneye deneye başladım downloada. Acemi birliğine alın beni de. En önden giderim, gözcülük yaparım. Gerekirse patates soyarım. HER ŞEY VATAN İÇİN
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ülkenin cep telefonu sevdası çıldırttı bu gün. Oyunu playstore'dan almaya çalışıyorum, cep telefonuyla uğraştırıyor suruyorlar.

Gıcık ya. Paraya kıyıp Steam'den alacağım böyle giderse.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Ülkenin cep telefonu sevdası çıldırttı bu gün. Oyunu playstore'dan almaya çalışıyorum, cep telefonuyla uğraştırıyor suruyorlar.

Gıcık ya. Paraya kıyıp Steam'den alacağım böyle giderse.

ufak çocuklar için işte hep. kredi kartıyla alınmıyor siteden. üye olunuz demişler, oluyorsun login yapıyorsun yok, yine seçenek değişmiyor. böyle saçma iş olmaz. adam gibi yapsınlar alalım. steam'den aldım ben.
  • Yeni Oluştur...