Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ulan rogue setine bak bahahha. valla son arena setini küfrede küfrede giymiştim. ver bari t1-2-3 giyeyim değişmesin hiç oynarım onlarla. yeni set de rezalet. http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/april/t12rogue.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ya bu adamlar hiç beceremiyo bu işi, resmen icc setleri baya güzelmiş bunlara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 güzelim rogue' u hunter yapmışlar pauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 rogue un t1 t2 sini hatırlıyorum da bi şunları görünce ne gülesim geliyo anlatamam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 yeni moda bu heralde paladin de warlock olmuş priest mage olmuş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 http://www.rpgonline.com.br/images/galeria/171507_tier1.jpg http://wiki.housepaladin.org/images/Bloodfang.jpg <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 priest t2-5-6 şu zırhları reskin olayı gelirse bunlar dışında bi set giyersem adam değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 priest t6 ve tabiki böyle setler gelmiyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 6 ayda bir 12 boss yerine 7 boss, YAAAAAAAAAAAAAAAAAAY artik bi sonraki expansiona 3 bossla filan baslariz, AAA AMA HEROIC VAR COCUKLAR diyip 6 boss yaptik diye gezerler acmiycam hesabi su sartlar altinda cidden, direk bu adamlar dalga geciyro artik bizimle ki content aralari dahil 5 senedir kesintisiz accountunu acik tutan benim gibi bi adamin artik odememesinin ironisinide siz dusunun, cata ile ilgili umitlerim vardi ama vanilla sosu ile servis edilen 3.2 den baska bisi diil gibi duruyor, bi sonraki patch RETURN TO ToC yaparlarsa sasirmayin setler ise BOOOOOK gibi, bide simdi eklerler WWE beltleri ohhh direk lich king pvp setlerien dondurduler bu isleri, cidden remodel ozelligi koymamakta hakli herifler, remodel koysalar etrafta sunalri giye nsayisi drastik bi sekilde azalicagindan basarisizliklari yuzlerine vurucak, hani fire temasini anladik okeyde rezalet direk tasarim, obur yandan aion endgame zirha bakiyoruz http://www.mmorelease.com/images/pictures/65L.jpg ohssssssssssss direk abuk subuk achilerle, ayni bosslari 3232. defa keserek zaman kaybedicegime en azindan farkli bisiler deniyerek zamanimi kaybederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 shadowcraft set bile rogue setinden iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 fena değil bence vanilla dan bu yana en iyi denebilir overall olarak tier tipleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 dur bi combatları görelim 7 boss'u cidden sağlam yaptılarsa combatları biraz da olsa keser,hic yoktan 10-14 çöp boss'dan daha iyidir.Bir de firelands haricinde bir raid instance'ı daha getirecekler gibime geliyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 valla bulundugumuz content de gayet zor bi contentti,gelmiş geçmiş en zor contentler arasında.onumuzdeki content sağlam 7 boss filan hikaye olur gıbıme gelıyo.contenti uzatmak ıstıyolarsa daha çok boss koysunlar 2 değil 3 günde kesiliyo diğer türlü boss öyle veya böyle.veya cthun gibi filan buglı bi boss atsınlar araya 3 ay fixlemesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 knox said: dur bi combatları görelim 7 boss'u cidden sağlam yaptılarsa combatları biraz da olsa keser,hic yoktan 10-14 çöp boss'dan daha iyidir.Bir de firelands haricinde bir raid instance'ı daha getirecekler gibime geliyor benim. abi adamlar bu kadar dedi yani, bundan boyle 14 boss yerine 7 tane koycaz cok epic olcak diyorlar problem boss sayisi degil content uzunlugu, 7 bossu kesince o hafta yapicak hicbisey kalmicak altlarla bida kesmek disinda 7 boss cok az, ToC da 4 instance varken bile insanlar baymisti, bunda nasil tutucaklar bu kadar insani? bi kere kestin bitti ve sadece 7 boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 aynen katılıyorum abi istedigi kadar epic olsun 1 hafta 2 hafta geç biter content max inanılmaz uzatamazlar.onun yerıne ilk 2-3 bossu daha bi easymode ama unique encounter olan bişiler yapıp 14 bosslu hardcore biyer yapsalar banko daha uzun soluklu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 adamların attığı adımlarda hardcore playerları düşünme payı %5 falan iken , boşuna konuşuyorsunuz bu boss sayısı mevzuunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Şahsen ben gayet sevindim 7 boss olayına, farm zamanı 1 günde biter temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 yazin ortasinda cikicak content e 15 boss koymasinlar zaten. 7 boss yeter. 1 ayda falan biter max hmler tatile cikariz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 aynen abi yazın mümkünse oyuna birşey gelmesin 4 ay yokum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 iyi böyle ya content daha çabuk biter daha çabuk nadasa alınır acc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 sadece boss sayısı değil. sunwell isle gibi EPIC bir quest hubu getirsinler firelandsle beraber açarım işte o zaman accountu. müthişti isle herşeyiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 aynı sw'de ki gibi olsa bile 1 hafta sonra meh deriz,gördük baydık artık her ne kadar istesekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Bloodfang sonrası gelen en iyi set nax setidirki wotlk da onu bile bok ettiler bu arada set renklerine pek takılmayın contente göre yapıyorlar bnlar paso fire andıren şeyler olur bundan önceki zate hava su toprak tahta idi. Bu arada nemesis setine efsane diyen insan hiçmi BT setini görmedi bilmem tier kaçtır hatırlamıyorum o kadar olduki 30 doğru gidiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bt seti tier 6ydı. nemesis güzeldi de, kesinlikle tier 6 çok iyiydi. ben tier 5 priesti de sevmiştim. hood fln iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 tbc'nin herşeyi iyiydi be. heroiclerinde wotlk çıkana kadar cc kullanman gerekiyordu. anca t6larla aoe kesiliyordu. öyle cata'nın hcleri de kadar da zor değildi. (en başını kast ediyorum) tam ölçüsünde bir zorluğu vardı. pvpsi de iyiydi, pve de iyiydi. iyiydi be. setleri de çogiyiydi. t6 shaman seti mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar