Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Real Madrid vs Barcelona 27.04.11 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

goldbären said:

ya bırak hala morinyo

adam dünyanın en zengin kulübünde

BARÇAYI YENMEK İÇİN ALLAH(CAM) VE MUHAMMED (SAV) ALMAMIZ GEREKİYOR desen alcak bir yönetim var

nitekim ronaldo gibi en pahalı transferi yaptılar

yine yok yine yok

bi bidliği var demekki pep'in

ama illa morinyo gibi apaçilere oynıcak; el kol yapacak, BEN BÜYÜGÜM falan diyecek, siz de abi çekeceksiniz

abi bugün barca sadece messi faktörü ile kazandı. Bu Guardiola'nın olayı değil, Messi'nindir. Takım rezalet oynamasına rağmen hiçbir müdahale yapamadı. Afellay'ı zoraki aldı ki Pep'in şansına asisti yaptı. Afellay gibi adamın yedek oturtulması bile üzücü zaten,

Hani Pep'in olayı dediğiniz şey, yaklaşık 15 senede oturmuş bir sistemdir. O sistem sayesinde Barcelona bu kadar iyi oynayabiliyor. Dışarıdan gelen adamların bu sistemde yıldızlaşamamasının sebebi de bu, Afellay mesela bugün kaliteli bir futbolcunun klasik bir "zoraki durumda orta kesme" özelliğini konuşturdu. İlah Messi'nin takipçiliği gole sebep oldu.

Messi messi messi diyorum ben yine,

ayrıca iniesta'nın yokluğu kendini çok hissettirdi.

Adamlar deplasmanda oynuyorlar, kazanma gibi bir zorunlulukları yok %75 ile topla oyuyorlar. Real Madrid'in pozisyonu yok (Ronaldo'nun şutu dışında). Nasıl rezalet anlamadım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Polyushka said:

Pryda said:

Messi'nin İtalya'da sıçıpta " pardon beyler bu adam ispanya gibi savunmanın S'nin olmadığı bir ülkede futbolcuymuş diceğiniz zamanlar olur inşallah. "

Şu çocugu bi inter veya milan alsada ne kadar futbolcu olduğunu görsek hep beraber.

Ronaldo dediğiniz adam gibi oynayabilir mi ingilter de messi ?
Arjantin milli takımında naptı messi ?

Messi iyi bir futbolcu olabilir.

Ama Maradona'nın veliahtı falan. C.Ronaldo'dan daha iyi falan diyemessiniz. Ronaldo da iyi messi'de iyi dersin.
adama kıçıyla gülerler.

lol. senin o italya liginin interi schalke'den 5 yememeyi öğrensin önce.

Sen kapasitesiz genç bi arkadaşımıssın galiba.. LoL. MoL. falan...

italyada savunmanın ne kadar sert ve ciddi yapıldığının örneğini vermeye çalışıyorum kapasitesiz kardeş.Aynı şekilde ingilterede oyunun ne kadar hızlı ve savunma yönünün de ciddi olduğunun örneğini vermeye çalışıyorum.

İnter shalke'den 5 yiyebilir. O inter geçen sene şampiyonlar ligini aldı.Futbol bu bu tarz şeyler olabilir ama liglerin stilleri değişmez.

Anladın mı anlatıyım mı bidaha. ?
Sosyal ağlarda paylaş

@ Rynza

abi Barca her maç %70 üstü oynuyor. O kadar top çeviren bir takım için gayet normal ki Real zaten üstlerine gitmiyor. İleride pres yaparlarsa Barca'nın tuzağına düşerler.

Hani bir ara taraftar bile ıslıkladı Barca'nın stoperleri top çeviriyor diye. Mesela maç sonuna doğru 470 pası vardı Barça'nında bunların 3/4'ü zaten kendi yarı sahalarında ypatıkları paslaşmalardır.

Kaliteli atak yapamadı, Barca 3 kere adam gibi gelebildi 2 tanesi gol oldu zaten, gerçi Real 3 kere bile gidemedi orası da ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

Pryda said:

Messi'nin İtalya'da sıçıpta " pardon beyler bu adam ispanya gibi savunmanın S'nin olmadığı bir ülkede futbolcuymuş.. " diceğiniz zamanlar olur inşallah.

Şu çocugu bi inter veya milan alsada ne kadar futbolcu olduğunu görsek hep beraber.

Ama Maradona'nın veliahtı falan. C.Ronaldo'dan daha iyi falan diyemessiniz. Ronaldo da iyi messi'de iyi dersin.
adama kıçıyla gülerler.

şu mesaj baştan sona fail yahu, neresinden tutsak elde kalıyor.

ancak yurtdışında en sevdiğim takım olan milan'a gitmesini çok isterim tabii messinin :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bir de maçta kırmızı kart olmasaydı garip olurdu çünkü Mourinho'nun oynattığı her takım Barcelona'ya karşı mecburen yıldırıcı bir sertlikle oynatıyor ama Adebayor falan leş. Hele o son dakikada Ronaldo'nun dağlara taşlara tekme atması falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Pryda said:

italyada savunmanın ne kadar sert ve ciddi yapıldığının örneğini vermeye çalışıyorum kapasitesiz kardeş.Aynı şekilde ingilterede oyunun ne kadar hızlı ve savunma yönünün de ciddi olduğunun örneğini vermeye çalışıyorum.

İnter shalke'den 5 yiyebilir. O inter geçen sene şampiyonlar ligini aldı.Futbol bu bu tarz şeyler olabilir ama liglerin stilleri değişmez.

Anladın mı yetersiz kardeş mardeş diye kıro gibi konuşacağına anca lol demiş ve doğru demiş adam, üzgünüm ama fail.
Sosyal ağlarda paylaş

Pryda said:

Polyushka said:

Pryda said:

Messi'nin İtalya'da sıçıpta " pardon beyler bu adam ispanya gibi savunmanın S'nin olmadığı bir ülkede futbolcuymuş diceğiniz zamanlar olur inşallah. "

adama kıçıyla gülerler.

ben de diyorum ki İtalya'da savunmanın ne kadar sert yapıldığını en sert İtalyan takımlarından İnter'in, orta seviyeli Alman takımından 5 yemesinden görebiliyoruz İtalyan takımlarının sertliğini. Geçen sene İnter sampiyonlar ligini aldıysa İtalyan sertliğinden dolayı almadı, Mourinho sertliğinden dolayı aldı. Önce futbolu öğren sonra yorum yap.

Bugün Shaktar, senin sertlik abidesi diye bahsettiğin İtalyan takımlarından daha sert oynuyor örneğin.

Klişeleri bırakalım artık. Gözler hayal dünyasından gerçeğe kaysın

Messi'ye de binbir türlü kılıf bulmaya devam edin
Sosyal ağlarda paylaş

çakallar doluşmuş yine barcelona kazanınca. kaybedince kimse ortada yoktu ama. baggio bile gelmiş düşünün yani.

bok gibi bi maç oldu. zaten son 2 maç da bok gibiydi. barcelona real madrid'in bu kadro yapısıyla başka türlü durdurulamaz mourinho da bunu bildiği için böyle oynuyor. madrid'in defans yaptığı falan da yok sadece orta sahada inanılmaz basarak top yapmasını engelliyor barcelona'nın.

neyse bunları anlatmaya lüzum yok zaten şuraya yazı yazanların yüzde 99 u söylediklerime japonca gözüyle bakacak. anca nası yendi barca diye böğürecek.

ikinci maç güzel ve gollü geçecek bariz. ya gollü beraberlik olur ya barcelona fark atar madrid açılınca. bakalım görücez.

bir de allah aşkına messi sırtladı takımı falan diyerek küçültmeyin ya kendinizi. ne ronaldo ne messi 3 maçtır ortada yoklar. hadi bu maçın sonunda 10 kişi kalınca madrid messi rahatladı pepe onun başında duran tek adamdı çünkü. gitti yine 3-4 kişiye çalım atıp bıraktı köşeye. neyse ama ben zaten barca manu finali istiyordum. barca'dan alınacak öcümüz var manu olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

messi iyide tek başına almeria yı yener

iniestasız gorucez barça ortasahasını

messi ne kadar kassada 2 adam kitleyebiliyor onu.ama iniesta ve xavinni çizilmiş paslarına çare yokahah

İnanılmaz talihsiz olmuş bu :D ahahahahahaha Tek başına real nasıl yenilir şekil 1a.

Ya Real, kraliyet yanlısı hakemler olmadan barçaya ne şansın ne abdestin tutar... Messi, Messi. :D
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

çakallar doluşmuş yine barcelona kazanınca. kaybedince kimse ortada yoktu ama. baggio bile gelmiş düşünün yani.

Ben girmeyeli bir seneden fazla oluyor da son 2-3 maçtır takılıyorum arada, merak etme sen yavrum. Adını sanını yaz önce, banlanıp gelenler soyundan mısın? :p
Sosyal ağlarda paylaş

Pryda said:

Polyushka said:

Pryda said:

adama kıçıyla gülerler.

Sen bayaa sinirlenmişsin çünkü savuncak bi yan bulamayıp gerilmişsin.

Inter geçen sene şamp ligini aldı çünkü başında mourinho vardı bunun italya savunması hedesiyle hödösüyle alakası yoktu.Görüldüğü üzere mourinho reale gelince barca bunları da zor yeniyo.Kısacası o Mourinho faktörüydü.

İtalya savunma futbolunu seven bi ülkeydi ancak o özelliğini bana kalırsa yitirmeye başladılar eskisi kadar yaptıkları savunma tutmuyor.

Ha messi > ronaldo bu gerçektir.2si de o yetersiz savunmanın s'sini yapamayan takımların bulunduğu ligde ve baktığında messinin üstünlüğünü de görüyosun.2futbolcunun da bu sezon attığı tüm gollere bakarsan eğer farkediceksindir farkı..

üzgünüm ama çok fail attığın 2 post..

saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...