Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 beğenmedim edit: bu arada yabancı programdan çökmüşler konsepti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 MTV - Boiling Point çakması olmuş ama çok güzel sdfsdfsdf. Küfürleri dütleyip verseler harika olur bence. Ama cinayet çıkar bizde hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 adama acıdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bi ara patlatıcak ağzının ortasına diye bekledim ama tuttu kendini ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 harbi sonunu bulun bunu baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 "roket adam" said: MTV - Boiling Point çakması olmuş ama çok güzel sdfsdfsdf. Küfürleri dütleyip verseler harika olur bence. Ama cinayet çıkar bizde hacıt. boiling point değil disaster date'in çakması. tabi tr'de blind date mantığı olmadığı için direk cafeye gelen gençlerden birini tutalım mantığı yapmışlar ama başarılı değil bence. http://www.youtube.com/watch?v=j3YS8PWwcLs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 of abi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 hahahah ne güzel sövüyo eleman ya yarıldım dsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 abi böyle olaylarda türkçe küfür yönetir. tabi kanal d küfürleri bipleyince zevki kalmaz da, şu hali süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Of zaten bu net yayınında izlenir. Tv de bip lisi çekilmez of cok guldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ahaeuaeuaeuahdassdakj 20 yıldır bu kadar komik bi tv programı izlememiştim yarıldım gece gece sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 inanılmaz güldüm ya , cidden adama da helal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ahahaha "adamın ayağında at tırnağı çıkmış biliyo musun?" "selen ne alakası var şimdi" dsaflkgjsbngjls mükemmel ya. devamında da sen gerizekalı mısın falan demesi adamın. ne baskılı bir ilişkiymiş yalnız adam amma atarlı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 atarli matarli da hatunu goturemedi masadan, hatuna helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ahaha o da ayrı tabi de, ben de sinirlenirdim gerçi bi anda deliriyo lan sevgilin-eşin her neyse artık ahaha AHAHA AŞKİTOM DİYEN AĞZINI .... kısmını yeni izledim şimdi muhteşem ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yanlız küfür ediyo kanald nin sitesine koymuşlar anlamamışlarmı küfürü? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 afasfuashfiuas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 o kadar izle en önemli anı görme adamda ne sabır varmıs arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abiyle oturup sohbet edesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ayni evde oturuolarmis bi de asdf neese 5000 tl kazandigini duyunca gevsemistir abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 cok iyi ya, gerizekali misin sen, ayni evde oturuyoruz, hepsi birbirinden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ahahha orasi cok guzeldi ivit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Aynı ev kısmı ve adamın yürekten küfürleri vurucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi mükemmel helal olsun ablaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar