Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

onu demek istemiştim hatlar karışmış biraz bu saatte =) eyv. az önce 3.kitapta Arya'ya jon'dan bahsederken en azından senin baban piçine sahip çıkmış benimki onu da yapmadı dedi. orada düşünmüştüm kim acaba babası diye =)

Mesaj tarihi:
aquila said:

kendisi bilmiyo.

onu arya'ya da söylüyor zaten biliyorum. demircideki elemanın sadece saç rengini fln görüp olayı çaksınlar diye koydular sanmıştım. o yüzden elemanın isme hiç dikkat etmemiştim. zaten milyon tane isim var =)

Mesaj tarihi:

Renly/Loras

Aralarinda bu tarz bir iliski oldugu kitaplarda da birkac yerde ima ediliyor ama boyle bir sahne kitaplarda yok. Bir de yanilmiyorsam kitaplardaki imalar da ilk kitapta degil sonrakilerde var.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Mountain işte, hayvan bir herif. Yok bir olayı.

The Red Viper'ı da çok merak ettim şimdi. Kim olduğuna bakarsanız büyük spo yersiniz, söylemedi demeyin.

Mesaj tarihi:
detay karakter deil o zaman, hayvan gibi çıktı öle ortaya, parçalıyor sadece
yüzünün yarısı yanık olan adamla kardeş değiller mi peki, dizide öyle sahne vardı

ned stark ölecek mi yakın zamanda?
Mesaj tarihi:
Red Viper daha yeni yeni ortaya çıktı bende. umarım sağlam bir karakterdir. benklentilerim büyük =) bitmesin diye iyice yavaşladım ya =) en azından 5 çıkana kadar yaymaya çalışıyorum =)
Mesaj tarihi:
kitabı okumadım da bişşi sorucam.
bu küçük kıza eğitim veren bi eleman varya. hani kedi medi kovalatıyor. onun rolü falan artıyor mu ilerde? yoksa öylesine bi eğitmen mi ?
Mesaj tarihi:

6. bölüöle ilgili ağır spo

tahminim dogr cıktı.joffrey şöşn bu kesin akraba evliliği demştn 3 cocukta jaime nin cıktı

kraliçe herşeyi itiraf ediyor sonunda iyi oldu ahha

Mesaj tarihi:

3.kitap ağır spo. okumayan açmasın =)

Freyler ile aranın düzeleceğini düşünmüyordum zaten ama bu kadarını yapacaklarını tahmin etmiyordum. feci oldu. Bran ile Rickon büyüyene kadar Starklar yalan artık. savaş bitip barış dönemi geldiğinde anca toparlayabilirler. o da belki. Jon'un Stark kabul edilmesi de yalan oldu heralde. şahitlerin hepsi geberdi =) Robb un salaklığı ama yapacak birşey yok.

• Yeni Oluştur...