Edurus77 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 2.kitap spo Bu arya'nın walla gittigi grubda arada konustugu bi cocuk var ilk kitapdaki blacksmith de calsıan cocuk deme robert'ın piçi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 2.kitap ismine dikkat etmemiştim Robert'in piçinin. Grenn'den mi bahsediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 2 gendry. grenn wallda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 onu demek istemiştim hatlar karışmış biraz bu saatte =) eyv. az önce 3.kitapta Arya'ya jon'dan bahsederken en azından senin baban piçine sahip çıkmış benimki onu da yapmadı dedi. orada düşünmüştüm kim acaba babası diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kendisi bilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 aquila said: kendisi bilmiyo. onu arya'ya da söylüyor zaten biliyorum. demircideki elemanın sadece saç rengini fln görüp olayı çaksınlar diye koydular sanmıştım. o yüzden elemanın isme hiç dikkat etmemiştim. zaten milyon tane isim var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 renly/tyrell ben 2. kitabın basındayım bu adamlar(!) ne ara gay oldu kitap da yokdu böyle bi si? uydurma oldugunu dusunmuyorum ama flashback falan mı var kitablarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Renly/Loras Aralarinda bu tarz bir iliski oldugu kitaplarda da birkac yerde ima ediliyor ama boyle bir sahne kitaplarda yok. Bir de yanilmiyorsam kitaplardaki imalar da ilk kitapta degil sonrakilerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 stark reis ölecek mi mountain ın olayı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ne olayi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mountain işte, hayvan bir herif. Yok bir olayı. The Red Viper'ı da çok merak ettim şimdi. Kim olduğuna bakarsanız büyük spo yersiniz, söylemedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 belli mi ki kim oldugu? dicektim ki, kitaptan bahsediyosun, ben de kimin oynica belli sandim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ya dizinin en güzel olayı orası. daha hiç görünmemiş bir sürü şahane karakter var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 forgiver said: mountain ın olayı ne lannisterların chief knight ı. bir de psikopat ayı o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 detay karakter deil o zaman, hayvan gibi çıktı öle ortaya, parçalıyor sadece yüzünün yarısı yanık olan adamla kardeş değiller mi peki, dizide öyle sahne vardı ned stark ölecek mi yakın zamanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Kardeşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 sadece tek bir soru duvar yıkılıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Red Viper daha yeni yeni ortaya çıktı bende. umarım sağlam bir karakterdir. benklentilerim büyük =) bitmesin diye iyice yavaşladım ya =) en azından 5 çıkana kadar yaymaya çalışıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 DadashNik0F said: sadece tek bir soru duvar yıkılıyor mu ? kitabı okumadım ama o duvarın yıkılma ihtimali yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 kitabı okumadım da bişşi sorucam. bu küçük kıza eğitim veren bi eleman varya. hani kedi medi kovalatıyor. onun rolü falan artıyor mu ilerde? yoksa öylesine bi eğitmen mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 artmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 tşkr ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 6. bölüöle ilgili ağır spo tahminim dogr cıktı.joffrey şöşn bu kesin akraba evliliği demştn 3 cocukta jaime nin cıktı kraliçe herşeyi itiraf ediyor sonunda iyi oldu ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 3.kitap ağır spo. okumayan açmasın =) Freyler ile aranın düzeleceğini düşünmüyordum zaten ama bu kadarını yapacaklarını tahmin etmiyordum. feci oldu. Bran ile Rickon büyüyene kadar Starklar yalan artık. savaş bitip barış dönemi geldiğinde anca toparlayabilirler. o da belki. Jon'un Stark kabul edilmesi de yalan oldu heralde. şahitlerin hepsi geberdi =) Robb un salaklığı ama yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar