df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 kitap>film-dizi her zaman böyle zaten bence kesinlikle oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 tabiki oku da şöyle bir şey var hmm örnek verecek olursak yüzüklern efendisi kitapla filmler arasında bazı noktalarda inanılmaz uçurumlar vardı. ama burda öyle bir durum yok. kitaplara çok yakın gidiyorlar. arada ufak farklar var onu da sineye çekiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 haftasonu antalya'ya gelicem gidiyim alayım bari, kolay bulunur herhalde demi d&r falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 küheylan ben sana zaman çarkı gönderem onu oku.bunun dizisi var zaten psm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 antalyada şeyden alıyodum ben. horzum spot'un tam karşısında eski nokta otelinin orda bi kitapçı vardı. her türlü fantastik kitap orda vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 korsansa ben de varım orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 korsan değil yahu. d&r göstermelik koyuyodu fantastik kitapları. mesela gidip 3leme alıcan bakıyosun 1 2 var 3 yok falan. orda adam resmen yoksa bile ertesi güne bulup getiriyodu. üst kata çıkınca full fantastik edebiyat. yerlere falan koymuş adam. çatır çatır da satılıyodu o tür kitap okuyanların uğrak mekanıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sonunda 3. kitaba başlıyorum. dizinin şimdiki giriş bölümlerini bile sevenler 1-2 sezon bittiğinde başka dizi izleyemeyecek bence =) Arya(tu) benim için ilk üç içindeydi zaten ama son bölümlerinden sonra direkt birinci oldu. nasıl özenle yazılmış bir karakterdir o ya. onun bölümleri bitmesin istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 aryaya hep ayni seyler oluyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 abi timeskip oluyor mu hiç kitapların arasında. arya büyüycek mi derdim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 aquila said: aryaya hep ayni seyler oluyo abi. biz onu öyle sevdik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Tyrannus said: abi timeskip oluyor mu hiç kitapların arasında. arya büyüycek mi derdim o Kitap aralarinda fazla zaman gecmiyor. Birinci kitabin basi ile dorduncu kitabin sonu arasinda yaklasik iki yil var. Fakat dizide sezon aralarina biraz zaman ekleyeceklerini dusunuyorum. Aksi takdirde cocuk oyuncularin buyumesi sorun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 yaşlar konusuda zaten oynuyorlar dizide baya. daha en baştan oynadılar =) onları planlayıp belirlemişlerdir ilk yaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 şuan kitapta diziyle aynı yerdeyim.ve dizinin arkasından kitabı okumak muthiş.sanki cut sceneleri izliyomuş gibi.boşlukları cok güzel dolduruyor kitapta ilerlemeyip diziden de hevesimi kaçırmıyorum.ne oldugunu bilmiyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sezon sırasında sıkıntı yok ama sezon arasını 6-7 ay verirlerse görürüz =) başlıyor musun bekliyor musun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Ben de öyle yapıyorum. Dizi bittikten 12 gün sonra da 5. kitap çıkacak. O 12 günde de 2,3 ve 4'ü tekrar okuyacağım; 5 yıl oldu A Feast for Crows biteli, unuttum detayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Ben de her yeni kitaba basladigimda kapidaki muhafiz Ser Bilmemkim kimdi falan gibi ayrintilari unuttugum icin onceki kitaplari soyle bir karistiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 en çok merak ettiğim şey acaba dizi kurgusu kitapla aynı mı gidecek. mesela 2. kitapta çoğu olayı göstermiyor oldu bittiye getiriyor ve 3. kitapta flashback yapıyor aradaki boşluklara. dizide de acaba 3. sezonda flashback ler mi başlayacak yoksa oraları direkt işleyerek mi geçecek. blackwater savaşını umarım 3.sezona fln atmazlar ve kitaptaki kurgu ile giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ilk kitabı bitirdim de su savas sahnelerini merak ettim dogrusu dizide nasıl yapıcaklar acaba...bir de Sansa ölsün lütfen ya..bu kadar gereksiz insan olamaz...delirdim okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ya bu diziye başlarken 00 dan mı 01den mi başlıyoruz 00 ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 01den başla 00 01in ilk15dk sı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 keşke ilk sezonun bitmesini bekleseydim diyorum ben valla şu an. çok iyi dizi. doyamıyorsun böyle bitince kalıyorsun ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 nucky thompson geri gelince rahatlarız biraz ya şimdi fazla dizi yok izlicek ondan böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 @alu: haftada 2-3bölüm verseler keşke. sdfsdfsd son zamanlarda yayınlanmış en iyi dizi sanırım. film değil dizi olması çok iyi olmuş ama. toplama bakarsan uzun uzun izliyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar