Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Pek yok. İlk mesaja bak konudaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Sparkcaster said: peki şimdi taksime gitsem kitabı ingilizce bulma şansım ne pandora yı crusoe yu arayıp sor elinizde var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 pandoranın cevabı yazayım direkt. =) bu mesajdan sonra kindle almıştım. =) Bilgi Temin Edebiliriz. Kitap Game of Thrones : Song of Ice and Fire 1 Martin, George R. R. 9780553573404 ISBN 9780553573404 Tahmini Temin Süresi [GÜN] 75 (+/- 15 gün) Birim Fiyatı 8,99 $ Ödenecek Tutar [TL] 14,28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 İlk dört kitabı Nook'uma yükledim ben de şimdi tek epub modunda, oku oku bitmeyecek gibi görünüyor. 3496 sayfa. En azından A Dance with Dragons çıkmadan bitiririm diye umuyorum. 12 Temmuz'da çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 5. için ön siparişi verdim inş ben de bitiririm ilk 4 ü o zamana kadar. ağustos'a asker olabilirim ondan önce bitsin 5. merak ederim yoksa. gerçi 2.nin yarıyı geçtim biter heralde. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 kitabı okurken farkettim de su dany nin khan'ı nasıl memnun ederim dersini baya uzatmıslar,kitapda cok kısa o bölüm (: Birde jon kendi gitmeyi seciyor dizide,kitapda edd gönderio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 dizide ne oldugu belli deil pek, oralari gecti. kitapta da zaten benjene beni de al diyo ilk geldiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 jon kendi istiyor gitmeyi. Ned o yaşta karar vermesinden pek memnun değil ama mecburen onaylıyor Catelyn ile kalamayacağını bildiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bir leydi,bir bard ve bir cüce tavernaya girerler Kitap gayet sessiz sakin gidiyor derken taverna'nın kapısından Tyrion lannister gelir...Catelyn'nin diger soylulara olan konusmasını cok merak ettim simdi nasıl olucagını dizide,tam bölüm finali (: CC Lady Catelyn CC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kitabı sezon ara verdiğinde okumayı planlıyorum, şu cüce kardeşlerinin olayını nası biliyor biri anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 cuce dedigin alemin en akilli adami filan, her boku cozuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Tahmin ediyor bir şeyler olduğunu, çıkıp söylemiyorlar. Cüce rulez bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 2. kitap zaten cüce nin etrafında dönüyor adam baya iyi =) Jon, Arya, Cüce bunlar ilk 3 favori karakterim ama aralarında sıralayamıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 1-Arya 2-Eddard 3-Cüce benim sıralamada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Eddard Stark ölüyo mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Sonraki kitaplar hakkında spoiler var içerde Tüm serideki tek sevmediğim karakter Cersei'dir belki de. Yavaş yavaş delirirken iyiydi ama genel olarak serinin tek kötü yazılmış karakteri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ağir spoiler, 4. kitaptan şu 5. kitap çiksinda Arya şunlarin hepsini temizlemeye başlasın. Daredevil gibi temizlesin ortaliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yine dört çok kötü olmuştum ben onu okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 4. kitap Arya'nin korlugu gecici olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 İlk sezonun son bölümü çıktıktan 16 gün sonra yeni kitap çıkıyor, iyi zamanlamışlar kitabı - büyük ihtimalle diziyi düşünerek - öğreniriz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 2. 3. kitabı türkçeye çevirme durumu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 spoiler'lere bu şekilde isim yazmak iyi olur herkes bu şekilde yapar inş. benim daha 2 yeni bitiyor. kazaya kurban gitmeyelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 2. kitabın çevirisine hız vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 2 nin sonlarına doğru ilk defa "winter has came" cümlesini gördüm ve çok duygulandım =) =) gerçi mecazi anlamda kullanıldı ama olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Kitabı okumadım da diziyi takip ediyorum. Sizce okumalı mıyım kitabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar