Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pandoranın cevabı yazayım direkt. =) bu mesajdan sonra kindle almıştım. =)

Bilgi Temin Edebiliriz.
Kitap Game of Thrones : Song of Ice and Fire 1 Martin, George R. R. 9780553573404
ISBN 9780553573404
Tahmini Temin Süresi [GÜN] 75 (+/- 15 gün)
Birim Fiyatı 8,99 $
Ödenecek Tutar [TL] 14,28
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İlk dört kitabı Nook'uma yükledim ben de şimdi tek epub modunda, oku oku bitmeyecek gibi görünüyor. 3496 sayfa. En azından A Dance with Dragons çıkmadan bitiririm diye umuyorum. 12 Temmuz'da çıkıyor.
Mesaj tarihi:
5. için ön siparişi verdim inş ben de bitiririm ilk 4 ü o zamana kadar. ağustos'a asker olabilirim ondan önce bitsin 5. merak ederim yoksa. gerçi 2.nin yarıyı geçtim biter heralde. =)
Mesaj tarihi:
kitabı okurken farkettim de su dany nin khan'ı nasıl memnun ederim dersini baya uzatmıslar,kitapda cok kısa o bölüm (: Birde jon kendi gitmeyi seciyor dizide,kitapda edd gönderio
Mesaj tarihi:
jon kendi istiyor gitmeyi. Ned o yaşta karar vermesinden pek memnun değil ama mecburen onaylıyor Catelyn ile kalamayacağını bildiği için.
Mesaj tarihi:

bir leydi,bir bard ve bir cüce tavernaya girerler

Kitap gayet sessiz sakin gidiyor derken taverna'nın kapısından Tyrion lannister gelir...Catelyn'nin diger soylulara olan konusmasını cok merak ettim simdi nasıl olucagını dizide,tam bölüm finali (:

CC Lady Catelyn CC

Mesaj tarihi:
2. kitap zaten cüce nin etrafında dönüyor adam baya iyi =) Jon, Arya, Cüce bunlar ilk 3 favori karakterim ama aralarında sıralayamıyorum =)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Sonraki kitaplar hakkında spoiler var içerde

Tüm serideki tek sevmediğim karakter Cersei'dir belki de. Yavaş yavaş delirirken iyiydi ama genel olarak serinin tek kötü yazılmış karakteri bence.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

İlk sezonun son bölümü çıktıktan 16 gün sonra yeni kitap çıkıyor, iyi zamanlamışlar kitabı - büyük ihtimalle diziyi düşünerek - öğreniriz o zaman.

Mesaj tarihi:
spoiler'lere bu şekilde isim yazmak iyi olur herkes bu şekilde yapar inş. benim daha 2 yeni bitiyor. kazaya kurban gitmeyelim =)
Mesaj tarihi:
2 nin sonlarına doğru ilk defa "winter has came" cümlesini gördüm ve çok duygulandım =) =) gerçi mecazi anlamda kullanıldı ama olsun =)
  • Yeni Oluştur...