Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Yeni kitaplar bu kadar gecikmeyeek diyordu. 6. kitabın bir kısmını yazmış hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 rahat olun yaw, şimdi dizisi de çekiliyo, adam jet motoru takılmış gibi yazar. 5. kitap çıktı çıkacak zaten, 2 kitap kalıyo. 3 senesi var bi kitap daha çıkar, 2. kitabı da yarılar, onu da biz 6. sezonu izlerken bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 diziye güven olmaz reyting gider harcanır falan omo oksoyon yok diyenler yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ikinci sezon aksiyon çok, öyle böyle değil hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 100 sayfa okudum pek bişi yoktu daha 800 sayfa var kısmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yol yakınken bırak red dost tavsiyesi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ben diziden sora kitapta bazı karakterler açısından umduğumu bulamadım ama daha başındayız bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bikaç spo yedim bende joffrey jaime ve rob hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Red said: diziye güven olmaz reyting gider harcanır falan omo oksoyon yok diyenler yuzunden ikinci sezon aksiyonun kralı olmicak mı zaten, dert etmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 valla daha okumadım da ilerki kitaplar için yediğim spo kötü oldu.kendi hatam red wedding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Red said: valla daha okumadım da ilerki kitaplar için yediğim spo kötü oldu.kendi hatam red wedding yalnız feci yerden spo yemişsin =) red wedding yazmışsın kesin 3-5 kişi daha araştırıp feci spo yiyecek. =) ----- 2.sezon Blackwater Rush 1 bölüm boyunca sürmezse çok pis söveceğim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 olsun can sağlığı.sonuçta nasıl nerde niçin meraktan okuyor yinede insan ben misal 1. kitap sonu spo nedin ölüceğinide cok önce spo yediydim.ama bişi deişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 aquila said: ne valei abi edmureun ne isi var valede. catelyn riverruna gidince goruyo. veilde cikan blackfish ki, tamamen atlandi, cok sacma. Doğru diosn ya bryndenla edmureı karıştırmışım Yaptığım denyoluğa gel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 df said: 2.sezon Blackwater Rush 1 bölüm boyunca sürmezse çok pis söveceğim =) George Martin blogunda sunu yazdi: -- writing the first draft of my script for episode nine of season two of the HBO series GAME OF THRONES, "Blackwater," and damn, but this one is a bitch of an adaptation, the original author made the damn battle way too big and too expensive, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Komutan said: df said: 2.sezon Blackwater Rush 1 bölüm boyunca sürmezse çok pis söveceğim =) George Martin blogunda sunu yazdi: -- writing the first draft of my script for episode nine of season two of the HBO series GAME OF THRONES, "Blackwater," and damn, but this one is a bitch of an adaptation, the original author made the damn battle way too big and too expensive, pahalı olsun ya. isterse sezonun yarı bütçesini oraya aktarsınlar. o bölüm kitaptaki gibi etkileyici olursa 7 sezonun onayını birden alır bence peşin peşin =) diziyi bırakamaz kimse. 3-5 dk ya sıkıştırırlarsa ağlarım heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi lysa ve gerizekalı oğlu robert ölüyor mu ilerde acı çekerek, evet veya hayır olarak cevap verebilir mi biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 lysa/robert lysa uçuyo, robert ayakta şimdilik ama üstünde poison counter var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kitap 3 sayfa 770 "His elk?" said Bran, wonderstuck. "His elk?" said Meera, startled. "His ravens?" said Jojen. "Hodor?" said Hodor. dakikalarca salak salak güldüm şurda ahahah bişey sorıcam yanlız 3. kitap sonunda tyrion neden jaimeye yalan söylüyor joffreynin zehirlenmesi konusunda? tysha hakkında gerçeği öğrenince kızdırmak için falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 3. kitap 2 parça mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Yanlış topiğe girmişim spoiler yedim öf. http://i.imgur.com/J3QqY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Sparkcaster said: 3. kitap 2 parça mıbazı yerlerde evet. ben ingiltere'de almaya kalktım 2 parça kakalamak istediler hasie lan dedim çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Kaede said: kitap 3 sayfa 770 "His elk?" said Bran, wonderstuck. "His elk?" said Meera, startled. "His ravens?" said Jojen. "Hodor?" said Hodor. dakikalarca salak salak güldüm şurda ahahah orada ben de çok güldüm ya. çok iyiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Komutan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Kaede said: 3. kitap sonunda tyrion neden jaimeye yalan söylüyor joffreynin zehirlenmesi konusunda? tysha hakkında gerçeği öğrenince kızdırmak için falan mı Evet, o olayi ogrenince cok kiziyor ve sinirinden oyle soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fenris Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 said: @SibelAlas Sibel Alas [Bekleyenlere] Az önce öğrendim ki; Game Of Thrones 15 gün içinde kitapçılarda. Serinin 2. kitabı A Clash Of Kings önümde, çevriliyor... sibel alaş'ın twitter'ından... şarkılarını severdim ben bu kadının :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Sonraki 17.sayfa (Toplam 80 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 1
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Kaede said: 3. kitap sonunda tyrion neden jaimeye yalan söylüyor joffreynin zehirlenmesi konusunda? tysha hakkında gerçeği öğrenince kızdırmak için falan mı Evet, o olayi ogrenince cok kiziyor ve sinirinden oyle soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 said: @SibelAlas Sibel Alas [Bekleyenlere] Az önce öğrendim ki; Game Of Thrones 15 gün içinde kitapçılarda. Serinin 2. kitabı A Clash Of Kings önümde, çevriliyor... sibel alaş'ın twitter'ından... şarkılarını severdim ben bu kadının :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar