Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sahibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 allah geldi ben kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bi insanin 2 kelimelik espri yapmak icin usenmeden gidip yeni acc alicagina inanmiyorum. bence bu gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 evrime inanmıyorum, çünkü bir inanç değil, bilimdir. ama yaradılışa inanıyorum, o yüzden o şıkkı işaretledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Trolleşmek evrimin bir parçasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 http://static.funnyjunk.com/pictures/evelution_of_the_troll0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yanlis cok yanlis http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d3/Treated_NKS_loki.jpg trolluk muessesesinin ne kadar eskiye gittigini loki (c.c.) gosteriyor bize zaten ha yok ben yaradilisa inaniyorum diyorsaniz havva ile yilan var, yilanda gayet epic trolldur hani, sonra kabil trolleniyor filan lanetlendikten sonra kendisi dunyayi trollemeye basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 viking şeylerinde havvayla ademin aynısı var zate, isimleri değişik bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 evrime inanmak cok banal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bazi arkadaslar yaratilisa inaniyor, fakat fake acc alip geldiklerinde banlerinin suresize doneceklerine inanmiyor. bu olmaz. bu dinimizde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Dinimizde troll yapanın günahının affı için 7 cami dikmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 tollemeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 %91 ne çokmuş ya.abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 En azından işin iyi tarafı %50den fazla müslüman grup akp destekçisi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Ruslar komünizmden sonra büyük ilerleme kaydetmiş. Ilginç bi ıstatistiki veri cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kitleyin topigi 3500 kere tartisildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Dragonmax said: Ruslar komünizmden sonra büyük ilerleme kaydetmiş. Ilginç bi ıstatistiki veri cidden. X'ler 1991 den sonra büyük ilerleme kaydetmiş. gayet siradan bi veri. ilerleme kaydetmeyenler asil ilginc olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 haberdeki bir yorum guzelmis "23 ülkede 18 bin 829 kişi ile görüşülerek hazırlanan araştırma" sonucunda "Evrim teorisine olan inanç" kıstasında 24 ülke sıralanmış. Diğer ülkeyle görüşmeye gerek görmemişler galiba :) gormemisler = duymamislar olarak degistirmek lazim tabi yorumu. rakamlar cok sacma bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Joker said: http://atheist-online.com/wp-content/uploads/2009/12/FSM-elevator.jpg ahaha bu cok guzel ya, hastasi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 hic bi postu okumadim ve evrime inanilip inanilmiyacak bisey degil demek istiyorum. menelaus teoremine inaniyor muyuz beyler? iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Joker said: http://atheist-online.com/wp-content/uploads/2009/12/FSM-elevator.jpg odama yaptırırırım ben bunu asdfsdf tam lambayının anahtarının oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Deacon said: http://1.bp.blogspot.com/_B-WljKlfH8k/S9RL4RY9QmI/AAAAAAAAAK0/00pwjkUDWvo/s1600/A+wizard+did+it.jpg hadi okula gittim. http://verydemotivational.files.wordpress.com/2011/01/demotivational-posters-lake-louise.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Aslında bir teoremin doğru olup olmadığına inanılabilir. Tabii oradaki inanmak tapmak manasında değil de doğruluğuna inanmak demekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Dragonmax said: Ruslar komünizmden sonra büyük ilerleme kaydetmiş. Ilginç bi ıstatistiki veri cidden. alman bilim adamlarını hacılayıp elde etmiş olmasınlar o ilerlemeyi. 70'lerin başında tıkandı zaten nefesleri, eldeki almanlar ölünce ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar