Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Bucaspor-Fenerbahçe / 24.04.2011 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

hakemler falan filen lolololo

buca dumduz satmis lan, guizadan gol yenir mi.

guiza senn haxballdaki versiyonun abi niye yenmesinki? sende şaşırtan goller atıyosun bazen.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Odeon said:

net penaltı değil.
gökhanın 2. sarısı es geçildi.

ha fener yine çevirirdi maçı o ayrı mevzu.

yanlız maçı izlemedim dinleyerek takip ettim de, şu resme bakarak konuşuyorum sadece, penaltı buna verildiyse alakası yok penaltıyla, çizgi dışında bi kere.

edit: adam havadaymış perpektife aldandım.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

babacum ideal sevgilisin kızlar için, futbol hakkında az çok bilgisi olan adam, maç hafızası zayıf adam.

o değil o maçta staddaydım en geç 2003 olması lazım keza lsedeydim de işte kırmzıı siyahlı bir takımdı zaten maç 0-3 olunca çıkmıştım staddan

dur hatta bi tff nin arşive bakayım ya kaç maç olaiblir ki 4-3 biten 2001-2003 arası
Mesaj tarihi:
guiza kahraman oldu

gitmez daha fenerden

penaltı pozisyonu değil gibiydi.dogru olsa bile buca kalecisi tırtmış harbi

alex yine tek başına goturuyor takımı

son hafta husran olmasında
Mesaj tarihi:
Benim kafam başka bir şeye takıldı...Maçın en fazla son 20-25dk sını izlemişimdir de, biri çıktı Buca'dan sonra spikerlerden yorum geldi...Meğer oyuncu hocasına maçtan önce "hocam benim kondisyon en fazla 50-60 dakika yeter, daha fazla gitmez, alırsın beni oyundan" demişmiş...Ahahaha var mı yahu böyle birşey, kaldı ki nasıl bilebiliyorlar böyle birşeyi, 2-3dk anlatıp durdu adam....
Garip geldi nedense,böyle birinci ağızdan duymuş gibi, ama dediğim gibi maçın başını ortasını vs bilmediğimden alakasız olmuş olabilir yazdığım...
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Benim kafam başka bir şeye takıldı...Maçın en fazla son 20-25dk sını izlemişimdir de, biri çıktı Buca'dan sonra spikerlerden yorum geldi...Meğer oyuncu hocasına maçtan önce "hocam benim kondisyon en fazla 50-60 dakika yeter, daha fazla gitmez, alırsın beni oyundan" demişmiş...Ahahaha var mı yahu böyle birşey, kaldı ki nasıl bilebiliyorlar böyle birşeyi, 2-3dk anlatıp durdu adam....
Garip geldi nedense,böyle birinci ağızdan duymuş gibi, ama dediğim gibi maçın başını ortasını vs bilmediğimden alakasız olmuş olabilir yazdığım...

buna bende cok takıldim ya :D
2 gol atti bu oyuncu. sonra oyundan cıkti.. fener gol attıkdan sonra bu yorum geldi.. soyunma odasinda devre arasinda hocasina söylems hocam bir 15dk daha oynayim sonra cıkayim die :D

buca yatti demesinler die mi acıklama yapma geregi duydular anlamadm hic :D
Mesaj tarihi:
"trabzon forumundan" said:

şeref ve haysiyetsiz bu fener şampiyon olsa ne olur. bir tane bile namuslu galibiyet yok bu namussuzların. dünyada israil neyse Trük futbolunda da fener o demektir. adamların herşeyi şaibeli. Hz. Allah c.c.'nin laneti bu şerefsizlerin üzerine olsun. Hz. Allah gani gani belalarını versin bunların. gs'den beter olurlar inşallah.
Mesaj tarihi:
Maraton çok komik abi , markus filan penaltı değil dicekler , penaltı değilde dediler ama sonra fener kızmasın diye dedikleri şeyler çok komik ya :) yok verse de bişey diyemezsin , hakemin işi çok zor , böyle 100 tane penaltı veriliyor filan..

fener kazanmış maçı gerisi hikaye.. ama fener ilerde puan kaybedebilir gibime geliyor bu oyunu ile..
  • Yeni Oluştur...