Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Odeon said: net penaltı değil. gökhanın 2. sarısı es geçildi. ha fener yine çevirirdi maçı o ayrı mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hakemler falan filen lolololo buca dumduz satmis lan, guizadan gol yenir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 net penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 fb guziayı satın almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 aquila said: hakemler falan filen lolololo buca dumduz satmis lan, guizadan gol yenir mi. guiza senn haxballdaki versiyonun abi niye yenmesinki? sende şaşırtan goller atıyosun bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Masquerade said: Odeon said: net penaltı değil. gökhanın 2. sarısı es geçildi. ha fener yine çevirirdi maçı o ayrı mevzu. yanlız maçı izlemedim dinleyerek takip ettim de, şu resme bakarak konuşuyorum sadece, penaltı buna verildiyse alakası yok penaltıyla, çizgi dışında bi kere. edit: adam havadaymış perpektife aldandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ahmedinejad said: babacum ideal sevgilisin kızlar için, futbol hakkında az çok bilgisi olan adam, maç hafızası zayıf adam. o değil o maçta staddaydım en geç 2003 olması lazım keza lsedeydim de işte kırmzıı siyahlı bir takımdı zaten maç 0-3 olunca çıkmıştım staddan dur hatta bi tff nin arşive bakayım ya kaç maç olaiblir ki 4-3 biten 2001-2003 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 nası dışarda abi. adam havada. gölgesi bile içerde adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bu açıdan tam belli olmuyor da kale arkası kamerasından net gözüküyor içerde olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 guiza kahraman oldu gitmez daha fenerden penaltı pozisyonu değil gibiydi.dogru olsa bile buca kalecisi tırtmış harbi alex yine tek başına goturuyor takımı son hafta husran olmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ahmedinejad said: nası dışarda abi. adam havada. gölgesi bile içerde adamın ha pardon, adam yerden kayıyor gibi gördüm ben, perspektife aldandım o halde içerideymiş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 DANİEL GONZALEZ GÜÜÜÜİİİİZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 penaltı pozisyonunu diosanız içerde.de bana çarpma gibi geldi bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Benim kafam başka bir şeye takıldı...Maçın en fazla son 20-25dk sını izlemişimdir de, biri çıktı Buca'dan sonra spikerlerden yorum geldi...Meğer oyuncu hocasına maçtan önce "hocam benim kondisyon en fazla 50-60 dakika yeter, daha fazla gitmez, alırsın beni oyundan" demişmiş...Ahahaha var mı yahu böyle birşey, kaldı ki nasıl bilebiliyorlar böyle birşeyi, 2-3dk anlatıp durdu adam.... Garip geldi nedense,böyle birinci ağızdan duymuş gibi, ama dediğim gibi maçın başını ortasını vs bilmediğimden alakasız olmuş olabilir yazdığım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Ragip seneye fenere gitmesi lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Sotto said: Benim kafam başka bir şeye takıldı...Maçın en fazla son 20-25dk sını izlemişimdir de, biri çıktı Buca'dan sonra spikerlerden yorum geldi...Meğer oyuncu hocasına maçtan önce "hocam benim kondisyon en fazla 50-60 dakika yeter, daha fazla gitmez, alırsın beni oyundan" demişmiş...Ahahaha var mı yahu böyle birşey, kaldı ki nasıl bilebiliyorlar böyle birşeyi, 2-3dk anlatıp durdu adam.... Garip geldi nedense,böyle birinci ağızdan duymuş gibi, ama dediğim gibi maçın başını ortasını vs bilmediğimden alakasız olmuş olabilir yazdığım... buna bende cok takıldim ya :D 2 gol atti bu oyuncu. sonra oyundan cıkti.. fener gol attıkdan sonra bu yorum geldi.. soyunma odasinda devre arasinda hocasina söylems hocam bir 15dk daha oynayim sonra cıkayim die :D buca yatti demesinler die mi acıklama yapma geregi duydular anlamadm hic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 vallahi buldum lan fenerbahçe stadında 0-3 den 4-3 olan maç ehehe lise 1 mişim işte http://www.tff.org.tr/Default.aspx?pageId=397&macId=23866 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 haci ben yorulunca kaleye gecerim, ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 suBzer0 said: Ragip seneye fenere gitmesi lazim... ragıp sattı imalı bir mesaj mı bu ? bu adam bucanın 2.golünün asistini yapan adam ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ragip bi de 61 numara giymiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 "trabzon forumundan" said: şeref ve haysiyetsiz bu fener şampiyon olsa ne olur. bir tane bile namuslu galibiyet yok bu namussuzların. dünyada israil neyse Trük futbolunda da fener o demektir. adamların herşeyi şaibeli. Hz. Allah c.c.'nin laneti bu şerefsizlerin üzerine olsun. Hz. Allah gani gani belalarını versin bunların. gs'den beter olurlar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Maraton çok komik abi , markus filan penaltı değil dicekler , penaltı değilde dediler ama sonra fener kızmasın diye dedikleri şeyler çok komik ya :) yok verse de bişey diyemezsin , hakemin işi çok zor , böyle 100 tane penaltı veriliyor filan.. fener kazanmış maçı gerisi hikaye.. ama fener ilerde puan kaybedebilir gibime geliyor bu oyunu ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hz allah cc ne abi, ne veriyolar bu karadeniz insanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 "hz super duper executive allah cc phd" diyebilirdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar