MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Depresif değilim ama bu aralar bole depresif bir arşiv yapıyorum, film müzik gibi.. Ben başlıyım.. Ally McBeal'in son bölümünde son sahnede billy'nin ölüm sahnesi.. Natural Born Killers'da büyücünün ölüm sahnesi orada birbirlerine bağırmaları bilmiyorum etkilemişti.. Moulin Rouge nin nerdeyse her sahnesinde salya sümük.. Tabiiki Braveheart requıem for a dream sonları..[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 dancer in the dark. bisürü sahne. together. son sahne. dead poets society yine bisürü sahne son sahneler çok dokunaklıdır özellikle the teacher mr hollands opus falan filan.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Tüh tam hevesle requiem for a dream yazcaktım. Hmm bakalııım -Yapay Zekada çocuğun 2000 yıl boyunca soğuktan donana kadar periye beni çocuk yap demesi -Titanic teki malum sen kurtulacaksın söz ver bana sahneleri -Leonda adamın gözünden gördüğünüz ölüm sahneleri -Kusursuz dünyada filmin sonunda adamın vurulması üstünden paraların uçuşması(üstteki arkadaştan esinlendim) -Lord of the rings de boromir ve elf komutanın(ismi neydi yaf) ölüm sahneleri[signature][hline]Üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: kiddo, 03 Eylül 2004 19:29 tarihinde demiş ki: -Lord of the rings de boromir ve elf komutanın(ismi neydi yaf)ölüm sahneleri İsmi Haldir. Üzülme kitapta ölmüyo o :P Bu arada Leon'un ölüm sahnesini tek geçerim[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Godfather part III Pacino nun kızının öldükten sonra ki bağırışı haykırışı ..[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Er Ryan ı kurtarmakta bi sahne var orası koparıyo beni[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 theoden in ölümü gandalf ın ölümü return of the jedi da vader ın yakılma anı[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 url: http://forum.paticik.com/view.php?id=34797 green mile ve gladiator[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 aslan kralın babası ölünce ağladıydım :) ne alaka yaw[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bir de bir film vardı, bizde sinemalarda oynamıştı. hastaneden kaçan iki kişi, biri kanserdi sanıyorum. bunlar denizi görmek istiyor o yüzden kaçıyor. bir iki yerde matrak sahneler var, iki mafya elemanı yakalamaya çalışıyor, polisler yakalamaya çalışıyor, bu sırada polisler o mafya ile çatışıyor felan. çocuğun teki banka soyuyor, annesine pembe cadillac hediye ediyor felan.. o filmde de ağlamıştım da, filmin orjinal adını hatırlayamadım bir türlü.[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bende çok sulu gözmüşüm heralde.topicteki bütün sahnelerde gözlerim dolduydu benimde.hatta hatırlayınca gene içim üreprdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 burada bahsi geçen filmlerin çoğunda gözlerim dolmuştur ama pek ağlayamadım, tam ağlama kıvamına ulaşınca dağılıyor genelde o sahne.. böyle hüngür hüngür ağladığım film ilginçtir, flowers for algernon'ın film uyarlamasıdır ki üfürükten film der bakmaz insan normalde. ama ben kitabı da zar zor okumuştum, hele sonunda ağladığım kadar hiçbir şeye ağladığımı hatırlamıyorum. görmeniz lazımdı böyle iki gözüm iki çeşme resmen, her baktığımda gene ağlıyorum böyle alerji gibi.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 dead poets society, butun cocuklarin siralarin ustune ciktigi sahne.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 forrest gump! filmin sonunda insanda duygu yogunlugundan dolayı gozlerde hafif nem yaratıyor[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hakkaten ya. kitaplar çok daha başarılı ağlatma konusunda. kürk mantolu madonnada zırıl zırıl ağladıydım ben.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kurtuluş filminde bikaç defa ağladım.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zagg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Titanic: Batış sahnesi ve insanların yaşamak için o anki tavırları hareketleri..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]Savaş gazisiyim savaşta arka kolumu ön bacağımı kaybettim ama yıkılmadım biraz sendelendim son hatırladıklarımsa gomtanım fedaykinin kükremesi Silahhh Omzaaaa ve bize görevimizi vermesi görev:Kırmızı başlıklı kız operasyonu bilrsiniz kırmızı başlıklı kızı işte biz tarih yazmak için o hikayeyi değiştirmek için onu kurtarmaya gidiyorduk evin britain territory kuzey ormanlar civarında olduğunu bilgi edindik ve helikoptere 5 arkadaş bindik ufak bi harekatla kırmızı başlıklı kızı kurtaracaktık taki ormanda o salak sarhoş makinst tireni kırmızı ışta qecirmesi sonucu bize çarpması aslında (öhüüüü bööhüüüü) yol hakkı bizimdi (öhüüüüü böhüüüü) çarli tam geçiyordu o anda sarhoş tireni üzerimize sürdü ve kaza oldu tarihe girdik ama ilk helikopterle tirenin kazasını gerçekleştiren insanlar olarak ben bir gaziyim ve torunlarıma kırmızı başlıklı kızın hikayesini anlatıyorum tabi sarhoş makinistide.. [/spo] [Bu mesaj rexx tarafından 03 Eylül 2004 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 perfect world green mile[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Last Samurai deki katamoto nun tom cruisela son konuşması (ölürken),piyanistteki bir çok sahne,LotR'da rohan atlılarının hayvani şekilde bağırarak orcları ve fillere dalmaları. Valla hatırlayamıyorum başka.Bunlarda resmen gözümden bir damla yaş süzülmüştür.Bİrçok filmde ise gözlerimin sulandığı olmuştur.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Kurtuluşta ağlamıştım zamanında ondan sonra bir de Deep Blue Sea için verdiğim paraya ağladım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bide galiba sarı zeybekte gözlerim doldu. ama o film değil[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Sam, 03 Eylül 2004 20:53 tarihinde demiş ki: burada bahsi geçen filmlerin çoğunda gözlerim dolmuştur ama pek ağlayamadım söylediğim filmlerde zaten ağlamadım ama gözlerim doldu, ki o da başarıdır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Burdan çıkarıcagımız sonuç Delikanlı adam aglamaz ama gözü dolar :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Abus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 titanic ve pianist de olmuştu sanırım[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eldar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 sınırsız kentte'de(ispanyol filmi) tren garındaki son sahnede muhteşem keman konçertosunun eşliğinde ağlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 1.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Sizi ağlatan Film Sahneleri × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 dead poets society, butun cocuklarin siralarin ustune ciktigi sahne.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 forrest gump! filmin sonunda insanda duygu yogunlugundan dolayı gozlerde hafif nem yaratıyor[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hakkaten ya. kitaplar çok daha başarılı ağlatma konusunda. kürk mantolu madonnada zırıl zırıl ağladıydım ben.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kurtuluş filminde bikaç defa ağladım.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Titanic: Batış sahnesi ve insanların yaşamak için o anki tavırları hareketleri..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]Savaş gazisiyim savaşta arka kolumu ön bacağımı kaybettim ama yıkılmadım biraz sendelendim son hatırladıklarımsa gomtanım fedaykinin kükremesi Silahhh Omzaaaa ve bize görevimizi vermesi görev:Kırmızı başlıklı kız operasyonu bilrsiniz kırmızı başlıklı kızı işte biz tarih yazmak için o hikayeyi değiştirmek için onu kurtarmaya gidiyorduk evin britain territory kuzey ormanlar civarında olduğunu bilgi edindik ve helikoptere 5 arkadaş bindik ufak bi harekatla kırmızı başlıklı kızı kurtaracaktık taki ormanda o salak sarhoş makinst tireni kırmızı ışta qecirmesi sonucu bize çarpması aslında (öhüüüü bööhüüüü) yol hakkı bizimdi (öhüüüüü böhüüüü) çarli tam geçiyordu o anda sarhoş tireni üzerimize sürdü ve kaza oldu tarihe girdik ama ilk helikopterle tirenin kazasını gerçekleştiren insanlar olarak ben bir gaziyim ve torunlarıma kırmızı başlıklı kızın hikayesini anlatıyorum tabi sarhoş makinistide.. [/spo] [Bu mesaj rexx tarafından 03 Eylül 2004 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 perfect world green mile[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Last Samurai deki katamoto nun tom cruisela son konuşması (ölürken),piyanistteki bir çok sahne,LotR'da rohan atlılarının hayvani şekilde bağırarak orcları ve fillere dalmaları. Valla hatırlayamıyorum başka.Bunlarda resmen gözümden bir damla yaş süzülmüştür.Bİrçok filmde ise gözlerimin sulandığı olmuştur.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Kurtuluşta ağlamıştım zamanında ondan sonra bir de Deep Blue Sea için verdiğim paraya ağladım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bide galiba sarı zeybekte gözlerim doldu. ama o film değil[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Sam, 03 Eylül 2004 20:53 tarihinde demiş ki: burada bahsi geçen filmlerin çoğunda gözlerim dolmuştur ama pek ağlayamadım söylediğim filmlerde zaten ağlamadım ama gözlerim doldu, ki o da başarıdır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Burdan çıkarıcagımız sonuç Delikanlı adam aglamaz ama gözü dolar :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 titanic ve pianist de olmuştu sanırım[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 sınırsız kentte'de(ispanyol filmi) tren garındaki son sahnede muhteşem keman konçertosunun eşliğinde ağlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar