LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 sdfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Sözde bugün açılması gerekiyordu. Belki açılır gün içinde tabi, belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Kanada 1 milyar dolarlık dava açmış Sony'ye bilgileri koruyamadığı için. Çok yükleniyorlar lan :( adamlar "bıraktık arkadaşım, kapadık ps'i" diyecekler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 abi bare bi mail at calinan bilgiler arasinda su kartinizda olabilir diye hangi karti verdim ne biliyim aq ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 - ff13 savelerini başka ps3'e yükle - "başka kullanıcının save'i bu, kullanamazsın" yazısını gör - net'te kendi user hesabınla oynamak zorunda olduğunu oku - kendi hesabına bağlanmaya çalışınca "network error" yazısını gör http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/075/873/Raisins_Face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 benim gittigidiyor account kurcalanmış sdfs şifremi unuttum maili gelmiş.alakası yoktur belkide paylaşim dedim ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Allah benim karttan 79 lira çekmişler Steam üzerinden. 1,97 lira da Paypal'dan çekmişler. Anında iptal ettim kartı. 02126572110 numaralı telefona da şüpheli harcamaların tarih, tutar ve firma bilgilerini yazıp faks çekin dediler. Yarın gönderiyorum faksı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 abi valla ben paypal steam falan alayını degiştirmiştim ilk dedikleri gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 BonePART said: abi bare bi mail at calinan bilgiler arasinda su kartinizda olabilir diye hangi karti verdim ne biliyim aq ya abi aynen veya verdim mi vermedim mi onu bile bilmiom swg de oynadiydim bi aralar, ona bi kredi karti verdiydim ama hangisini verdim naptim hic bilmiyorum SOE bu kadar etkilenmedi ama sanirsam bu olaylardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 benim karttan 30 lira digiturke gitmiş bizle alakası yok.arıyorum bakalım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 abi simdi sorun su swg hangi sene cikti aceba ben o donem oyndim bi 2003 mus ben o donem babamin kartini kullaniyodum herhalde oda 2 defa deismistir en azindan 5 sene max kartlar sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 kartımı iptal ettim digiturk ödenmiş enteresan dfs.da sony ile alakası var mıdır acep gittigidiyor uyeliğim zorlanmıs.sora karttan harcama tesadüf değildir herhalde daha önce olmadu hiç psnden bişi almamıstım fakat almayı denemiştim daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 SOE de gg PSN de gg su an sifre mifre degistiremiyoruz sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 abi adamları dünyayı soydular sony üzerinden. internetin en büyük faili olabilir şu olay ya, ibretle izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 sony 1 oyun kesmez artık dark souls ve uncharted 3 istiyorum çok net huzurumuzu kaçırdın paranoyak oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Harbi yusuf yusuf oldum ben de. Gerçi bende SOE hesabı yoktu (yani sanırım) ama PSN'den yedik yiyeceğimzii bi kere. Dava falan açsak da para mı koparsak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bundan sonra insanlar nasıl güvenip psn'den alışveriş yapacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 yarin bankayi ariyim bende ya, ne cekmisler fln bakiyim bi stress oldum nan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 şu kartlardan 3-5 lira çekseler adamların toplayacağı serveti düşünemiyorum. sonyede iyi oldu. ps3 ü kıranlarla uğraşırken pis kayaya tosladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 psne baglı bi kartım vardı ama olaydan 3-4 hafta once kaybetmiştim yenisini çıkarttırmıştım eho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Sony'nin artık yoğurdu üfleyerek yemesi gerek ama mahkeme hearing'e çağırmış Sony'yi, katılmamışlar ama Kaz amca anon'u suçlamış. Dahada kaşınıyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Ah şu üyelerin alayı dava açsa, bir tane hakim bile davayı geçirse emsal teşkil edip sony'i batıracak kadar tazminat alıanbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 tamam sony'yi batıralım, microsoft bize iyi bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 nintendo'yu gazlarız, 3DS ile zaten daha 'trend' şeyler de yapabileceklerini gösterdiler. Kralını yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Nintendo oyunları için yas büyüdü biraz dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar