SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Abi onların da işi kolay değil oralarda görev yaparken ya Her an tehlike, bi sürü it kopuk, paso gösteri, eylem falan. Kendi vatanında yabancı gibi çoğu zaman. Zor vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 İMAMIN ORDUSU HAS BEEN UNLEASHED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Yok bunun imamın ordusuyla alakası yok. Pratik zeka, süper bence ya hahahah baya güldüm. Herifin surat inanılmaz. "4?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 AHAHAHHAHAHA gözümden yaş geldi lan 2sinde de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 herif şansını denedi en azından. ya tutsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Çok komik harbiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 zaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 TD)Pentagram said: http://www.youtube.com/watch?v=S0CnNMujdGU :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Masquerade said: AHAHHAHAHAHAH Bu sefer Officer trollemiş. :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 abi ikinci videonun youtube yorumları da şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ahmedinejad said: hayır bi de ekşide falan bunu bile imamın ordusuna bağlayan olmuş sanki namazı bilmeyeni içeri almışlar gibi. adam camiye kaçmış, cemaatten ayırmanın en pratik yolunu bulmuş polis. abi şunları okudum da şimdi ben yani ne desem bilemedim mezheplerden girmişler, alevilikten çıkıp imamın ordusu falan ÖF dedim okurken cidden. Adam pratik zeka kullanmış, çok da iyi bi yöntem o an için. Nesi var anlamadım. Ayrıca ekşi said: camide yakaladığı kişiye hidrojenin kütle ağırlığını sormadığı için ayıp etmiş kişidir. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 alla alla belki adam hanbeli mezhebine mensup. onlara 4 rekat kardeşim niye aldılar adamı. bu ülkede sunni olmayanlara faşistlik yapılıyor. polise bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Abi 10 rekat oldugunu bilmeyen bir zahmet copu kucaklasın bence. Yuh lan. 4-4-2 ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 abi yillar once ayni diyalog camiye girip orada saklanan hirsiz ile polis arasinda da gecmisti. onda da sabah namazi kac rekat diye soruyordu bilemeyince alin sunu alin diyordu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_1DNcDPtRRww/SHXvSv5yNiI/AAAAAAAABL8/O6tWYwwq-gs/s320/raket.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Çabuk ve etkili bir teşhis yöntemi ama bana da sorsalar ben de bilmezdim orası ayrı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 adam belki tuvaleti kullanmak için girdi camiye hahah. yanlız keşke doğru cevaplasaymış soruyu devamı gelirdi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 baştaki videyo nun linki çatlamış tazeleyelim http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=195587630483199&oid=197177969456&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bilse ne değişicek, bırakıcaklar sanki asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 küheylan said: olm o değil de bu polis böyle ani soru sorunca kafayı yiyor lan insan. geçen bizim burda hırsızlık olmuş, nerde olduğumu sordu, söyledim, öyle bişi sordu ki, beynim yandı o an. bak soruyu da hatırlayamadım şimdi bizi de arabayla giderken görüp, el freniyle müthiş bir dönüş yaptıktan sonra durdurup bi anda bağıra çağıra NERDEN GELİYOSUNUZ SİZ? NEREYE GİDİYOSUNUZ? falan diye şoka uğratmışlardı resmen. adama dedik "abi ne diyosun kendimizden korkuttun burda bizi", sonra "tamam hadi" diyip patinajla kalkarak basıp gittiler sfdjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Of koptum videoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar