fixmen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Uzun yıllar laptop kullandım. En üst seviye laptopları da kullandım, netbook sayılacakları da. Sonuç; kesinlikle desktop. Çok gerekirse yanına da Macbook Air tarzı ince hafif bir netbook/notebook karışımı.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 nomsaR said: leptopun bi artısı yok o yüzden desktop sürekli şehir değiştiren biriysen, mouse,klavye,kasa,monitör ve kablolar taşıma derdinden kurtuluyorsun. okula götürüp getirme, ödev yapma, sunum yapma açısından da yararlı oluyor laptop. tatile giderken yanında götürmek için de laptop işe yarıyor. elektrikler kesildiğinde kullanmaya devam edebiliyorsun. bunlar gördüğüm artıları.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 araba mi helikopter mi gibi bi karsilastirma olmus.
jonq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Oyun oynuyorsan desktop oynamıyorsan laptop.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Laptop taşınabilir desktop sabit. http://files.sharenator.com/captain_obvious_Sharenator_Moti_Posters-s316x317-90687-535.jpg
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 aquila said: araba mi helikopter mi gibi bi karsilastirma olmus. helikopter
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 helikopter daha az benzin yakıyomuş, bakkala giderken helikopterlen gidiyom ben hep.
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 helikopter değil de jetpack tarzı bişey olsa onla gidilir lan bakkala cidden asdfs
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bilgisayar dediğin ele gelir. laptopla oyun oynanmaz.
ginaly2 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 biri diğerine tercih edilebilir bişey olsaydı ikiside piyasada olmazdı. teach me your best marketing.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ulan biraz sağlam bi birikimim olsun evde cloud computing yapacam adsfgd.
Larva Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Desktop da tasinabiliyo. http://www.youtube.com/watch?v=EKEeHREK2nQ&feature=player_embedded Yalniz ben harbi gordum adam starbucks a netbook+klavye+lcd monitor getirmis biseyler yaziyodu word de.
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 As long as they're customer, i can't do anything. Şu olayın TR'de yaşanıp, şu cümleyi söyleyecek adamın alnını öperim, mekanında her gün 2 bardak kahve içerim.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ginaly2 said: biri diğerine tercih edilebilir bişey olsaydı ikiside piyasada olmazdı. teach me your best marketing. (tu)
titanguard Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 dasaaa said: Laptopa + lcd , klavye takıyon bitti +1.Hergün yapıyorum ve kablolar ile de uğraşmıyorum.Kablolar çıkarttığım gibi masanın üzerinden bile kıpırdamıyorum
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bu mesela. yannız ne saçma alet lan =)
xaty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 desktop için evde yer ayırmak bile zor geliyor. laptop yatakta,tv karşısında, wcde, yemek masasında, yerde.. nerde istersem benimle aşırı bir beklentim yok, (kocaman ekran, süper grafiklerle oyunlar oynıyım gibi) o yüzden laptop ayrıca farklı yerlerde pc kullanıyorum ve datayı internet ya da harici diskler ile taşımak zor geliyor. her yerde kendi bilgisayarımı, kendi istediğim özellikleriyle kullanmak daha rahat. iş yerinde zaten altındaki zımbırtıyla birlikte farklı klavye ile kullanıyorum, ekran gerekirse de 2. bir monitör bağlarım çok dert değil ama hareket halindeyken yapcağım işlerde 2. ekrana zaten gerek olmaz.
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Son model bir laptop 2 sene rahat götürüyor. Bende DELL XPS M1530 var, 2008'de haziranda aldım. Gayette memnunum. Artık tabi eskidi, oyun performansı düştü. Evde 32"'e bağlıyorum, rahat rahat film oyun takılıyorum. Mobility olayı çok işime yaradı, çanta aldım bir tane hem dSLR bölümü var, hem laptop koyma yeri var. Her yere teknolojik çıkarma yapıyorum direk. 1 çantayla bütün oyun, film, müzik dünyam yanımda.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 elimde 22" monitörüm kablosuz masa üstü setim var o yüzden dizüstü rahat geliyor işimi görüyorum bir yere taşımam gerektiğinde de yanımda gidiyor her yere tabii daha taşınaibli olamsı için netbook almıştım o da iş görüyor. şimdi ben de masaüstü bilgisayar mı toplasam yoksa dizüstü mü alsam diye düşünüyorum keza çok oyun oynamıyorum hani mevcut bilgisayarımda 4 tane youn yüklü elimi sürmedim.. ama gel gör ki "legend of zelda" ya sardım ki öyle eski emülatörle oyannabilen oyunalrı her bilgisayar kaldırır burada soru "oyun oynamak istiyor muyum? ne sıklıkla oyun oynuyorum" olur keza sen o bilgisayarı ofis bilgisayarı oalrak kullancaksan zaten çok muhteşem bir bilgisayar almana gerek yok (böylece ısınma derdi de az olur) grafik tasarım vs işlerle uğraşıyorsan orta seviye (i5 işlemcili mesela) bir bilgisayar da işini görecektir (yada masaüstü bilgisayar alırsın portföyünü göstermek içinde bir adet tablet bilgisayar, netbook yada en olmadı hdmi çıkışı olan bir cep telefonu alırsın (ki bu telefonlar 900 tl den başlıyor) böyleyken böyle masa üstü bilgisayarım 2004 model dizüstümde 2006 model şimdideğiştirmek istesem yine gidip dizüstü alcaım sanırsam
escape Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mr_Hand said: bu mesela. yannız ne saçma alet lan =) saçma mı? abi manyak mısın süper bişi bu. 4k yı hakediyor yani.
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 SeaGle said: Laptop taşınabilir desktop sabit. http://files.sharenator.com/captain_obvious_Sharenator_Moti_Posters-s316x317-90687-535.jpg (tu)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 escape said: Mr_Hand said: bu mesela. yannız ne saçma alet lan =) saçma mı? abi manyak mısın süper bişi bu. 4k yı hakediyor yani. işte, senin için mükembıl bi icat olabilir ama olayın gaz görünümü haricinde bi olayı yok benim için. Canavar ses sistemli, 3 ekranlı hayvan gibi masaüstü + tablet alırım o paraya bana sorarsan. tabletle pcyi de senkronlarım bence daha bi havalı olur. (ki planım bu çaktırma ehehe)
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 laptop, ev için çift 19 inç lcd ekran, logitech klavye mouse ve resmi docking station. yanında bose ses sistemi.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 yerleşik hayata geçtiğim an her şeyi satıp 331230 inç imac alıcam.
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 benim oynadığım oyun en fazla fm ve cs zaten. şu aralar da sc2 tabi. cod ,crysis 2 gibi oyunlara zaten fazla heves etmem. oynadığım oyunları da laptopum rahatlıkla kaldırıyor. üstelik her zaman yanında olabilmesi gibi bir artısı da var zaten. ben desktop'tan, laptop'a geçtiğime gayet memnunum
Öne çıkan mesajlar