LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25203945/ Şu yukarda ki gayet korkunç bir haberdir diye düşünüyorum. EDIT: YGS konusu altında tartışılabilir AMA bence ayrı başına bir başlık hak eden bir konuşma bu. Çok vahim, çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Akp Gençlik Kollarının elitleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 genç sivilleri yollayacaksa bi güzel döveriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 gençler rahatlıkla ikinci sınava çalışabilir demesi sınavın asla iptal edilmeyeceğini gösteriyor. ayrıca YGS ile somut delil nasıl olacak merak ediyorum. 10binleri bekliyoruz sopalarla taşlarla kapışalım meydana gelin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 group 1 -> left group 2 -> right group 3 -> mid nuke, nuke nuke! hit it like you mean it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 dusuncelihayvan said: gençler rahatlıkla ikinci sınava çalışabilir demesi sınavın asla iptal edilmeyeceğini gösteriyor. ayrıca YGS ile somut delil nasıl olacak merak ediyorum. 10binleri bekliyoruz sopalarla taşlarla kapışalım meydana gelin! biber gazıyla, copla, savcı ile olursa o çatışma sıkıntı olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 abi yetmez ama evet de bize ''destek'' vermeye gelen akp gençlik kollarını , bu tipleri gördüm ben , çok korkunçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yetmez ama evet, daha fazla istiyor musun hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 oh evet ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 salak yemin ediyorum gerizekalı bu hükümet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 kendisi faşo ağa, generali feto ağa, ordusu fem dershaneleri! çok merak ediyorum meydanlara çıkartırız dediği o 10 bin kişi meydan da ne diye bağıracak! ne pankartları taşıyacak! ygs ye uzanan eller kırılsın, yaşasın şifreli ygs, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Adam haklı bu arada. Anarşist ya da solcu olmayan bir gençliğimiz var artık. Ülkeden hayır gelmeyeceğinin en büyük belirtisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 parasıyla değil mi ? veririz kömürü yürütürüz demiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 "Gençlerin hissiyatını malzeme haline getirmek açık söylüyorum ahlaksızlıktır." AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Sinirden gülüyorum ya. çoooooooooooooooooooooook yüzsüz bir adam bu çoooooooooook. Akıl alır gibi değil. Ulan hayatın herşeyi sömürmek ve kişisel ve siyasal malzeme haline getirmek be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 talihsiz bir açıklama.benim babam senin babanı döver mantığı doğru değil.bunun yerine birisi kayırılmışsa,birisi için miyonların hakkı yenmişse bunu yapandan hesap sorarız vs şeklinde konuşmalı.hele ki seçim arifesi rakiplerine koz verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 abi hala kayırılmışsa diyebiliyorsunuz. yahu ortada işte şifre olduğu açık bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yok abi söylem olarak yani.bişiler olduğu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 adam liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 dersaneden adam toplayan tayyip karikatürü çizilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Kaldırıma oturup bira içen emo bebeleri döverek öldürsünler. Konuyla alakasız ama çok içerlendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 geçmişteki sağcı solcu çatışmaları demekki böyle adamların elinden çıkıyormuş. bin kişinin karşısına 10bin kişi çıkartırmış, gerilim istemiyomuş, tehditlere bak sen. çoban olamayacak adamı başbakan yaparlarsa böyle olur işte. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bence başbakanımız iyi niyetli bir hata yapmış tıtıtıtıtıtıtıtıtıtıtı uzay eriği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Sparkcaster said: yetmez ama evet, daha fazla istiyor musun hala? http://i.imgur.com/lJDqp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 tabi ki korkunç abi adam pasif gaddafi bunu savunabilecek biri çıkacak mı bakalım ve nasıl bir mantıkla savunacak çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Bone, hepsi kafir o listedeki ülkelerin... U mad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar