Prosciutto Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Abi burası neresidir kıbrısın neresinde, nasıldır bilen var mı? İnternette bulamadım doğru düzgün bilgi, manisadan sonra usta birliğine buraya gidicem kısa dönem. 28'inci Mknz. P. Tüm. 230'uncu Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 1'inci Mknz. P. Bl. K.lığı - KIBRIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 evet freemaniacs, ben istatistikler üzerinden konuştum yıllardır bu şekilde oldu açıkçası farklı olacağını düşünmüyorum.Asker arttırmak istiyor astekliğin süresini,ona bakarsan onlar daha da çok şey istiyor ama hükümetin tutumu tam ters yönde.Şahsi fikrim uzun ve kısa dönemdeki düşüş asteğmenliği de etkiler.1,5 sene heba etme olayına gelince onda da haklısın,banan ayda 2000 lira vereceklerine erken salsınlar.Kaybım çok daha küçük olur,ancak bi 4000 filan verirlerde o zaman kayıp olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Uzun dönem çıkan arkadaşları üzmek de istemiyorum ama askerde geçen her saniye Neyse ya bi eve yerleşirsiniz internetiniz olur böyle tatil gibi takılırsınız falan. İşler de ağır değildir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 başta bi ister gibi olmuştum uzun işaretledim. sonra dedim acemiliği ayrı dert sonraki sorumluluğu ayrıo dert. 1 adam mallık yapar senin başına kalır komutan olarak felan. en temizi etliye sütlüye karışmadan ot toplayarak gün saymak =) edit: vaay gider ayak madalya gelmiş bu mesajla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Hadi bakalım gençler, bu saatten sonra ben mi gideyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 askerdeki mühimmat herhalde en çok poz vermek için kullanılmıştır :) tabi temennimiz hiçbir zaman asıl amacına kullanmamız gerekmemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 sdfhjksdf genelde öyle oluyorda ben gibi Tendürek dağının dibindeki tek kontrol karakoluna giderseniz o mühimmatla bol bol haşır neşir oluyorsunuz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Adana ASAL hakkinda bilgisi olan var mi? Herhangi bir asalda gorev yapmis olan falan? Ne yapacaz asker mi alacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 asal'da gördüklerim hep fotokopi çekio, dosya arşivliyor fln =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 TSK istiyoki herkes eşit askerlik yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 shapshal said: Prosciutto said: Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 28'inci Mknz. P. Tüm. 230'uncu Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 1'inci Mknz. P. Bl. K.lığı - KIBRIS abimle aynı devre :) bugün dışarda öğrendik bi eleman geldi "ben bi türlü öğrenemedim neresi çıkmış sizinki açıldıysa benimkine de bakar mısınız" dedi. bi baktık adam abimin devre çıktı :D daha sonra bikaç kişiden daha duydum aynen. var mı bi önerisi tavsiyesi tecrübesi olan ? arkadaşa öm attım ama burdanda yazayım. kıbrıs için genel bilgi. 230 alay 1. taburda su sorunu var. mesleğinize göre o taburdan alaya seçilme ihtimaliniz var. o yüzden bölüm meslek söylerseniz bişeyler söyleyebilirim. bol bol ot yolma faliyeti var. gece 2-4 saat arası nöbet tutarsınız. havaalanına 15dk mesafedesiniz. uçakların kalkışını inişini izlersiniz. 1. bölük direk uçaklarla beraber uyuyor gibi bişey. bol bol iç çamaşırı götürün. acemilik biterken manisa kantininden stoklayabilirsiniz. manisada hem ucuz hemde kaliteli. kıbrısta çamaşır pahalı ve dandik. sigara içiyorsanız kıbrıs a gideken bir kaç paket alın yanınıza. alaya gidince sigara istihkakınızı ilk ay alamazsınız. sigarasız kalırsınız. size 50 tl ye 45 e bir karton sigara satmaya çalışanlar olur. o yüzden türkiyeden götürün biraz ve manisadaki arkadaşlarınız söyleyin hazırlıklı gitsinler. 50 tl ye bir karton sigara almak zorunda kalmasınlar. normalde o bir kartonun kıbrıstaki ederi 30 tl falandır. bilmediğinizden ve yokluktan pahalıya alırsınız. havaalanına inince telefon kartı satıyorlar. cep telefonu kartı almayın. ama telefon kartı alın. 230 alayda hemen kart bulamayabilirsiniz. eşe dosta haber vermek için bir 100 lük alın derim. normalden pahalı ama alın 1 kart. sonra bir şekilde kart temin edilir. manisada yemekler iyidir. kıbrısa gidince moraliniz bozulacak. ama idare eder. yapılıyor askerlik. bunlara dikkat edin. terliklerinizin içine adınızı yazın. botlarınızın seri numaralarını kaydedin. manisada kaybolsa bulamazsınız ama kıbrısta bölükte 60 adam var zaten. gece millet yatınca bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Yarın sabah uçakla Konya'ya gidip Hava Savunma Okuluna teslim oluyorum. Herkese hayırlı teskereler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Bana da yarın Ankara yolları taştan, hayırlı tezkereler herkese, öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bu gece ankara yarın sabah kastamonu hayırlı teskereler herkese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mortis said: said: K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 2'nci Ana Bkm. Mrk. K.lığı - KAYSERİ Buraya gitmiş olan, tanıdığı olan bilen duyan varsa söleyebilir misiniz nasıl bir yer ^^ memleket kayseri belki yardımım olur sormak istediğin bişey varsa.. ayrıca 1 yakın arkadaşım orda yaptı askerliği ona da sorarım bişiler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bi arkadaş için sormuştum kendisi gitti bu gece çok geç kaldık ehehe ama teşekkürler yien de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 hadi su gibi gidin gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bu gece balıkesir'e gidiyorum ben de. hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mortis said: said: K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 2'nci Ana Bkm. Mrk. K.lığı - KAYSERİ Buraya gitmiş olan, tanıdığı olan bilen duyan varsa söleyebilir misiniz nasıl bir yer ^^ acemilik kayseri olucak benim, ama jandarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 sınıftan iki arkadaş hem acemilik hem usta aynı birliğe düştüler ne şanstır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Arma said: arkadaşa öm attım ama burdanda yazayım. kıbrıs için genel bilgi. 230 alay 1. taburda su sorunu var. mesleğinize göre o taburdan alaya seçilme ihtimaliniz var. o yüzden bölüm meslek söylerseniz bişeyler söyleyebilirim. bol bol ot yolma faliyeti var. gece 2-4 saat arası nöbet tutarsınız. havaalanına 15dk mesafedesiniz. uçakların kalkışını inişini izlersiniz. 1. bölük direk uçaklarla beraber uyuyor gibi bişey. bol bol iç çamaşırı götürün. acemilik biterken manisa kantininden stoklayabilirsiniz. manisada hem ucuz hemde kaliteli. kıbrısta çamaşır pahalı ve dandik. sigara içiyorsanız kıbrıs a gideken bir kaç paket alın yanınıza. alaya gidince sigara istihkakınızı ilk ay alamazsınız. sigarasız kalırsınız. size 50 tl ye 45 e bir karton sigara satmaya çalışanlar olur. o yüzden türkiyeden götürün biraz ve manisadaki arkadaşlarınız söyleyin hazırlıklı gitsinler. 50 tl ye bir karton sigara almak zorunda kalmasınlar. normalde o bir kartonun kıbrıstaki ederi 30 tl falandır. bilmediğinizden ve yokluktan pahalıya alırsınız. havaalanına inince telefon kartı satıyorlar. cep telefonu kartı almayın. ama telefon kartı alın. 230 alayda hemen kart bulamayabilirsiniz. eşe dosta haber vermek için bir 100 lük alın derim. normalden pahalı ama alın 1 kart. sonra bir şekilde kart temin edilir. manisada yemekler iyidir. kıbrısa gidince moraliniz bozulacak. ama idare eder. yapılıyor askerlik. bunlara dikkat edin. terliklerinizin içine adınızı yazın. botlarınızın seri numaralarını kaydedin. manisada kaybolsa bulamazsınız ama kıbrısta bölükte 60 adam var zaten. gece millet yatınca bulursunuz. çok sağol bilgiler için. bilgisayar mühendisiyim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 df said: bu gece balıkesir'e gidiyorum ben de. hayırlı tezkereler. bende buraya gidiyorum yarın sabah aynı yer herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 theCio said: df said: bu gece balıkesir'e gidiyorum ben de. hayırlı tezkereler. bende buraya gidiyorum yarın sabah aynı yer herhalde aynı evet. inş güzel yerdir. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Buzx said: Baggio said: Tenekeadam said: of yazın iskenderun zaten çekilmiyor, birde askerlik allah yardım etsin bacyo. Abov usta birliğim de orasıymış lan, kendim girmeyi başardım sonunda :/ Kuvveti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı Deniz Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY Acemiliği orada yaptıktan sonra terkederken çok sevinçliydim ta ki foça yı görene kadar. Ondan sonra İskenderunu çok özledik , dzkk içinde en rahat yerlerden biriymiş orası. Yemekleri aralıkta çooook kötüydü ama büfe var baya. Rahat yer kısaca. internet kafesi bilem var. ahahahah bende oraya geliyorum ama yarın değil uçuş var 14ünde orda olucam gelince görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kimse ictima dememis, ictima en buyuk kabusunuz olucak acemilikte ve sonrasinda =) gunde 4-5 kere ictimaya hazir olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar