Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

341. Dönem (Ağustos 2011) KD. ve YD. Subay Adayları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir daha yazayım.

MEBS Okl. ve EM K.lığı
MAMAK ANKARA

ANKARA Mrk. K.lığı K.lığı
YENİMAHALLE ANKARA

bu ne ayak ya hiç bilgi bulamadım yenimahalle hakkında

kısa dönem piyade er.

tam gay askerliği oldu. sevinçle üzüntüyü aynı anda yaşıyorum.
Mesaj tarihi:
buldum donanımhaberde bir bilgi.

337. kd merkez komutanlığında yaptım askerliği.
Çok rahat bir yere düştün.Merkez komutanlığında askeri inzibat ve merasim bölükleri var. Onlar yardırıyor.Sen karargah ve karargah bölüğüne düştün.Oraya gidince 1 hafta eğitim vs zorlayabilirler. Daha sonra görev vericekler.
Nizamiye danışma veya benzinlik çok rahat. Nizamiye danışmaya kapağı atarsan nöbet falanda tutmazsın. Ben nizamiye danışmada sürekli gece durdum 3.5 ay ne nöbet ne içtima vardı :D
Mesaj tarihi:
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı PİYADE
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı
Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Ulş., Per. Okl. ve EM K.lığı
GAZİEMİR İZMİR
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
Temel Eğitimini Müteakip
Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri ADANA ASAL Blg. Bşk. K.lığı
- ADANA
Mesaj tarihi:
Hava Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı Hava
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı
Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI
KÜTAHYA
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
Temel Eğitimini Müteakip
Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI
KÜTAHYA
Mesaj tarihi:
karareis said:

denizci cıktım bende

iskenderun hatay.

iyidir herhalde denizci
bizimkiler sevindi baya ama bakalım nası olacak

benim arkadasım yaptı acemiligi bi kac ay önce dedigi cok rahatlarmıs,egitim yapmıs olmak icin günesin altında bekletmisler.sdsds

ben iskenderunluyum ayrıca memleket cok sekerdir ama dısarı cıkamayacagın icin pek bisi degismior.

yalnız cok,cok sıcak.
Mesaj tarihi:
freemaniacss said:

ulen ben bile gerildim.uzun dönem komando yapmak kötümü oluyor ? istanbul tuzlaya abov diyonuz

not: asker değilim :D
o tuzla'lar daha sonra hududa dağıtılıyor yalnız
Mesaj tarihi:
Vidar said:

aha valla baktım. kısa dönem oh.

acemilik 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı ERZİNCAN

gerisi de 3'üncü Or. Kh. ve Des. Gr. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı- ERZİNCAN

Erzincan'a gelecekler: Her türlü sıkıntı, problem, çay, muhabbet vb. için bana ulaşabilirsiniz. PM atın detay vereyim :)
Mesaj tarihi:
Agalitler askeriyenin kamuflajları değişmiş diyorlar iç çamaşırlarını yeşil değil sarımtrak yeşille- sarı arası bir renk alın diyorlar, hardal sarısı rengi. 339. dönemden gleoddyn ile konuştum adam sarımtrak olandan al dedi. Bilgisi olan var mı ?
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Agalitler askeriyenin kamuflajları değişmiş diyorlar iç çamaşırlarını yeşil değil sarımtrak yeşille- sarı arası bir renk alın diyorlar, hardal sarısı rengi. 339. dönemden gleoddyn ile konuştum adam sarımtrak olandan al dedi. Bilgisi olan var mı ?

yazlik uniforma icin o sarimtirak olan. kislikta gene yesil. ikisini de alican yani =) aralikta gidiosan sadece yesil alsan da olur ama.

bu arada yedek subay tuzla iyidir, ama dereceye girmeye bakin, 600 kiside ilk 12 mi 15 mi ne kendi sectigi yerde askerlik yapabiliryor, secersiniz istanbul izmir mis gibi yedek subaylik yaparsiniz 8 ay =) ama oteki turlu sikintili tabi.

bir arkadas da yedek subayda neden sadece egitim yeri yazdigini sormus, nedeni de egitim sonunda belli oluyor nereye gidecegin dereceye girersen sen seciyorsun iste,yoksa kuraya kaliyor kura cekiyorlarmis.

kisa dnmlere bisi demeye gerek yok zaten, bildigin amelelik yapip geleceksiniz 5 ay =)
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Okuduğun bölümü değiştiremeyeceğine göre elinden gelecek tek şey kısa dönem tercih yapıp sınavı köklemek, gerisi kader :p

sınavı köklemek yalan ya. hiç etkisi yok o sınavın bence
  • Yeni Oluştur...