THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 izmir ve kutahya cikanlar bayram edebilir simdiden soyleyim:)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Bir daha yazayım. MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK ANKARA ANKARA Mrk. K.lığı K.lığı YENİMAHALLE ANKARA bu ne ayak ya hiç bilgi bulamadım yenimahalle hakkında kısa dönem piyade er. tam gay askerliği oldu. sevinçle üzüntüyü aynı anda yaşıyorum.
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 orası merkez komutanlık ve sen er olucan, biraz sıkı olabilir.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 buldum donanımhaberde bir bilgi. 337. kd merkez komutanlığında yaptım askerliği. Çok rahat bir yere düştün.Merkez komutanlığında askeri inzibat ve merasim bölükleri var. Onlar yardırıyor.Sen karargah ve karargah bölüğüne düştün.Oraya gidince 1 hafta eğitim vs zorlayabilirler. Daha sonra görev vericekler. Nizamiye danışma veya benzinlik çok rahat. Nizamiye danışmaya kapağı atarsan nöbet falanda tutmazsın. Ben nizamiye danışmada sürekli gece durdum 3.5 ay ne nöbet ne içtima vardı :D
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Ulş., Per. Okl. ve EM K.lığı GAZİEMİR İZMİR İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri ADANA ASAL Blg. Bşk. K.lığı - ADANA
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı Hava Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bana şu kütahya çıksaydı keşke, havacılar çok röhöt döyölör.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Abi rahat filan diye gideceğiniz yerleri kendinizi şartlandırmayın. 30 kişilik karakolda bile aynı askerliği yapmıyor iki adam.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 karareis said: denizci cıktım bende iskenderun hatay. iyidir herhalde denizci bizimkiler sevindi baya ama bakalım nası olacak benim arkadasım yaptı acemiligi bi kac ay önce dedigi cok rahatlarmıs,egitim yapmıs olmak icin günesin altında bekletmisler.sdsds ben iskenderunluyum ayrıca memleket cok sekerdir ama dısarı cıkamayacagın icin pek bisi degismior. yalnız cok,cok sıcak.
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Dağ Komd. Okl. ve EM Dağ Komd. Okl. Kurslar Tb. K.lığı EĞİRDİR ISPARTA kısa dönem er burası hakkında bilgisi olan var mı ? herkes zor diyo ..
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 freemaniacss said: ulen ben bile gerildim.uzun dönem komando yapmak kötümü oluyor ? istanbul tuzlaya abov diyonuz not: asker değilim :D o tuzla'lar daha sonra hududa dağıtılıyor yalnız
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 denizli 11. motorlu çıkan bana ulaşabilir hele bakımcıysa kesin ulaşsın yardımcı olmaya çalışırım
KapIKulu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Vidar said: aha valla baktım. kısa dönem oh. acemilik 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı ERZİNCAN gerisi de 3'üncü Or. Kh. ve Des. Gr. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı- ERZİNCAN Erzincan'a gelecekler: Her türlü sıkıntı, problem, çay, muhabbet vb. için bana ulaşabilirsiniz. PM atın detay vereyim :)
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bnm kuzende tuzla'ya düşmüş. yedek subay olarak.
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 benim 2 arkadasım şuan iskenderunda denizci. eylülde doncekler. cok bi şikayetlerini duymadım daha iyidir iskenderun hayırlı olsun
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 benim gittiğim yerin lakabı MEBS tatil köyü imiş. DAS
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 PAŞA ÇOCUKLARI FALAN VARMIŞ HEP
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Denizli'ye düşen var mı gençler?
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Agalitler askeriyenin kamuflajları değişmiş diyorlar iç çamaşırlarını yeşil değil sarımtrak yeşille- sarı arası bir renk alın diyorlar, hardal sarısı rengi. 339. dönemden gleoddyn ile konuştum adam sarımtrak olandan al dedi. Bilgisi olan var mı ?
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Abi gerildim bu ne lan herkes yedek subay?Yedek subaylıktan kaçmanın yolları var mıdır?
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Okuduğun bölümü değiştiremeyeceğine göre elinden gelecek tek şey kısa dönem tercih yapıp sınavı köklemek, gerisi kader :p
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Masakari said: Agalitler askeriyenin kamuflajları değişmiş diyorlar iç çamaşırlarını yeşil değil sarımtrak yeşille- sarı arası bir renk alın diyorlar, hardal sarısı rengi. 339. dönemden gleoddyn ile konuştum adam sarımtrak olandan al dedi. Bilgisi olan var mı ? yazlik uniforma icin o sarimtirak olan. kislikta gene yesil. ikisini de alican yani =) aralikta gidiosan sadece yesil alsan da olur ama. bu arada yedek subay tuzla iyidir, ama dereceye girmeye bakin, 600 kiside ilk 12 mi 15 mi ne kendi sectigi yerde askerlik yapabiliryor, secersiniz istanbul izmir mis gibi yedek subaylik yaparsiniz 8 ay =) ama oteki turlu sikintili tabi. bir arkadas da yedek subayda neden sadece egitim yeri yazdigini sormus, nedeni de egitim sonunda belli oluyor nereye gidecegin dereceye girersen sen seciyorsun iste,yoksa kuraya kaliyor kura cekiyorlarmis. kisa dnmlere bisi demeye gerek yok zaten, bildigin amelelik yapip geleceksiniz 5 ay =)
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 said: K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 2'nci Ana Bkm. Mrk. K.lığı - KAYSERİ Buraya gitmiş olan, tanıdığı olan bilen duyan varsa söleyebilir misiniz nasıl bir yer ^^
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Baggio said: Okuduğun bölümü değiştiremeyeceğine göre elinden gelecek tek şey kısa dönem tercih yapıp sınavı köklemek, gerisi kader :p sınavı köklemek yalan ya. hiç etkisi yok o sınavın bence
Öne çıkan mesajlar