Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Zarf ve teblig tebellüğ belgesiyle (3 tane doldurup biri bizde kalan alet) gidiyorsun, artı kimlik tabi :p bosphorus said: bide acemilik ve ustalık neresiyse, uzun yada kısa kabak gibi yazacak herşey :D Bu böyle mi artık ya, usta birliği gittikten sonra belli olmuyor muydu?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 yok o uzun dönemlerde. okumuş tayfanın her şeyi belli oluyor
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Daha da heyecanlandım şimdi lan, rahattım nispeten :(
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 off abi nette az göz atayım dedim efsanelerle dolmus ates bastı ya. bi an önce teslim olsak da kurtulsak.emenike
Prosciutto Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Baggio said: bosphorus said: bide acemilik ve ustalık neresiyse, uzun yada kısa kabak gibi yazacak herşey :D Bu böyle mi artık ya, usta birliği gittikten sonra belli olmuyor muydu? Geçen nisan döneminden itibaren böyle yapmaya başladılar
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 http://www.gifbin.com/bin/2074yu4sw2.gif
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Statüsü Kısa Dönem Er İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi J.BLG.K.LIĞI/KAYSERİ KAYSERİ Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/KIRŞEHİR KIRŞEHİR kırşehir ne ya asldkfadsf
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 safe Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 39'uncu Mknz. P. Tüm. 14'üncü Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 2'nci Mknz. P. Bl. K.lığı - KIBRIS
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kısa dönem İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Bkm. Okl. ve EM K.lığı BALIKESİR Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 5'inci Ana Bkm. Mrk. Des. Gr. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı GÜVERCİNLİK ANKARA
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kütahya il jandarma çıkan olursa haber etsin, tavsiye neyim veririm.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Masakari said: safe Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 39'uncu Mknz. P. Tüm. 14'üncü Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 2'nci Mknz. P. Bl. K.lığı - KIBRIS Kıbrıs fena galiba ya. Şimdi teyzem böyle oldu muhabbetlerine girmeyelim ama.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK ANKARA Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri ANKARA Mrk. K.lığı K.lığı YENİMAHALLE ANKARA 39 seconds ago · Like · kısa dönem :)
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Bir türlü giremedim siteye. Adres bu değil mi? http://pertem.kkk.tsk.tr/sonuc/sonuc.aspx
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ahahaha hala acılmıyor ya bakamıyorum.emenike
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 uçakla mı gideyim otobüsle mi mamak a ne yapayım
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Uç ya ne uğraşıcan. Askerliği yapacağı yere facebooktan c/pleyen ilk insan olarak da yerini aldın helal sdf.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 orcun bakmış lan ben giremedim herif paste ledi direk asdklasdkja
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 sipeyskeyk said: uçakla mı gideyim otobüsle mi mamak a ne yapayım speys elin hic inmicek hocu sürekli selam vericeksin.sdsfdsfsfdss simdiden tribe sokayım.zaaaaaaaaa
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ben de orçuna baktırıcam abi adam kime baksa Ankara çıkarıyor.
df Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kısa Dönem Er Acemi birliği: Bkm. Okl. ve EM K.lığı BALIKESİR Usta birliği: K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 7'nci Ana Bkm. Mrk. K.lığı BOR NİĞDE theCio ile acemilik aynı gelmiş. =)
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Siteye rahat girebilen birisi yardım edebilir mi acaba bir tc no göndersem?
df Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 yaz deneyeyim. rahat değil 1 saattir f5 yapıyorum ama belki tutar.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abi bi kac defa tc no yu yazabldm ama sorgulamayı göremedim.sdf
Öne çıkan mesajlar