Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Zarf ve teblig tebellüğ belgesiyle (3 tane doldurup biri bizde kalan alet) gidiyorsun, artı kimlik tabi :p bosphorus said: bide acemilik ve ustalık neresiyse, uzun yada kısa kabak gibi yazacak herşey :D Bu böyle mi artık ya, usta birliği gittikten sonra belli olmuyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 yok o uzun dönemlerde. okumuş tayfanın her şeyi belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Daha da heyecanlandım şimdi lan, rahattım nispeten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 off abi nette az göz atayım dedim efsanelerle dolmus ates bastı ya. bi an önce teslim olsak da kurtulsak.emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Baggio said: bosphorus said: bide acemilik ve ustalık neresiyse, uzun yada kısa kabak gibi yazacak herşey :D Bu böyle mi artık ya, usta birliği gittikten sonra belli olmuyor muydu? Geçen nisan döneminden itibaren böyle yapmaya başladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 http://www.gifbin.com/bin/2074yu4sw2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Statüsü Kısa Dönem Er İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi J.BLG.K.LIĞI/KAYSERİ KAYSERİ Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/KIRŞEHİR KIRŞEHİR kırşehir ne ya asldkfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 safe Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 39'uncu Mknz. P. Tüm. 14'üncü Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 2'nci Mknz. P. Bl. K.lığı - KIBRIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 http://www.kkk.tsk.tr/ gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kısa dönem İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Bkm. Okl. ve EM K.lığı BALIKESİR Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 5'inci Ana Bkm. Mrk. Des. Gr. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı GÜVERCİNLİK ANKARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ankara zordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kütahya il jandarma çıkan olursa haber etsin, tavsiye neyim veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Masakari said: safe Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 39'uncu Mknz. P. Tüm. 14'üncü Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 2'nci Mknz. P. Bl. K.lığı - KIBRIS Kıbrıs fena galiba ya. Şimdi teyzem böyle oldu muhabbetlerine girmeyelim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK ANKARA Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri ANKARA Mrk. K.lığı K.lığı YENİMAHALLE ANKARA 39 seconds ago · Like · kısa dönem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Bir türlü giremedim siteye. Adres bu değil mi? http://pertem.kkk.tsk.tr/sonuc/sonuc.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ahahaha hala acılmıyor ya bakamıyorum.emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 uçakla mı gideyim otobüsle mi mamak a ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Uç ya ne uğraşıcan. Askerliği yapacağı yere facebooktan c/pleyen ilk insan olarak da yerini aldın helal sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 orcun bakmış lan ben giremedim herif paste ledi direk asdklasdkja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 sipeyskeyk said: uçakla mı gideyim otobüsle mi mamak a ne yapayım speys elin hic inmicek hocu sürekli selam vericeksin.sdsfdsfsfdss simdiden tribe sokayım.zaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ben de orçuna baktırıcam abi adam kime baksa Ankara çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kısa Dönem Er Acemi birliği: Bkm. Okl. ve EM K.lığı BALIKESİR Usta birliği: K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 7'nci Ana Bkm. Mrk. K.lığı BOR NİĞDE theCio ile acemilik aynı gelmiş. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Siteye rahat girebilen birisi yardım edebilir mi acaba bir tc no göndersem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 yaz deneyeyim. rahat değil 1 saattir f5 yapıyorum ama belki tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abi bi kac defa tc no yu yazabldm ama sorgulamayı göremedim.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar