Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://connect.microsoft.com/site1094/InvitationUse.aspx?ProgramID=5474&InvitationID=XXX-XXXX-XXXX

Eğer invitation'un varsa girer kullanırsın Windows8'i ya da Windows Server 2011(Vail)'i. Bu yani... M3, alfa dediğimiz sürüm işte. Şu anda M3 798xlerde. 8050 sürümü Beta1 olarak çıkartmayı planlıyorlar. Sanırım ona da fazla birşey kalmadı. Planlarını değiştirip birşeyler daha eklemek isterlerse bilemem.
Mesaj tarihi:
win vista'nın altyapısını kullanmaya devam ediyorlar.
patch çıkartırmış gibi yeni sürüm çıkıyor.

bi de şöyle bi concept videosu vardı windows 7 çıktığı zamanlar:

http://www.youtube.com/watch?v=G0r6tINInrw
Mesaj tarihi:
abi sakin olun, nedir ne degildir dusen bilmiyorum ama, gercekten win8 bile bulsaniz UI win7 olacak zaten, win8 UI'ina sirkette cok az adamin erisimi var. gecen engadget'ta yazi yazmislar "ayni win7 lan farki yok titititi" diye ehuehu

win8 ile ilgili en bomba leak'i ms kendisi yapti zaten, yani bilinmeyen bisey degildi de, IE10 duyurusu sirasinda bilgisayar ozelliklerine bi girdiler ARM islemci.

edit: derken chipteki videoyu gordum ve font vs bakimiyla (wp7 ileayni zira) legit geldi baya bana, got oldum kisaca, ibret olsun diye silmiyorum ilk paragrafi. da bu adamin gotunden kan alirlar abi.
Mesaj tarihi:
orda zaten boru gibi yazıyo bunu hakkı olmayan 3. kişilere gösteremezsin ot mok diye. ben de onu görünce şaşırdım. mal mısın arkadaş ne kaka yemeye paylaşırsın ki böyle bişeyi?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
NT kernelinden ayrı bir şey yapıyorlar diye duymuştum ben. Pek güvenmiyorum öyleyse yeni sistemin kalitesine.

Penth?
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Hiç sanmıyordum ARM üzerinde bu denli performanslı çalışacağını... Nvidia HTML5 gösteriminde dönen resimler değil başım oldu... O ne hız abi? :S

Bu microsoft bir cinsel ilişkiyi hakediyor ama... :@ Abi i7, x6 nere ARM nere? Biz o performans için anakart işlemci 1000$ ödüyoruz. Bizim makineler niye böyle çalışmıyor? :(
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

Penthesilea said:

win8 ile ilgili en bomba leak'i ms kendisi yapti zaten, yani bilinmeyen bisey degildi de, IE10 duyurusu sirasinda bilgisayar ozelliklerine bi girdiler ARM islemci.

this

Şunu biraz açsanıza. Arm sanırım mobil cihazlarda kullanılan bi çipmiş ve windows artık destekliyor yani windows androide rakip mi olmaya çalışıyor?.. Benim gibi bi son kullanıcı için bunun önemi ne?
  • Yeni Oluştur...