Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qxjNVSCs_Lg&feature=player_embedded /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 polisle saka olmaz, alirlar boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Olay ne anlayamadım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ya cocuk kaldirima bisikletinden inmeden ciktigi icin ceza yiyor, komsusu gelip espri yapiyor. polis ciddiye alip olaylar gelisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 fo WUT? adam nası haklı ya. sinir oldum, egoist ezikler. caddenin karşısından gösterdikleri adam kim anlamadım, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 said: Here's the scene: We were enjoying the nice spring weather from our balcony. A friend was visiting on his bike, and he rode up on the sidewalk from the street to our front door. In NYC this is illegal. You are supposed to stop in the street, get off the bike and walk it on the sidewalk. Although he was merely coming from the street up to our front door, those few second were illegal. NYPD rolls up and tickets him for this ($150 fine or appear in court!). Meanwhile our neighbor walks by while this scene is unfolding. They exchange some banter. We all laughed. He keeps walking. From there everything escalates... Seems completely unnecessary to me... At the end of the day, he was charged with harassment, disorderly conduct and resisting arrest. Welcome to an afternoon with the NYPD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 yanlız adamlarda bisikletle yaya kaldırımında gitmek YASAK! bizde motorsik mi ararsın, otomobil mi ararsın hepsi çıkıyor. haha. ayrıca tutuklanan zencinin koca götlü şişman ablası olaya dahil oldu. gerçek hayatta bir hollywood klişesiyle karşılaştık haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 O uzakta ki adam ne ayak merak ettim, memesi bile çıkabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 kafasi iyi onun, kosede cekmis mali sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 mahallenin crackheadi zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_3IjRgoGWUBo/S-sqOiJNGqI/AAAAAAAAAh0/rxHcm3kQwMQ/s1600/stereotypes.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 öptürürler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bisikletli çocuk stuck çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1M8vei3L0L8 http://www.youtube.com/watch?v=37Afc5mcKSk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 yahu bizim polisin her allahın günü ne odunlukları çıkıyo, buna mı takıldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 mani said: yanlız adamlarda bisikletle yaya kaldırımında gitmek YASAK! bizde motorsik mi ararsın, otomobil mi ararsın hepsi çıkıyor. haha. çıkıp park etseler yine iyi motosikletler bildiğim kaldırımı yol olarak kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 motorsik e hiç denk gelmedim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 o motorlar fena ya, dürümcüler falan oluyor genelde. adam ters yönde gitmemek için kaldırımdan gidiyor bildiğin. geçen önünden çekilmedim diye durup "yol versene bilader" diyor bi de kavga çıkıcaktı onun yüzünden, sürme lan sen de kaldırımda banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar