Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Clásico vol 1: R. Madrid - Barcelona 16.04.11 @ 23.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

tamam da taktik var, taktik var.barcelona'daki kadronun boy ortalamasına bak (özellikle orta saha ve forvet), bu adamların doldur boşalt oynama veya organize kanat akınlarıyla (çizgiye inip orta yapma) şansları da yok ki zaten.

Taktik bu. Taktiğe göre kadro. Kadroya göre taktik. İbrahimoviç kötü bir futbolcumuydu ki gönderildi ? Hayır,sadece taktiğe uymadı.

Ha,ben teknik direktör olsam böyle bir taktikle oynarmıyım. Kesinlikle hayır. Bana göre büyük risk. Fiziksel mücadele gücü yerlerde olan, tamamen top yapmaya ve teknik oyuna dayalı futbol
Sosyal ağlarda paylaş

real iyi oynuyor.pepe iyi gaza gelmiş haha

rıdvan net penaltı dedi villa pozisyonu için ama penaltı değil bence.çok basit olurdu.villa direk kaleciye gidiyor ustune bırakıyor kendini

barça pas yapınca cok sıkılıyorum ben.real oyunu hızlandırdıgında barçada hızlanıyor

ztn fifada bile barçayı yenmek için allah ne verdiyse oynamak lazım.saldırıcan :)
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

abi barcelona sırf pas. başka hiçbi bok yok yemin ederim!! yemin ederim sıkılıyorum aynı yerde 200 pas olunca. real madrid, adamlar tak tuk gidiyorlar atağa cıkıyorlar gol olursa olur olmazsa dön geri. barcelona oyun taktiği ciddi anlamda sıkıyo beni.

ok
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu kalitesiz laf sokuşlarınız bitsin artık.
ben passız bir futbol demiyorum ama bunlar bokunu cıkarıyorlar abi haksızmıyım ya?! tamam pas güzel eyvalla ama bi acıl kanatlara veya ver messiye xaviye uzaktan vursun bişiler yapsın. barcelonanın kaç tane golü var uzaktan ya da gelişine vuruş ya da rövaşata vole falan filan.

paslarla gidip gol atmak evet büyük bir mevzu helal olsun ama bana bu futbol heyacan vermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi saçmalayanlara da hak vermek lazım, cidden vermek lazım.Türkiye'de ne bir oyun felsefesi var, ne bir ciddi taktik anlayışı var takımlarla.

Fenerbahçe bile yıllardır tekli forvet, iki ön liberoyla oynarken, seyircilerimizi bu futbola alıştırmışken, arkadaşlar birden dominant futbol oynayan Barcelona'yı izleyince ''o ne lan, abi biz futbol izleyeceğimizi sanıyorduk.Bu farklı bir şey ki ?'' diyebiliyorlar.

Halbuki baksalar Brezilya liginde, hemen hemen tüm maçlar bu şekilde oynanmakta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...