Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 tamam da taktik var, taktik var.barcelona'daki kadronun boy ortalamasına bak (özellikle orta saha ve forvet), bu adamların doldur boşalt oynama veya organize kanat akınlarıyla (çizgiye inip orta yapma) şansları da yok ki zaten. Taktik bu. Taktiğe göre kadro. Kadroya göre taktik. İbrahimoviç kötü bir futbolcumuydu ki gönderildi ? Hayır,sadece taktiğe uymadı. Ha,ben teknik direktör olsam böyle bir taktikle oynarmıyım. Kesinlikle hayır. Bana göre büyük risk. Fiziksel mücadele gücü yerlerde olan, tamamen top yapmaya ve teknik oyuna dayalı futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Barca yine pas yapıyo görünüyo ama etkisiz pas, kaç kere taa piqueye kadar döndüler cezasahası civarlarından, Real ise gayet etkili hızlı ataklarda. Ronaldo hiç görmediğim kadar iyi oynuyo şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 penaltıyı vermedi şerefsiz hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 real iyi oynuyor.pepe iyi gaza gelmiş haha rıdvan net penaltı dedi villa pozisyonu için ama penaltı değil bence.çok basit olurdu.villa direk kaleciye gidiyor ustune bırakıyor kendini barça pas yapınca cok sıkılıyorum ben.real oyunu hızlandırdıgında barçada hızlanıyor ztn fifada bile barçayı yenmek için allah ne verdiyse oynamak lazım.saldırıcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 red alkollümüsün sen abi bugün cidden!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 escape said: abi barcelona sırf pas. başka hiçbi bok yok yemin ederim!! yemin ederim sıkılıyorum aynı yerde 200 pas olunca. real madrid, adamlar tak tuk gidiyorlar atağa cıkıyorlar gol olursa olur olmazsa dön geri. barcelona oyun taktiği ciddi anlamda sıkıyo beni. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 hakem italyan mi ya, tam bir guido tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi öyle penaltı mı olur ya.hakemde vermediğine göre aynı düşündü herahlde villa direk götü kaleciye dogru veriyor.tamam topu kurtarıyor ama topa dogru gidipte düşse eyvallahta kendini casillasın ustune bırakıyor tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 escape said: abi barcelona sırf pas. başka hiçbi bok yok yemin ederim!!Şu lafı alıp anasayfada futbol başlığının altına koysun adminler, rica ediyorum. Gerekirse oylama yapalım. "vurursa gol olur vuruyor taç" eskidi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Arkadaş muhtemelen PES oynarken X'i bantlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 barcelona yapabilceği birşeyi ypamak için kendi kalesi önünde 10 dakka pas yapıyor ki bende cok sıkılıyorum yani git yap atagını işte ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 mourinho bugün feci kendine güvenmiş oturuyor klübede. yediği haltı biliyo herif ya ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi şu kalitesiz laf sokuşlarınız bitsin artık. ben passız bir futbol demiyorum ama bunlar bokunu cıkarıyorlar abi haksızmıyım ya?! tamam pas güzel eyvalla ama bi acıl kanatlara veya ver messiye xaviye uzaktan vursun bişiler yapsın. barcelonanın kaç tane golü var uzaktan ya da gelişine vuruş ya da rövaşata vole falan filan. paslarla gidip gol atmak evet büyük bir mevzu helal olsun ama bana bu futbol heyacan vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Haksızsın, neden: Çünkü adamlar alt yapıdan beri bu futbol felsefesiyle oynuyorlar, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ya adamların felsefesine laf eden yok.çok güzel oynamalarına ragmen çok sıkıcı pas trafiği oluyor mesela adamlar 8. dakkadan 15. dakkaya kadar kendi sahalarında filan top çevirdiler çöpe giden 7 dakka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi saçmalayanlara da hak vermek lazım, cidden vermek lazım.Türkiye'de ne bir oyun felsefesi var, ne bir ciddi taktik anlayışı var takımlarla. Fenerbahçe bile yıllardır tekli forvet, iki ön liberoyla oynarken, seyircilerimizi bu futbola alıştırmışken, arkadaşlar birden dominant futbol oynayan Barcelona'yı izleyince ''o ne lan, abi biz futbol izleyeceğimizi sanıyorduk.Bu farklı bir şey ki ?'' diyebiliyorlar. Halbuki baksalar Brezilya liginde, hemen hemen tüm maçlar bu şekilde oynanmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 dunyada bir tek barcelona yok.öyle olsaydı neyse.barcelona bu konuda tek ve gayet beğenilmeyebilir manu real inter arsenal liverpool bunlar takım değil mi yani.herkes barça gibi olamaz sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 zerre gram izlemek zevk vermıyo bana barselonayı izlemek. mal mal sürekli top ayaklarında bi zevk yok. futbol 2 takım birbirine bastırınca zevkli olan oyundur. topu kitliyolar zerre zevk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yalnız barcelona'yı ilahlar koruyor resmen, ronaldo'nun direkten dönen frikiği off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi şu olmayacaktı işte GG Madrid, tebrikler Barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 EKEKEKEKEKKEKEKKEKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 AZİZ YILDIRIMIN ADAMLARI BERNABAUDA. MESSİNİN GÖZÜNE LAZER TUTTULAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 kapadım maçı.izlenmez daha albiol maçı sattı resmen. 1-0 önde barça real 10 kişi.izlenmez ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 şansa bak yaa. 1dk önce ronaldo'nun direkten dönen topu falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yok yani şu hareket direk maç satmadır, neyse ki lig maçı ŞL maçı falan olsaydı Mourinho takımdan sürerdi Albiol'u, hatta Ural dağlarında odun kampına falan yollardı köle olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar