barbu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 nasıl anlatıcam ki köpeği. sebepsizdi yani. bi kadın var eski komşumuz. kedileri besliyordu da hani alakasız. en yakın alaka kadını koruma içgüdüsü ile daldi dicem de kadına da bişi yapmdım. köpekle gözgöze geldik saldırdı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 mahalle ismini söyle zaten hep oralarda dolanır köpek bide dersin beyaz siyah falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Laorx said: garbıç olmuş bu arada neden garbıç ya. her bişiyi garbıça açmaya başladı millet. hani kişisel desen neyse. konu dışı haber portalına döndü. garbıç filan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barayev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 neyine mesaj yazayım bunun GEYİK Muhabbeti. milletin işi gücü yok, rahat olunca böyle oluyor..Zengineştikçe böyle saçma sapan konular gündeme getiriliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 köpekler sadece muggle ları ısırır. muggle olmasaydınız sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 geçmiş olsun, turşuyyu görünce hart diye ısırmak istemiştir kütür kütür :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 manasızca gülüyorum şu yoruma ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 goldbären said: geçmiş olsun, turşuyyu görünce hart diye ısırmak istemiştir kütür kütür :d ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Laorx said: niye öldürüyolar lan köpeği seni ısırdı diye, inş bidaha ısırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 goldbären said: geçmiş olsun, turşuyyu görünce hart diye ısırmak istemiştir kütür kütür :dahuaheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Isıracağı adamı iyi biliyormuş köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 goldbären said: geçmiş olsun, turşuyyu görünce hart diye ısırmak istemiştir kütür kütür :d açıklama talep ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 köpeği boynunda tutup havaya kaldırıp çat çat 2 tokat atıp sağlı sollu "ne ısırıyorsun lan hayvan mısın?!" diyecektin bu fırsat hayatta bir kez gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 İğne olduktan sonra 1-2 gün alkol almaman gerekiyor haberin olsun. Bir keresinde sevgilimi ısırmıştı köpeğin biri durduk yere, ısırdı dediğim elini çizmişti. Pek önemsememiştik ufak bir çizik diye ailesi hastaneye götürmüş hastane olay yapmış yoksa şu günler mutlaka gelceksiniz, gelmezseniz şöyle olur böyle olur diye takibe aldılar. İnanılmaz üstüne düşüyorlar şu kuduz olayının yani. Bende 1 hafta boyunca kaleiçi sokaklarında köpek aramıştım. O geldi aklıma, paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 http://i.imgur.com/7k6LK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 sandalye said: İğne olduktan sonra 1-2 gün alkol almaman gerekiyor haberin olsun. Bir keresinde sevgilimi ısırmıştı köpeğin biri durduk yere, ısırdı dediğim elini çizmişti. Pek önemsememiştik ufak bir çizik diye ailesi hastaneye götürmüş hastane olay yapmış yoksa şu günler mutlaka gelceksiniz, gelmezseniz şöyle olur böyle olur diye takibe aldılar. İnanılmaz üstüne düşüyorlar şu kuduz olayının yani. Bende 1 hafta boyunca kaleiçi sokaklarında köpek aramıştım. O geldi aklıma, paylaşmak istedim. ciddi mesele bu kuduz meselesi. üzerine düşmedin mi gg şu vaziyette ölüyosun. ama sanırsam köpeği tanımadım bulamıyorum diyip te aşılarını devam ettirmek daha sağlam iş. yoksa 3. aşısında kesiyolar 7 aşılık takvimin eğer kuduz yoksa http://www.bilkent.edu.tr/~bilheal/aykonu/AY2002/December02/Image24.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 devam aşılara eğer hayvan takip edilmediyse toplamda 1 ay zaten aşılama (0 3 7 14 28) bu arada ısırılan bölgenin pansumanını aksatmazsan bi sıkıntı olmaz muhtemelen tekrar geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ısırılan bölgenin pansumanı derken ? bi kere ısırıldığımda pansuman yapıldı sonra birşey yapılmadı öyle banyo yaparken falan sabunluyorum zaten kabuk bağladı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 :S bi kaç gün pansuman yapılsa iyiydi ama kabuk bağladıysa zaten sıkıntı olmaz. irin fln gelirse yaradan doktora başvurursun, sıkıntı yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ilk gece bandajı çıkarmadan yattım sabaha kabuk bağlamıştı sonra çıkardım attım. kanasaydı yapardım da kan falan olmadığı için yapmadım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 hocam büyük geçmiş olsun. ah bu köpekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 dikiş yoksa ısırıktan sayılmaz o. bi kere itin teki bana karşı teşebbüste bulundu ama allahtan kıştı, kabandan geçiremedi diş. çaktım bi tekme midesine iyk iyk edip kaçtı şerefsiz evladı. zırt pırt ısırmaya kalkan köpek zaten halk tarafından linç edilir de, üzerine sinen bi koku falan varsa belki ondan seni tercih etmiş olabilir. başka bi köpekle falan oynaştıysan önceden hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Llama said: o aşılara gitmediğin zaman polis geliyor eve : ) bi ara unutursan ve kapını polis çalarsa korkma emi yok boyle bisi ya, ben gidip bi kere olmustum sonra usendim olmadim devamini. ne arayan soran oldu ne bisi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 o aslunda kanuni zorunluluk. bulaşıcı hastalığı olup tedfavi aksatanlara musallat oluyor polis ama kuduzu artık kimse sallamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 huun said: dikiş yoksa ısırıktan sayılmaz o. bi kere itin teki bana karşı teşebbüste bulundu ama allahtan kıştı, kabandan geçiremedi diş. çaktım bi tekme midesine iyk iyk edip kaçtı şerefsiz evladı. zırt pırt ısırmaya kalkan köpek zaten halk tarafından linç edilir de, üzerine sinen bi koku falan varsa belki ondan seni tercih etmiş olabilir. başka bi köpekle falan oynaştıysan önceden hani. yok be usta başka köpek falan uğraşmadım o gün. valla en ufak çiziği bile ciddiye almak gerekiyormuşmuş diye biliyorum ondan dikiş falan farketmiyo asdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar