mascio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 baya iyiydi. konuyu bağlayacakları yer zaten belliydi yani isyan etmenin bir alemi yok. truth videoları da bu olayları anlatıyordu zaten ilk uygarlık falan. vay babus varolan tarih sona erdiğine göre, seri artık bambaşka yerlere taşınacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 oyuna yeni başladım ama masa oyunlarına daldım daha ilk gemiden çıkamadım hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 LathspeLL said: Aral'a telefon edip sorman lazım, Freedom ve Join or Die falan sadece konsol için gelmiş. yok yok yok, pc için freedom edition yok. düz special edition alıcam valla, napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Ben PC digital deluxe edition aldım GMG'den, 80'e geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ben de special edition çaktım, yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 LathspeLL said: Ben PC digital deluxe edition aldım GMG'den, 80'e geldi.steam degil ubi bu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 greenman gaming ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yani capsule + uplay mi kuracaz oynamak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Evet capsule istiyormuş, direk uPlay'de değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ps3'te oyniyim dedim ben ya, daha rraaad olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 gmg'den almıştım ben, şimdi farkettim mail gelmiş 1 saat önce cdkeyimi yollamışlar, geceye kadar iner herhalde. bu arada capsule sadece download için gerekli, oyun kurulduktan sonra uplay kullanılıyormuş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Aynen bende indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 d&r'ı aradım gece satış yapacak mısınız diye, yapmıyoruz dedi kız (suadiye-bağdat caddesi) yarın işe gidince molaya çıkıp cevahir d&r'dan kapızlicam. pazar akşamına kadar evden çıkmayı düşünmüyorum za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 çok yavaş indiriyor ya bu capsule, sabaha anca incek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 dün daha çalışanlar raflara koymadan kolilerin içinden kapızladım oyunu d&r'da. ama maalesef akşama kadar evde olmicam, paçalardan heyecan aka aka cumartesi günü geçiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bilgisayar oyunlarında başlığı yok diye buraya yazayım bari. 4 saattir falan oynuyorum oyunu. inanılmaz güzel olmuş. zor oluyor ps 3 versiyonunu almayıp beklemek ama değiyor bence. 4 saat oynamama rağmen hala başlarındayım oyunun, 2. sequence bitmedi. spoiler'a girmek istemiyorum daha baştan, ama hikayenin neden buraya bağlandığı seriyi bilen biri tarafından oyunun başlarında anlaşılabilir rahatlıkla. grafikler muhteşem. her şeyi max'ledim, detaylar inanılmaz. gtx 560 ile bunlar oluyorsa 600'lerle neler olduğunu tahmin bile edemiyorum. çok iyi çok. combat sistemi fevkalade olmuş. uncharted 3 gibi yapmışlar. nerede dövüştüğünüz çok daha etkili artık combatta. atıyorum yakınlarda duvar varsa duvardan sekerek combo'ya girme, ya da yakınlarda cart varsa düşmanın kafasını cart'ın tekerine gömme vs. gibi çok detaylı hareketler var. combat çok çok daha estetik ve hızlı. medicine'ların oyundan çıkarılması iyi olmuş. hala dikkatli oynandığında combatta ölmek hemen hemen imkansız, fakat önceki oyunlara kısmen daha zorlaşmış diyebiliriz medicine'ın olmamasıyla. combat dışında regen oluyorsunuz hızlıca. hikaye için çok fazla yorum yapmak istemiyorum, ama anında atmosferi sizi gaza getiriyor serinin sıkı takipçisiyseniz. hemen patch gelmiş olmasına rağmen hala minor bug'lar var. mesela whistle ile at çağırdığınızda at uzun süre sizi takip ediyor, koşturuyor peşinizde. ya da belki bana öyle denk geldi bilmiyorum. umarım uzuuuun bir gameplay'i vardır da bol bol ağzım açık kalır daha. yavaştan alıyorum her zamanki gibi. henüz connor ile oynamaya başlamadım bile. mini game'lere falan daldım, para kastım bi yarım saat ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Deno +1 PC versiyonu konsollara ağır bindiriyor resmen. Laptop'ta shadow hariç herşey full, gayet süper çalışıyor. Oyun keyifli gidiyor şuan. Diğer oyunların hepsinde ilk görevler "tanıtım görevleri" olduğundan acaip bayıyordu, bu baymadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 oyun uzuna benziyor, 3 saat oynadım ve 3. sequence sonuna geldim ben de. ps3'te oynuyorum ve çok memnun kalmadım, load falan filan uzun sürüyo =) ilk 2 sequence'tan pek zevk almadım ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 SSD üzerinde süper hızlı tabi :D Oynamaya devam et, güzelleşiyor :D Oynayanlar ortalardan itibaren çok iyi oluyor oyun diyordu. Ben başını da sevdim. AC2'den sonra en iyi başlangıç heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ben bitirdim oyunu. oyun tek kelimeyle harika olmuş. gerçekten baya da uzun bir gameplayi var. hele gemi görevleri açılınca onlarla baya oyalandım :D toplam 12 sequence. tek kötü yanı sonunu pek beğenmedim denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 çogzel olmuş ya. av kısmı birebir red dead redemptionın aynısı sdf. freerunningi basitleştirmişler bi yandan iyi olmuş, bi yandan da eksik bir hissi var. ayrıca rdrı ps3te oynamak zorunda kalınca bi daha exclusiveler harici pste oyun oynamamaya yemin ettim. iyi ki de etmişim. bir de haritanın tamamını sync ederek açamamaya kıl oldum. exploration hissi falan güzel de boş kalan yerleri paintte brush yapar gibi harita açmak kötü. edit:bak hiç naval trade yapmadım yeni aklıma geldi ayrıca trade için en karlı şeyler hayvan postları mı? craft edilen ıvır zıvırların getirisi çok olmuyor gibi. tradein kendisiyle arayüzünü az iyileştirselermiş keşke. son sekanstayım bitmesin istiyorum pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 revelations rezaletinden sonra güzel gitti oyun, ama hala noble noble dolaşıyorum ortalıkta sdf dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Supradyn said: ayrıca trade için en karlı şeyler hayvan postları mı? craft edilen ıvır zıvırların getirisi çok olmuyor gibi. tradein kendisiyle arayüzünü az iyileştirselermiş keşke. bear peltler ve beaver peltler ile zengin oldum ben. giysi yaparsanda iyi paraya gidiyorlar. Özellikle Naval Trade'den bayağı para geliyor ama batma riski var işte. Böyle Aquila'ya binelim gidelim kurtaralım da olmuyor sanırım Land COnvoylar gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bitti ama hiç tatmin olmadım ben ya. çok hızlı bitti zaten. uzun bol hikaye anlatımlı yapsalarmış sonu keşke. ayrıca haythamın geçmişini, modern templarları, eski medeniyeti, o kafayı yiyen sleeper agentı falan anlatsınlar isterdim arada. özetle çok oldu bittiye geldi. junonun release çok iyi ama. plot gidişatı olarak güzel olmuş bence. gerçi 5 oyun boyunca anlatılan hikayeden daha iyisini bekliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 progamer said: bear peltler ve beaver peltler ile zengin oldum ben. giysi yaparsanda iyi paraya gidiyorlar. Özellikle Naval Trade'den bayağı para geliyor ama batma riski var işte. Böyle Aquila'ya binelim gidelim kurtaralım da olmuyor sanırım Land COnvoylar gibin. hmm giysiyi deneyeyim hemen tenk yu taksit taksit geliyor aklıma düşününce karakter çok da kötü değilmiş ama ezioya kıyasla çok sönüktü ya ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar