Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed III

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

bilgisayar oyunlarında başlığı yok diye buraya yazayım bari.

4 saattir falan oynuyorum oyunu. inanılmaz güzel olmuş. zor oluyor ps 3 versiyonunu almayıp beklemek ama değiyor bence.

4 saat oynamama rağmen hala başlarındayım oyunun, 2. sequence bitmedi. spoiler'a girmek istemiyorum daha baştan, ama hikayenin neden buraya bağlandığı seriyi bilen biri tarafından oyunun başlarında anlaşılabilir rahatlıkla.

grafikler muhteşem. her şeyi max'ledim, detaylar inanılmaz. gtx 560 ile bunlar oluyorsa 600'lerle neler olduğunu tahmin bile edemiyorum. çok iyi çok.

combat sistemi fevkalade olmuş. uncharted 3 gibi yapmışlar. nerede dövüştüğünüz çok daha etkili artık combatta. atıyorum yakınlarda duvar varsa duvardan sekerek combo'ya girme, ya da yakınlarda cart varsa düşmanın kafasını cart'ın tekerine gömme vs. gibi çok detaylı hareketler var. combat çok çok daha estetik ve hızlı.

medicine'ların oyundan çıkarılması iyi olmuş. hala dikkatli oynandığında combatta ölmek hemen hemen imkansız, fakat önceki oyunlara kısmen daha zorlaşmış diyebiliriz medicine'ın olmamasıyla. combat dışında regen oluyorsunuz hızlıca.

hikaye için çok fazla yorum yapmak istemiyorum, ama anında atmosferi sizi gaza getiriyor serinin sıkı takipçisiyseniz.

hemen patch gelmiş olmasına rağmen hala minor bug'lar var. mesela whistle ile at çağırdığınızda at uzun süre sizi takip ediyor, koşturuyor peşinizde. ya da belki bana öyle denk geldi bilmiyorum.

umarım uzuuuun bir gameplay'i vardır da bol bol ağzım açık kalır daha. yavaştan alıyorum her zamanki gibi. henüz connor ile oynamaya başlamadım bile. mini game'lere falan daldım, para kastım bi yarım saat ehah.
Sosyal ağlarda paylaş

çogzel olmuş ya. av kısmı birebir red dead redemptionın aynısı sdf. freerunningi basitleştirmişler bi yandan iyi olmuş, bi yandan da eksik bir hissi var. ayrıca rdrı ps3te oynamak zorunda kalınca bi daha exclusiveler harici pste oyun oynamamaya yemin ettim. iyi ki de etmişim.

bir de haritanın tamamını sync ederek açamamaya kıl oldum. exploration hissi falan güzel de boş kalan yerleri paintte brush yapar gibi harita açmak kötü.
edit:bak hiç naval trade yapmadım yeni aklıma geldi

ayrıca trade için en karlı şeyler hayvan postları mı? craft edilen ıvır zıvırların getirisi çok olmuyor gibi. tradein kendisiyle arayüzünü az iyileştirselermiş keşke.

son sekanstayım bitmesin istiyorum pls.
Sosyal ağlarda paylaş

Supradyn said:

ayrıca trade için en karlı şeyler hayvan postları mı? craft edilen ıvır zıvırların getirisi çok olmuyor gibi. tradein kendisiyle arayüzünü az iyileştirselermiş keşke.

bear peltler ve beaver peltler ile zengin oldum ben.

giysi yaparsanda iyi paraya gidiyorlar. Özellikle Naval Trade'den bayağı para geliyor ama batma riski var işte. Böyle Aquila'ya binelim gidelim kurtaralım da olmuyor sanırım Land COnvoylar gibin.
Sosyal ağlarda paylaş

bitti ama

hiç tatmin olmadım ben ya. çok hızlı bitti zaten. uzun bol hikaye anlatımlı yapsalarmış sonu keşke.
ayrıca haythamın geçmişini, modern templarları, eski medeniyeti, o kafayı yiyen sleeper agentı falan anlatsınlar isterdim arada.
özetle çok oldu bittiye geldi.

junonun release çok iyi ama. plot gidişatı olarak güzel olmuş bence.

gerçi 5 oyun boyunca anlatılan hikayeden daha iyisini bekliyor insan.

Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

bear peltler ve beaver peltler ile zengin oldum ben.

giysi yaparsanda iyi paraya gidiyorlar. Özellikle Naval Trade'den bayağı para geliyor ama batma riski var işte. Böyle Aquila'ya binelim gidelim kurtaralım da olmuyor sanırım Land COnvoylar gibin.

hmm giysiyi deneyeyim hemen tenk yu
taksit taksit geliyor aklıma
düşününce karakter çok da kötü değilmiş ama ezioya kıyasla çok sönüktü ya ehue.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...