Sypro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Şahsen, isteyerek seçtim bölümümü; fakat bazen alakasız tiplere rastlıyorum, ne yapıldığından haberi olmayan. İnsanlar ne sebeple seçiyor okudukları bölümleri onu merak edişimin bir sonucu bu anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 lisede geniş geniş devirip götümü yatayım diye yabancı dil seçtim. aynen dediğim gibi yattım össye kadar. 97/100 yaptım yds'de, puanımın yettiği en yüksek bölüme dershane hocasının zoruyla girdim. mutsuzum. rusça okuycaktım olm ben amerikan edebiyatı ne :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ankarada vakıf üniversitesi filterı uyguladım. mühendislikler gelmedi. işletme geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 lisede sayısal okudum kendi isteğimle.her sınıfı takdirle geçtim ama össye girmedim bile.evde yatıyorum valla çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Feci kandırmışlardı beni... Bilgisayar mühendisliği isteyip durdum hep sınava girdik. Pek iyi değildi puan dediler bak teknik eğitim fakülteleri var müh. dersleri veriyolar üstüne enformasyon da alıyorsun mis gibi yazdım. Geldi tabi 5 sene meş sene bitti gitti mutsuz değilim ama yalan olduğunu öğrenmek acı oldu o söylenenlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ben loser ama güzel kızı bol olan bi bölüm arıyodum, odtü-bilkent-koç-boğaziçi dışında kalan vakıf üniversitelerindeki fizik bölümleri bu klasmana uyuyordu yeditepeyi seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 incilleri bi masaya topladim salladim hangisi ustte kaldiysa.. bi dakka lan o baska hikaye idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Puanım ona yetti seçtim, 3 sene okudum/okumadım şimd güzel sanatlara hazırlanıyorum. fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 puanım anca yetti. önemli olan insanın kendini geliştirmesi/geliştirmek istemezi. yoksa üni okumuşun okumamışın farketmez ot ot gelip dersi dinler gider 7 senede bitirirsin bir halta yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ^^ adam hakli beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 elektronik veya bilgisayar muhendisligi olsun diyordum, istanbul ve izmirdekilerin hepsini yazdim. 9 eylul elektronik oldu. Bi ara elektromanyetik ve guc derslerini alirken ana baci sovsem de sevdim bolumumu, su an isimi de seviyorum, mutluyum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 asosyalitesi en fazla olan bolum yazilim muhendisligiydi. Bende kendi klasmanima uygun olsun diye sectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Bilgisayar mühendisi olup oyun yapcam diyodum, ilk girdğim ÖSS fail olunca yalan olur o dedim, 2. ÖSS'ye girişimde aldığım puan bi önceki senenin bilg. müh. puanlarından 25-30 puan gerideydi, ulan yine yalan olduk dedim. Sonra şu televizyonlara çıkıp milletin tercihlerine yardımcı olan adam Haliç Üniversitesi'nde bi gece düzenlemişti millete yardımcı oluyodu. Ona gittim durumu anlattım, bu sene puanlar düşcek sen yine de yaz dedi, yazdım. Tercihler teslim edilmeden bikaç gün önce tercih formumu dershanedeki rehber hocama götürdüm, 8. sırada Kocaeli bilg. müh. vardı 2. öğretim, onun hemen üstünde YTÜ matematik müh., o da 2. öğretim. Rehber baktı, hangisini daha çok tercih edersen onu üste al dedi, dedim iyi bari bilg. müh'ü yukarı alalım zaten tutmicak dedim. Sonuçlar bi açıklandı, orası. Bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Genel olarak "mühendislik olsun taştan olsun yaa" diyodum.ÖSS de orta karar bi puan almıştım. Bilgisayar veya elektronik gibi mainstream mühendisliklere yönelmek daha ilgi çekici geliyodu tabi, ama bi sene daha kasıp öss ye çalışmaya üşendim, ek kontenjanlara baktım gözüme kestirdiğimi yazdım kazandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 10.sınıfta kendi isteğimle fen bölumunu sectim. Sonra kafasızlıktan degil de ilgisizlikten fen'le ugrasmak istemeyip EA'ya gectim ve siyasetbilimi,kamu yönt. ua ilişkiler gibi bölumleri istedim lise sonda falan. Sonra sınavım kötü geçti ve gelen puanımla bu bolumlerı adam gibi yerinde okuyamayacagımı anlayınca (mulkiye gibi) oturdum dusundum o sırada ablam aklıma gırdı zaten napcan bunları mıs gıbı ıktısat oku diye, benim iktisat okuyan arkadaşlarımın cok guzel ısleri var iyi kazanıyolar cart curt her şeye yönlenirsin falan dedi -kendisi mühendis buarada- Sonra ben fazla ikna oldumdu araştırdımdı ettimdi derken girdim iktisata. Sevdim de bölumumu hakkaten tam bana göreymıs. Kısacası elimde olana göre kendı secimimi isteyerek yaptım diyebilirim. Şimdiki aklımla elimde girdiğim seneden çok daha iyi bir puan olsa dahi iktisat seçerdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Ortaokulda sphere scripti yazip cok eglendikten sonra lisenin basinda programlama ogreneyim dedim. Cok sevdim, bilgisayar muhendisi olacagim dedim. Bilgisayar muhendisi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Makina Mühendisliği, isteğimle. Artık nasıl bi istekse siz hesap edin yani. kikikiki 2 bölüm vardı kafamda, 2'si de mühendislikti. Arka arkaya 1. öğretimlerini ve 2. öğretimlerini sıraladım. Makine geldi. Şimdi iyi ki makine gelmiş diyorum. Diğeri elektronik mühendisliğiydi tercihimin. 2'sine de yatkınlığım olduğu için ve aslında ikisini de istediğim için sıralamada şansa bıraktım işi. Dediğim gibi iyi ki makine gelmiş diyorum. olm ben neler diyorum. Elektronikte bu kadar mutlu olamazmışım. Makineye yatkınlığım ve makine alanının kapsamında geçirdiğim zaman daha fazlaydı çünkü. Eğitimini de bitirince voltranı tamamlamış olucam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 iktisat hobimdi ilgi alanıma giriyordu dünyada olan biten olaylar ve etkileri konjonktürel dalgalanmalar ve onları yorumlamak analiz yapmak çok hoşuma gidiyordu şimdiki aklım olsa sanatla iligli bir alanda çalışma yapmak isterdim ortay bir eser koymak isterdim şimdi mezunum ama ya muhasebeci ya bankacı yada denetçi gözüyle bakıyorlar (bu "audit" olayı da son 10 senede fln geldi ondan önce sadece humasebeci ve bankacıydık) o yüzden işsizim ehe tavsiye etmiyorum.. gidin yüksek lsiasn yapın çok merakınız varsa ama lisansta okumayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 99 depremlerinde arkadaşlarım ölünce seçtim.. biraz pişmanım.. bazen ise iyi yaptım diyorum.. kalan kısmında ise "hmm bilmiyorum" diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 adam debremi yenmek için adamış kendini =) o değilde bu hafta uykusuz da bu tarz bi karikatür vardı, ne komikti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 istedigimi sanarak gsf'ye girdim 1 sene sonra biraktim tekrar sinava girdim endustri muh 4.sinifim bunuda istemiyor gibiyim ama yasim gecti bu saatten dotum yemiyor acikcasi 3.bi okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Anatomiye ilgim olduğundan tıp istiyordum tabi puanım yetmiyordu puan geldi müh olsun dedim mak. yetti sadece öyle girdim.Sorsan pişman mısın yoo iyikide mak okuyorum mis gibi paşalar gibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Hiç bir hedefim olmadan girdim sınava. 24. tercihime yerleştim. Yeni bir alana üniversiteye sıfırdan başlayacak kadar tutkuyla bağlı olsaydım şu an okulu bırakırdım, ama maalesef öyle bir şey de yok. Mühendislik olsun çözümleme olsun uğraş olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 isteyerek seçtim de okul benim istediğim gibi çıkmadı.zira bölümümü hala seviyorum.bi' de kimse muhendislik 1-2 nin lise4-5 oldugunu söylememişti o zaman bana(mf için konusuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bölüm takıntım yoktu. boğaziçi istiyodum, sondan 23.cü olarak girdim. şimdiki aklım olsa güzel sanatlara hazırlanırım. ama pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar