Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Gangren said: Fire rift textureları + fireball atan kırmızı renkli, 0.5 scale'li snakeler. Yüksek levelların aç gözlü gibi gelip L10 riftlerini farmlaması. Autorun'da karakterin birden dönüp arkaya gitmesi (büyük ihtimalle zemindeki layer bugı) Rift, invasion, foothold, vs. tutorial olsa iyi olurdu. L10-12'lerin olduğu bölgede 295k HP'li raid bossu. İlk 15 levelda bunlarla karşılaştım. Kötü değil oyun kesinlikle ama iyileştirmeye ihtiyaç var. abi fireball atan snake yoktu, fireball atan snake summonlayan snake caller adlı moblar vardı, bide raid boss un hpsi çok even çünkü raid boss 20 kişi gidiyosun invasion defedince
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 scorch said: Gangren said: fireball atan snakeler. budur. direk uninstall ettim sunu gördükten sonra sen atıyosun da snake atınca mı kötü oluyor. Bırakın snake ler de atsın. ne zararı var şuncacık hayvanın.
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Ya atsın atmasına da, o fire rift texture üzerinde olmaz,insaf
Marv Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ya rift demişken riftlere girince ben ekran kasıyor, donuyor bir şeyler oluyor anlamadım ben. ne quest yaparken ne de black garden da pvp çevirirken hiç bir sorun yaşamıyorum. ama riftlere girdim mi arkadaş 1 skille 5 kez basmam gerekiyor işleyebilmesi için. böyle mal bir durum. ayar gerekli heralde, hani benden kaynaklı diyeceğim ama sadece riftlerde karşılaştığım bir durum.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 scorch said: Gangren said: fireball atan snakeler. budur. direk uninstall ettim sunu gördükten sonra röeah fantastik bi dünyada fireball atan snake saçma geldi diye oyunu silmekte iyiymiş hani sdfg
hunty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Bazen boyle gercek dunya ile oyundaki seyleri kiyaslama yapiyorlar, beni benden aliyor. Ozellikle forumlarda class bolumlerinde agliyorlar. Misal: "Ben fire dmg. vuruyorum, water nasil fazla vurur? Ates ulan bu!!!"
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mobları kesmeye başlıyorum, kaptırıyorum kendimi. 3-4-5 sonra loot lara bakayım diyorum ve tataa.. bitanesini alınca diğerleri lootlanmıyor. kesmeye başlayınca durdurma beni. bi ara toplarım müsait olunca. değil mi ama :)
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bildiğim kadarıyla (bir mesafeyle sınırlıdır sanırım) bu tür durumlarda birinin lootında diğerleri de gözüküyor. yani birini lootlayınca diğerleri de oto. olarak lootlanıyor.
Creus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 aoe loot işte var options ta görürsün ztn. bi de oyun hiç gerçekçi değil -.-'
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 in game calendar yok yauw, büyük eksiklik bana kalırsa umarım en yakın zamanda eklerler
agd Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Serlardaki populasyon eksiği ve pve için düşük levellarda group bulamama olayı. youtuba video ekle seçeneğine kasacağınıza dungeon finder gibi bir sistem getirebilirdiniz. questler aynı , story questleri çok az.instancelar full nuke taktik diye bir şey yok
jonq Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 1 aylık oyunu yerden yere vurmak için herşeyi yapıyorsunuz. Yapmayın etmeyin yazıktır. Çatır çatır patch çıkarıyor adamlar sabredin biraz. Elbet olacak o dedikleriniz.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 dye vendor geri geldi sonunda yeni zırhlarımızı boyayamaz olmuştuk ucuza :p
kath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 agd said: .instancelar full nuke taktik diye bir şey yok Bu arkadaşla T2 yaptıktan sonra tekrar konuşun :D
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ben leveling kısmını pek sevmedim.2 ay lık bir oyundan ne bekliyorsun dieceksiniz ama AOC nin bile low lvl kısmı daha eglenceliydi.ben oyle hemen lvl up yapmayı sevmeyen biriyim ,2 haftada 50 olunca ,oyun 50de başlıyor mantıgı saçma geliyor bana! neyse bakalım low lvl bölgeleri yavaştan aşıyorum 50de falan nasılmış gorucez ama şu oyunun buradaki savunucularının bahsettigi kadar iyi bir alternatif olmadıgı düşüncesindeyim.bence hala iyi bir oyun çıkmadıgı için rift,yokluktan alternatif gösteriliyor.
Marv Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Levelingi gayet eğlenceli geldi bana. Mesela, AOC leveling bana işkence gibi geliyordu. Zaten kimse süper, über bir oyun da demiyor sanırım. Sadece oyunun bok atılmayacak yanlarına bok atanlara karşı bir savunma söz konusu. Senin de dediğin gibi, bana göre de biz oyuncuları bu yoklukta oyalayan bir alternatiften ibaret ortalama bir oyun.
hunty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Expert KB'nin en sonundaki Kosta'yi cok bufflamislar ya. Furyy'den kacmak falan gerikiyor. Zor olmus.
Creed Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 oyunda en begenmediğim = "wowww söleydi böleydi rift nie deil" muhabbeti :p
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 agd said: instancelar full nuke taktik diye bir şey yok T2 yapmasına gerek yok. T1 yapsın, full nuke ile bosslar bi fog koysun da ondan sonra desin bakalım aynısını sdfg
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 2 tane char kastım trial ile, üstüne de level 50 kusur arkadasın charıyla warfront mudur nedir battleground yaptım da bu oyunun nesi güzel karar veremedim. adamlar almış wow'u başka bir evrene taşımışlar. tek dikkat çeken yönü yeni bir oyun olması sebebi ile oluşan heyecan ve merak duygusu ve yine multi class sistemi ki güzelliği yanında bazı sorunlar da getiriyor denge konusunda. onun dışında oyun için dağıtıcı firma iyi hype yapmış 1 milyon falan sattılarsa tebrik etmek lazım. dipnot: wow falan da oynamıyorum bu arada biraz değişiktir diye şu oyuna baktım da değişik bişidir diye wow un aynısını görünce üzüldüm sadece.
jonq Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Creed said: oyunda en begenmediğim = "wowww söleydi böleydi rift nie deil" muhabbeti :p Harbiden artık sıkıntı vermeye başladı. her 10 mesajdan biri WOW la ilgili. Yeter artık bırakın isteyen wow oynar isteyen Rift. Dünyada bir pazar var herkeste bu pazardan bir pay kapmak istiyor. Bütün iş sektörlerinde aynı olay söz konusu. Biri bişey çıkarır, başkaları daha iyisini yapıp satmaya çalışır. Bırakalım o zaman ekran kartlarını sadece Nvidia, işlemcileride sadece Intel üretsin...
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Masquerade said: 2 tane char kastım trial ile, üstüne de level 50 kusur arkadasın charıyla warfront mudur nedir battleground yaptım da bu oyunun nesi güzel karar veremedim. adamlar almış wow'u başka bir evrene taşımışlar. tek dikkat çeken yönü yeni bir oyun olması sebebi ile oluşan heyecan ve merak duygusu ve yine multi class sistemi ki güzelliği yanında bazı sorunlar da getiriyor denge konusunda. onun dışında oyun için dağıtıcı firma iyi hype yapmış 1 milyon falan sattılarsa tebrik etmek lazım. dipnot: wow falan da oynamıyorum bu arada biraz değişiktir diye şu oyuna baktım da değişik bişidir diye wow un aynısını görünce üzüldüm sadece. Oyundaki maksimum lvl 50 zaten.LvL 50 küsur char derken neyi kastettin anlamadım yada anlamamazlıktan geldim diyelim :D bende hem rifti hem wowu bıraktım,çünkü pvp mantelitesi aynı iki firmanında.Yeni birşey yok.
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 armory ekleseler birde çok güzel olacak. Armory, Aggro ve dps ölçer lazım acilen.
trathias Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bi mage olarak magelerin bu kadar op olmasını sevemedim sevemiyecegim. warfront başına 15-50 killblow yapınca biraz baymıyo degil 8k critler one shot cekmeler falan cok ez mode biraz nerf şart
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Su oyuna ev sistemi adam gibi crafting ve arena gelsin baska oyuna bakmam :D
Öne çıkan mesajlar