Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 said: Amerikada yapılan bir deneye göre yolda yürürken karşıdan gelen bir insanla çarpışmamak için şekilden şekile giren insanlar genelde kendine güvensiz oluyor. Buna karşılık istifini bozmadan yürüyüp karşıdan gelenin yol vermesi gerektiğini düşünenlerin %70'i kavgayı çok seven insanlardan oluşuyor. Geriye kalan %30 ise sadece dalgınlıktan bunu yapıyor.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 e orta yol? illa ya manyak ya da ezik mi olacaz. bazen yol veririm bazen vermem
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hafifçe, çarpmamaya çalışır gibi davranıp genelde çarpıyorum. edik:typo
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 karşıdakinin cüssesine ve şerefsizlik derecesine bakar sırf yana bükülüp yol vermicem diye tanımadığım etmediğim adamla döğüşüb işimden gücümden olacak değilim. esas uzun vadeli hedeflerimize blok koyan var mı onları dövmek lazım.
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ben karşı taraftan hızlı yürüyorsam genelde çarpmamak için uğraşırım fakat bazı insanlar var ki özellikle yanında kız arkadaşı ya da 3-5 hemcinsi arkadaşı var ise özellikle istiflerini bozmuyorlar. garip heralde karşıdakini domine ettiklerini falan düşünüyorlar
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yolda yururken en zevk aldigim sey lan milletin etrafinda slalom yapmak, bi an hizlanip yanlarindan onlerine gecmek filan.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 sansın abi yazıktır. portal mı lightsaber mi demişlerdi, aslında bu gibi durumlarda saberi bi çıkarıp ışıldatcan, anlar o
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben genelde oldukça hızlı yürüyorum. oradan buradan geçerim hızlıca. yol verilmesini beklemem. yol vermemi bekleyen olduysa da dikkate almayıp geçiyorum.
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 aynen bende sanki böyle bi yere yetişmem gerekiomus gibi yürüyorum hep istem dışı yani.yanımda biri varsa lan dursana diyor.durmaya calısıyorum ama 2dk sora yine kopuyo haha karşıdan gelenlerle pek sıkıntım olmuyor.eğer karşıdan kalabalık insan grubu geliyorsa önceden şerit degiştiririm kaptırırım
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 3umuz bigun toplanip yuruyelim arkadaslar.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yalnız 14-15 yaşlarında taksimde böle bi yürüyüş yapsak eğlenceli olurdu.. kalabalıkta çok daha eğlenceli oluyor çünkü..
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 insanlar genel olarak baya yavaş yürüyolar hakkaten.tamam ben şahsen arkada biri kovalıyomuşçasına yürümemi normal bulmuyorum
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ii de abi bunun icin deneye gerek var mıydı ki :S
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben direk tekmeyle giriyorum abi, tüm anlaşmazlıkları ortadan kaldırıyorum kesin bi sonuca varıyoruz en kısa yoldan
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 vivavale said: ii de abi bunun icin deneye gerek var mıydı ki :S abi ülkeler okullarda okuttukları sosyalcilere işe yarasın diye böle tasklar veriyorlar.. tr'de sosyalci arkadaşlar var, klasik müzik dinletilen kayısıları sayıyorlar ağaçta.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 İri bir insan olarak ben çarpmamak için özen gösteriyorum.Bir yerden sonra şalter atıp normal yürüyorum.Sonuç 2.80 yerde yatan teyze -_-' (gerçekten başıma geldi)
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Acelem varmış gibi yürüyorum heryere. Önümde benimle aynı yönde aynı hızda yürüyen biri varsa onu geçmek için daha da hızlı yürümeye başlıyorum. Hatta böyle yolu tıkayan obezler olduğu zaman filan pis pis bakıp kendi kendime söyleniyorum ki rencide olsun öküzler. Hele bi de yaşlı teyzeler filan var ki tam felaket, kağnı gibi. Karşıdan gelme durumunda ise hiç dikkat etmedim ama genelde kaldırımın en dış kenarından yürümek gibi bi huyum var, ki insanların çoğunluğu ortadan yürüme eğilimi gösteriyo gibi bi izlenim oluştu bende. Yani genelde milletle ayrı kulvarlardayız yani. Olur da benim gibi takıntılı insanlara denk gelirsem kalabalığa ve ruh halime göre değişir, ama en muhtemel seçenek duvar tarafına iyice yaklaşarak "ben çekileceğim kadar çekildim, sen öteki taraftan geç artık" mesajı vermek olur heralde.
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 olum insanlar kim ki yol vereyim, hepsi bana yol vermek zorunda yoksa yıkar geçerim yaşlı bebek dinlemem.!
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 aquila said: yolda yururken en zevk aldigim sey lan milletin etrafinda slalom yapmak, bi an hizlanip yanlarindan onlerine gecmek filan. This. Böyle makaslar, hoplamalar, bacak arasından takl... Onun dışında çarpmıyım diye kafaya takarak yürümem ama farkındayımdır gelenin gidenin, o yüzden problem olmuyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 iri olan butun insanalr kafadan ezik bu hesaba gore, ortalama bi kiza carpsam direk yerde cunki bu arastirmalarda asiri yalan, bugun vardi bitan maymunlara barbie bebek ile araba verdik, erkek maymunlar ve testesteron fazlasi olan disi maymunlar arabayi secti, demekki onceden sartlandirma ile alakasi yokmus cocukalri ntercihlerinin ulan maymun arabayi ne bilsin, bi erkek cocuk icin araba filmelrden gordugu ile hiz macera, babasi kullandigi icin bi erkeklik sembolu ve ozgurluk cagrisimi yapan bi aractir, babayi ve hemcinslerini model alan, cocuklugundan beri bu mesaji yiyen erkek cocuk tabiki arabayla oynamaktan zevk alir, barbie bebegi suslemek cocuga bisi ifade etmez, zevk almaz genelde simdi sen maymunun onune arabayi koyup bunu nasi ispatliyorsun, nasi bilim diye onumuze getirip koyuyorsun akil var mantik var, ege rbilimse ve araba ile testesteron arasidna bri iliski varsa araba icad edilene kadar bolunerekmi cogaldi insanlik?
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 erkek çocukları yerde taş sürüyordu olm. araba gibi tutuyorlardı tabi taşı.. reenkarnasyon ile biliyorum ben.. tabi
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 milletle çarpışırsam benim sağım solum morarıp ağrıyacak, onu uygun görmüşlerse bile öyle olsun varsın. hiç farketmez.
Öne çıkan mesajlar