Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 özel bir şirket için üretim müdürü pozisyonunda bana teklif var. ancak temmuz ayına kadar(sera faaliyete geçene kadar) maaşı çok düşük, hoş hiç birşey yapmadan o tarihe kadar ofiste oturmam için verecekler o parayı bana. üstelik eğitim için hollandayada yollayacaklar. sera yakınlarına lojmanda kuruyorlar kalmam için. daha konuşmadığımız ayrıntılarda var ama şimdilik kabul etmelimi yoksa çingene pazarlığımı yapmalı? bu arada belirteyim eğitimi aldığım an seracılık konusunda uluslar arası çok kallavi bir sertifikada alacağım. şimdilik cazip geliyor ama bilemedim, paylaşayım fikirlerinizi alayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 iyi gibi göründü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 daha ne abi gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kabul et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 insufficientdata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kabul et işte ne güzel iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 baba gibi teklif daha ne istiyosun. go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Sana eksik gelenleri değil de şu an ki durumuna kıyasla düşün.Kabul et beğenmezsen her zaman ayrılma şansın var zaten.Şu an ki durumundan daha iyiyse kabul et.Kabul ettikten sonra ayrılırsan o anki durumundan adha iyi olacaksa ayrılırsın ama getirileri iyi gibi.Bir süre düşük maaş alacak olabilirsin ama yükselirsen iyi bir maaş alacağın garanti gibi eğer iyi bir firma ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kabulet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 forgiver said: insufficientdata +1 dediklerini sağlama bağla.. anlaşmanın süresi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Kabul et bence de.. Bugün aldıysan teklifi şaka olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Kabul et, hayatta başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kabul et bir süre çalış para biriktir tecrübe biriktir işten ayrıl ve kendi organik tarımına başla dünyaların parasını yap ve kendi yetiştirdiğin ürünlerinde sağlıklı yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Dartanian said: Kabul et bence de.. Bugün aldıysan teklifi şaka olmasın :Dahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 seracılıkla ne alakan var? ziraat falan mı okuyosun merak ettim. eğitime gittikten sonra x yıl şirkette kalman gerekebilir ona dikkat et. maaşını da sağlama al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 cok dusuk dedigin maas asgari degil herelde? soruyu anlamadım ben, bize neyi danısıyosun? sen kabul etmezsen, kabul edecek 1milyon insan vardır emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ne yetiştiriyolar çiçek serası mı? hollandaya yolladıklarına göre... hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Çok saçma bir sözleşme imzalatmaya kasmayacaklarsa ve sen hali hazırda o kadar maaş almıyorsan kabul et. Tabii sera dönemi diyorsun mesela, dönem içi alacağın ücretle dönem dışı alacağın ücreti yıllık ortalamaya vur, ne kazanacağını hesapla öyle tart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 forgiver said: insufficientdata +1 error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 gablet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 inek serasida olabilir ooo seraa sera what it could be could be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yaşın da önemi var tabi ama hollanda eğitim için bile kabul ediliri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 işe alırken boş senet imzalattırır ayrılmasın diye o eğitime yollayıp bir de kolay kolay bırakmaz seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 reyou said: inek serasida olabilir ooo seraa sera what it could be could be? que sera olmasin o ? damn brats! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 sera dediği Sarah olmasın sera diye okunuyo nasıl olsa. uu beybiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar