Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ulan adamlar hee hee diyip Birleşmiş Milletleri ittirip Irak'a girdi zamanında, hala geldin bana bunu diyorsun. Kim takar Birleşmiş Milletleri artık. Doğduğundan beri Türkler tarafından itilen bir Kürt müsün abi sen ne bu bölücülük hevesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bm en son güzelce libya'ya çöktü işte abi.. petrol varsa adamlar varlar.. sipeys diyor ki yani "bm gelse de rahatlasalar oradakiler" adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Hani o Libya hala belli değil diye (ki aslında belli de ) yazmayayım demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Yok Izmir li bir turk um. Dogdugundan beri turkler tarafindan itilen kurt ile kendimi esit goruyorum. Bu vatanda da esit hakkimiz oldugunu dusunuyorum. Ezik bir kurt olsam cok rahatlayacaktin degil mi her sey anlam kazanacakti senin icin tamam ya ondanmis diyecektin. uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 E madem ezilmedin itilmedin sen niye böyle düşünüyorsun ki ? Gel sende bu ülkede 1. sınıf insan muamelesi gören her türk gibi düşün işte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Gonul isterdi ki o kadar duyarsiz olayim. Ben benim gotum icin kanini dokmus bir milleti kestirip atamiyorum kusura bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Doğduğundan beri ittirilen bir Kürt olsan haketmişsindir diyecektim. Zamanında gittik Ağrı'da yaşadık, babam doktor olarak görev yaptı orada. Sen hiç oralara gittin mi bilmiyorum gerçi de gitmediğini düşünüyorum. Durup dururken kimse kimseyi katletmiyor (bir kere 2 kürt kasap kavga ederken biri diğerinin kafasına satır saplayıp öldürmüştü gerçi) edit: (arada yeni mesaj gelmiş mi diye bakmaktan editleyerek yazıyorum ) Duyarlı olman güzel birşey ama ne yazık ki kullanılıyorsun. Bizim derdimiz Kürt halkı ile değil. Neden olsun zaten lan mal mıyız biz gidip kendi vatandaşımız ile durup dururken kavga çıkaralım. Bizim derdimiz bu ülkeyi bölmeye çalışanlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ülke bölünmüş zaten hala dikiş ipiyle gemici düğümü atmaya çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bölünmek... şu büyük öcü. tarihin başından beri sayısız kere olmuş hala olan gelecekte de olacak bişey. ama öcü işte. gece uykumuzda gelip aklımızı alan karabasan gibi. ıyhhh! içim titredi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 aket atum gibi adamlar yüzünden bölünüyo işte. evinde mutlu yaşayan bi kürt niye sorun çıkartsın ki. adamlar yıllarca sallanmadı, sallanmayı bırak kimliklerini inkar ettiler son 5-6 yılda kürt vardır denebiliyo ondan önce kürt olduğunu söylemeyi bırak tv lerde kürt ismi bile geçmezdi adı konmamış günah tı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Benim kişisel görüşüm , bir halk yüzyıllardır yaşadığı topraklarda kendi kaderini tayin etme hakkına sahiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ulan ben neden suçlu oldum şimdi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 olitere said: Benim kişisel görüşüm , bir halk yüzyıllardır yaşadığı topraklarda kendi kaderini tayin etme hakkına sahiptir. Olacak olan bu zaten. Basacaklar referandumu alacaklar BM destegini al basina belayi ondan sonra. elektrik direklerini caliyolar santiye basiyolar diyen arkadaslar da boyle bakacak sonra http://3.bp.blogspot.com/_Lz55vsdiZAQ/S_65jkrkGyI/AAAAAAAACAA/QkS2xQnnmf4/s1600/Shocked.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 olitere said: Benim kişisel görüşüm , bir halk yüzyıllardır yaşadığı topraklarda kendi kaderini tayin etme hakkına sahiptir. beyler adam lenin terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 seni seçtim pikaçuu şaka bi yana adamların acısını anlamak lazım niye böyle yapıyo bunlar hergün bi olay, hergün bi heycan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Abicim adamların acısı zamanında diğer devletlerin kucağı rahattı ama sonra oradan itilince oturacak yer bulamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 moncici said: olitere said: Benim kişisel görüşüm , bir halk yüzyıllardır yaşadığı topraklarda kendi kaderini tayin etme hakkına sahiptir. beyler adam lenin marks terkfixd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Doğuya yapılan tüm yardımlar ayrıcalıklar kesilsin. Açlıktan gebersin tembeller. Alıştılar bu milletin sırtında yük olmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ben cidden birşeyi anlamıyorum, hadi diyelim olaylar o yönde gelişti bunlar Kürdistan'ı kurdu sonra ne olacak? Napacaklar ki, rahat mı kalacaklar sanki? Büyük ihtimal bulundukları coğrafya nedeniyle yine sürekli haraslanacaklar diğer "büyük" devletler tarafından. Bu kadar adam öldürmelerine rağmen onlara böyle imtiyazlar sağlayan Türkiye var yanlarında. Kimseye göstermediğimiz hoşgörüyü gösteriyoruz, başka ülkede bu kadar serserilik yapsan bütün milleti kobay yaparlar valla. Bırak abicim şu silahı, gel adam gibi akıl mantık çerçevesinde talepler ile masaya otur. Biz de diyelim bak bu adamların kötü niyeti yok, onlarda bitsin istiyor bu lanet anlaşalım. Sanki blood for blood god diye yaşıyoruz da, o kadar insanı o kadar kaynağı oraya aktarmayı seviyoruz da biz sürdürüyoruz bu işi. Ama yok, hala fitne sokmaya çalışmalar, sürekli bir rahatsızlık çıkarmalar, isyan etmeler. Al boğ şu PKKyı, kendi içinde bitir şunu, sonra zaten refahın yükselecek. Oraya yatırım neden yapılmıyor, orada neden insani şartlar yok? E ulan elinde silah dağa çıkmışsın geleni otobüsten indirip öldürüyorsun sonra devlet bize neden hizmet etmiyor. Aklı başında yeni mezun biri gidip neden tehlikeye atsın kendini oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 olitere said: Benim kişisel görüşüm , bir halk yüzyıllardır yaşadığı topraklarda kendi kaderini tayin etme hakkına sahiptir. Bir hitler'in doğuşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 aket adeta köy kahvehanesinde konusuyo gibi bi tarzın var. 80 öncesi terörmü vardı bu ülkede gogıla bak orada yazıyo herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Napolyonn sen "art niyet yok" dediğinden beri bakkala manava hitap eder gibi konuşuyorum, sen beni bu hale getirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ben çocuğuma her gün zorla andımız okutulmasını istemiyorum. (ya sev ya terk et diyecek birileri şimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Napolyonn said: aket adeta köy kahvehanesinde konusuyo gibi bi tarzın var. 80 öncesi terörmü vardı bu ülkede gogıla bak orada yazıyo herşey. sflskf bi de kaynak veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Flameoffear said: Doğuya yapılan tüm yardımlar ayrıcalıklar kesilsin. Açlıktan gebersin tembeller. Alıştılar bu milletin sırtında yük olmaya. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar