Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Andımız boykotu

kermit

Öne çıkan mesajlar

Doğduğundan beri ittirilen bir Kürt olsan haketmişsindir diyecektim.

Zamanında gittik Ağrı'da yaşadık, babam doktor olarak görev yaptı orada. Sen hiç oralara gittin mi bilmiyorum gerçi de gitmediğini düşünüyorum. Durup dururken kimse kimseyi katletmiyor (bir kere 2 kürt kasap kavga ederken biri diğerinin kafasına satır saplayıp öldürmüştü gerçi)

edit: (arada yeni mesaj gelmiş mi diye bakmaktan editleyerek yazıyorum )

Duyarlı olman güzel birşey ama ne yazık ki kullanılıyorsun. Bizim derdimiz Kürt halkı ile değil. Neden olsun zaten lan mal mıyız biz gidip kendi vatandaşımız ile durup dururken kavga çıkaralım. Bizim derdimiz bu ülkeyi bölmeye çalışanlarla.
Sosyal ağlarda paylaş

aket atum gibi adamlar yüzünden bölünüyo işte. evinde mutlu yaşayan bi kürt niye sorun çıkartsın ki. adamlar yıllarca sallanmadı, sallanmayı bırak kimliklerini inkar ettiler son 5-6 yılda kürt vardır denebiliyo ondan önce kürt olduğunu söylemeyi bırak tv lerde kürt ismi bile geçmezdi adı konmamış günah tı resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

olitere said:

Benim kişisel görüşüm , bir halk yüzyıllardır yaşadığı topraklarda kendi kaderini tayin etme hakkına sahiptir.

Olacak olan bu zaten. Basacaklar referandumu alacaklar BM destegini al basina belayi ondan sonra.

elektrik direklerini caliyolar santiye basiyolar diyen arkadaslar da boyle bakacak sonra

http://3.bp.blogspot.com/_Lz55vsdiZAQ/S_65jkrkGyI/AAAAAAAACAA/QkS2xQnnmf4/s1600/Shocked.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Ben cidden birşeyi anlamıyorum, hadi diyelim olaylar o yönde gelişti bunlar Kürdistan'ı kurdu sonra ne olacak? Napacaklar ki, rahat mı kalacaklar sanki? Büyük ihtimal bulundukları coğrafya nedeniyle yine sürekli haraslanacaklar diğer "büyük" devletler tarafından.

Bu kadar adam öldürmelerine rağmen onlara böyle imtiyazlar sağlayan Türkiye var yanlarında. Kimseye göstermediğimiz hoşgörüyü gösteriyoruz, başka ülkede bu kadar serserilik yapsan bütün milleti kobay yaparlar valla. Bırak abicim şu silahı, gel adam gibi akıl mantık çerçevesinde talepler ile masaya otur. Biz de diyelim bak bu adamların kötü niyeti yok, onlarda bitsin istiyor bu lanet anlaşalım. Sanki blood for blood god diye yaşıyoruz da, o kadar insanı o kadar kaynağı oraya aktarmayı seviyoruz da biz sürdürüyoruz bu işi.

Ama yok, hala fitne sokmaya çalışmalar, sürekli bir rahatsızlık çıkarmalar, isyan etmeler. Al boğ şu PKKyı, kendi içinde bitir şunu, sonra zaten refahın yükselecek.

Oraya yatırım neden yapılmıyor, orada neden insani şartlar yok? E ulan elinde silah dağa çıkmışsın geleni otobüsten indirip öldürüyorsun sonra devlet bize neden hizmet etmiyor. Aklı başında yeni mezun biri gidip neden tehlikeye atsın kendini oraya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...