Tron Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mahidevran said: Süper olmus. Bizim insanimiza futbol fazla zaten. Küfür etmek icin maca giden tek manyak bizim taraftarimizdir heralde. ben bu lafı üzerime alarak. evet, feci sitres atıyorum, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 futbol şiddettir, futbol holiganlıktır, futbol adam bıçaklamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ardeth said: gayet güzel olmuş ama onca boş beleş insanı adam etmez. Toptan futbolu yasaklarlarsa bir kaç seneye toplum içersine difüze olup birey halinde var olamadıkları için yok olurlar Bu fikir iyi aslında ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 gg derbide olay cıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 neoldu lan red link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 derbi dediğin bursaysa, evet burası savaş alanına döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bu bursa nasil bir sehir ya asdfassfsadf bursaliiiiiiiiiiiiiiiiim diye sitcom cekicem yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 şimdi geldim 200tl para gitti, çektiğimiz işkenceyemi yanayım evde hanımdan yediğim laflaramı yanayım, şimdi izliyorumda videoları felan 15 16 yaşında çoluk cocuk elinde bıçak taş felan .. bizim yaş ortalaması 30 üzerindeydi, özellikle bir zarar gelmesin diye yaşı kücükler götürülmedi, herifler şehri talan etmiş yaw ,demek ondan eşim telefonda deniz hemen bin bir şeye geri dön diye cıldırıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ardeth said: gayet güzel olmuş ama onca boş beleş insanı adam etmez. Toptan futbolu yasaklarlarsa bir kaç seneye toplum içersine difüze olup birey halinde var olamadıkları için yok olurlar dedim. hakediyorlar sonuna kadar. gerizekalıya gerizekalı gibi davranacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 tinu said: şimdi geldim 200tl para gitti, çektiğimiz işkenceyemi yanayım evde hanımdan yediğim laflaramı yanayım, şimdi izliyorumda videoları felan 15 16 yaşında çoluk cocuk elinde bıçak taş felan .. bizim yaş ortalaması 30 üzerindeydi, özellikle bir zarar gelmesin diye yaşı kücükler götürülmedi, herifler şehri talan etmiş yaw ,demek ondan eşim telefonda deniz hemen bin bir şeye geri dön diye cıldırıyordu :) abi ben dedim sana önceden sdf gitti yepisyeni şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ahaha valla hanım konuşmuyor benle yatmış uyumuş beklememiş bile:) bursaya fena ceza gelir ama herifler şehri yıkmış resmen, polis bize izin verseydi heralde facia yaşanırdı, çünkü dediğim gibi giden tayfa hep eskilerdi, özellikle karagümrük grubu fena gelmişti, ayhan abi yola çıkmadan önce konuşma yaptı yanında bıçak vs getirenler vardı hepsine bıraktırdı, saldırı olmadan kimse bir şey yapmayacak dedi, gerçi saldırı olmama ihtimali yokmuş:) en unutamıycağım an bir polis geri dönün dediğinde takımı almadan gitmeyiz direnişi ikinciside takımla buluşma anıydı. artık ne bursa inönüyü görür ne de biz bir daha bursayı görürüz :) yalnız harbiden bu bilet parası gittimi şimdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Klasik her bursa ve trabzon deplasmanı oncesı ayhan abının soledıgı sey beyler emanetlerı bırakıyoruz , kımse yanına emanet almasın (: Istanbuldakı maçtan sonra zaten bursaya gıdebılmemız başlı başına hataydı. Bundan sonra tarafsız sahada oynarız bursa maçlarını eheehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ortalık ıyıce karışıcak bu arada onumuzdekı hafta bursa İstanbula gelicek kasımpaşa maçına eğer yasaklanma olmazsa rezaletçıkar. Burdada bitmez bu olaylar zaten her ankaragucu Beşiktaş maçına bursalılarda gelır ordada baya karısıklık olur. Bunun önune gecebılceklerını sanmıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bencede gayet guzel olmuş :) bu sene göztepe 1.Ligte ksk ile mucadele edecek! bilen bilir göztepe,ksk derbileri gs fb derbilerinden daha şiddetli olur ,düşünün yıllar sonra izmirde ilk derbi! Atatürk stadında 60-70.000den aşşağıya adam olmaz ,en azından holiganlar ayagını denk alır biraz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 spor programlarına felan bakıyorum bursaya ceza yok gibi gorunuyor, ve sadece 19 gözaltı var , eğer bu olaylar sonrasında ağır cezalar verilmesse bu yasayı direk çöpe atsınlar hiçbir anlamı kalmaz direk örnek teşkil eder bu olay , stad dışında çıkan hiçbir olayda kimseye ceza veremezler bundan sonra, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ahah göztepe karsıyaka macında ölcegini bilse adam yine olay cıkar illaki cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 olay çıkaranları tespit edersin tek tek. almazsın bi daha hiçbi maça. maç saati karakola gelip hesap vereceksin hayvanlık yapmıyorum diye yoksa doğru hapse dersin. gör bakalım ondan sonra çıkıyor mu çıkmıyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yaw videolara resimlere bakıyorum hepsi 15 20 yaş arasında çoluk çocukmuş be, bunlar zaten yaştan dolayı hapse girmez, böyle rezillik varmı orada kimse bunların tribün liderleri toplamış etrafına 15 16 yaşında çocukları aklı sıra tribüncülük oynuyor, allahtan bizi sokmamışlar şehrin içine bize saldırsaydı bu çocuklar bunlarla mı çıkacaktı bizim karşımıza, bizim adamlar bu çocuklarla kavga etmez ki tutar kulağından annesine teslim eder, daha bunlar babalarının yediği portakalda vitaminken tribünde sabahlıyordu o gün oraya giden 400 kişi, otobüslerimiz arandı 1 tane kesici alet silah çıkmadı, 1 tane bile, bu herifler istanbula geldiklerinde de yine bu çoluk cocugu getirmişlerdi, hala istanbuldaki olaylardan bahsediyorlar , döner bıcaklarla geldiler baltalar çıktı otobüslerinden, gemlikte beşiktaş otobüslerine saldırdılar beşiktaşlıları bıçakladılar, inönüye geldiler küfürler şişe meşale atarak, sonra 30 beşiktaşlı barikatı aşıp bunlara saldırınca vay efendim beşiktaşlılar saldırmış!! sanki adam gibi geldilerde beşiktaşlılar durup dururken saldırdı, bursa valiliği emniyeti bu çocukları tespit edip aileleri ile konuşması lazım, bunların eline o bıcağı sopayı kim veriyorsa o herifleri bulup atacaklar içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 tinu said: spor programlarına felan bakıyorum bursaya ceza yok gibi gorunuyor, ve sadece 19 gözaltı var , eğer bu olaylar sonrasında ağır cezalar verilmesse bu yasayı direk çöpe atsınlar hiçbir anlamı kalmaz direk örnek teşkil eder bu olay , stad dışında çıkan hiçbir olayda kimseye ceza veremezler bundan sonra, E kusra bakmayın da Bursaspor ne yapsın ki? Tüm şehrin güvenliğinden kulüp mü sorumlu? Stadda olay çıkar, kulübe ceza kesersin normal. Ama tüm şehri denetleyecek halleri yok. Holiganları yakalarsın, tespit edersin, onlara iyi ceza verirsin, bir daha da maç izletmezsin stada almazsın. Ama kulüplük bir olay yok burada. Yapılacak iş tarafsız sahada oynatmak bu maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Kulübün bu fanatik taraftarlara karşı tavrının sert ve kesin olmasılazım. Bir daha maça alınmayacaklarını kesin ve net olarak bildirmesi ve bu kararın ardında sonuna kadar durması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Rewendor said: tinu said: spor programlarına felan bakıyorum bursaya ceza yok gibi gorunuyor, ve sadece 19 gözaltı var , eğer bu olaylar sonrasında ağır cezalar verilmesse bu yasayı direk çöpe atsınlar hiçbir anlamı kalmaz direk örnek teşkil eder bu olay , stad dışında çıkan hiçbir olayda kimseye ceza veremezler bundan sonra, E kusra bakmayın da Bursaspor ne yapsın ki? Tüm şehrin güvenliğinden kulüp mü sorumlu? Stadda olay çıkar, kulübe ceza kesersin normal. Ama tüm şehri denetleyecek halleri yok. Holiganları yakalarsın, tespit edersin, onlara iyi ceza verirsin, bir daha da maç izletmezsin stada almazsın. Ama kulüplük bir olay yok burada. Yapılacak iş tarafsız sahada oynatmak bu maçı. Tamamen katılmıyorum, bu olaydan dolayı bursa kulubu ve ordaki hiç bir suçu olmayan adam gibi bursa taraftarıda ceza görecekki bu hayvanlıkları yapanları içlerinde barındırmayacaklar. ayrıca buna ceza verilmemesi demek tüm stadlarda maç öncesi çıkan taraftar olaylarına ceza verilemeyecek demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 araya mesaj girmiş editleyeyim: @Absolut: Bunun zaten kulübe kalmadan emniyet güçlerince tespit edilip uygulanması gerekiyor bana göre. 3-5 TV görüntüsü ve resim dışında adamları tespit etme imkanı pek yok zaten kulübün. @tinu: kulübe ceza vermen için kulübün yetki alanında bir şey olması lazım. Yan tarafta bir lisede eylem oldu diye seni üniversitenden atmaları gibi bir şey olur şu anda BS'ye ceza gelmesi. Ama olay çıkaranların yakalanıp ceza alması ve bir daha stada alınmaması falan dersen sonuna kadar haklısın. Olayların tekrarlanabilirliği ihtimaline karşı tarafsız sahada maç oynatılması da doğru bir karar olur. Ceza değil tedbir amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 lise uni baglantisi alakasiz kacmis, bu olay cikaranalr bursaspor taraftari guya omurga olsa, hangi kulup olay cikariyorsa mac iptal edilip hukmen yenik sayilsa, bu sekilde 5-10 mac kaybettikten sonra yola gelirler suc olduktan sonra kolluk kuvvetlerini futbol gibi gereksiz bir is yuzunden cikan arbedeye ve o capulcularla ugrastirmak yerine en guzel cozum bu ya akillanir insan olurlar yada takimlari surekli kaybeder ohh mis, kapi gibi caydiricilik hemde ole yanlis yargi hede hodo yok hukuk gibi, cezaevinde adma tutmiyor bir adamin hayatiyla oynamiyosun cillop 3-5 capulcu kendi aklinca eglenip racon kesicek diye aptal bir oyun icin benim vergimi ne hakla harcar devlet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 istanbuldaki olayda niye beşiktaş ceza aldı o zaman? O da stadın dışında olmuştu, senin mantığına göre beşiktaşında ceza almaması gerekirdi, istanbulda verdiysen ceza bursada da vereceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar