Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 e o zaman jelibonda yemiyelim. birileri seviyo diye bişeyi secmiyen hipsterın tanımı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ben ne duyduğumu biliyorum led zeppelin basçısı dinliyorsan zaten otomatikmen hipstersın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 demekki ne duyduğunu bilmiyormuşsun pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 şu ana dek izlediğim tek anime fairy tail, hoşuma gitti baya. hellsinge başlıycam sanırım bi de, çok övdü bi arkadaşım. anime hikayem bu kadar, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 http://i55.tinypic.com/2i1drms.jpg hadin iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ahters gonna hate hipsters gonan hips. sağlıcakla kal kaede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Çok saçmalamış lan Kaede. O screenleri vermek manasız, motion olarak çok iyiydi onlar, haters gonna hate harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hagane no renkinjutsucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ^ I I I full metal alçemist la o. keklemişler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Topic beğendirebileceğiniz en iyi animeye dönmüş. Güzel güzel beğendiğpinizi yazın belki sizin beğendiklerinizi izlemeyen vardır arada bakar oda izler, ama inatla bu diye de kasmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yok tam aksine, zbeğendirtmiyecğeiniz ainimelere dönüştü konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 kaede baş weeabo olarak haklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 valla yakın zamanlarda izlememin etkisi ile Welcome to the NHK diyorum anime olarak. manga olarak da Psyren okuduğum için şu aralar onu beğeniyorum. tabi bunlar değişken ^^ şu anlık favorilerim. bir de en sevdiğim grup Girls Generation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 moartits benim discipleım olarak yetiştiği için azıcık haklı çok değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Fortuna said: Get taste. Hakkaten ama Naruto, izlediğin en iyi anime/okduğun en iyi manga? Üstelik adam buna gülünce yanlış olan o? "Ömür boyu izlediğim en iyi film Kurtlar Vadisi - Irak" deyince birisi sen gülmez misin? evet yanlış olan o. bu durumda sen de yanlışsın, gidip kurtlar vadisi örneği veriyorsun. geniş bir anime yelpazem olmak zorunda değil, seri olarak beni en çok kendine bağlamış olan bir naruto'dur bir de geçtiğimiz yaz biten fma'dır. bunun dışında baştan sona izleyip bitirdiğim 7 - 8 tane anime var. anime ve manga kültürü ile ilgiliyim diye her tür seriyi izleyip bitirmem şart mı ? hayır. sorumuz ne ? izlediğiniz en iyi anime nedir değil mi ? e tamam işte, izlediklerim arasında en iyi naruto diyorum ben de. kendi söylediklerinizle çelişiyorsunuz lawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 zevkler renkler vıdı vıdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Narutoya laf yok ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 http://i51.tinypic.com/24exkdj.gif ilkokul kızları için yapılan bir animenin narutodan daha iyi animasyon ve dövüş kareografisine sahip olması sizi nasıl hissettiriyor peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Naruto'nun çok daha iyi kadroyla ypaılması lazım, hakettiği gerçektne o. Arasıra baya iyi dövüşler oluyor, inkar edilemez bu. Ha evet kalitesi yükselmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Virus said: zevkler renkler vıdı vıdı? şunu atacaktım ama bu seferlik hacivat değil de karagöz olayım. dur şimdi virus tam da en heyecanlı yere gelmiştik! http://www.sanfranciscosentinel.com/wp-content/uploads/2009/04/movie-popcorn-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Cuce said: konuya dönersek school rumble! cizimleri animasyonları rezalet, muhteşem anime. o kadar muhteşemki, öle. türlere göre ayırmak lazım yoksa seçmek çok zor ama görmüşken +1 vermeden edemedim. hatta hatırlarım bakabtde psychic detective yakumo görmüştüm ama school rumble spin off değilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 One Piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 code geass iyidir yaw emperor luluş fln guzeldi.tekrar segredesım var ama euphie nin son olayı(spoiler olmasın)...hala icim sızlıyor,yuregım el vermıyor segretmeye. bu arada Disappearance of Haruhi Suzumiya en iyi film dalında oscarı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Naruto'yu Naruto ve Naruto Shippuuden diye ayırsak, Naruto'nun ilk 50 bölümünü bi kenara ayırıp gerisini çöpe atsak, Naruto çok iyiydi diyemez miyiz? En iyi değil belki ama fazla iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bence diyemeyiz, naruto'nun ilk 25 bölüm en kötü non-filler bölümlerdi çünkü. gelecek bütün filler'ların temelini atmıştır hatta "sen de benim gibisin" felsefesiyle. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar