dattebayo Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 anketimsi bi' konumuz bulunsun istedim. evet, anime olarak Code Geass manga olarak gene code geass olacak ama henüz okumaya başlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Manga: Dance till Tomorrow kesinlikle Anime: Haibane Renmei ile Samurai Champloo arasında beraberlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 hentai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 samurai champloo vs cowboy bebop kapışır animede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 çok fazla anime izlemedimde trigun ve code geass ı tek seferde izlemiştim.baya beğenmiştim.death note uda tek seferde izlemiştim ama çok pis spo yediğim için code geass ve trigun daki etkiyi bırakmamıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 manga: sundome anime: boku no pico manga: aria anime: cowboy bebop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Anime icin hellsing derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 manga: genshiken anime: ghost in the shell stand alone complex (hepsi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Manga: Holyland / Akumetsu (Edit ile ekledim) Anime: Gintama Anime de pek çok seri arasında kaldım Gintama demeden önce, o yüzden en iyiden çok eşitler arası 1. gibi birşey Gintama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 manga: freesia anime: legend of galactic heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yazılmışlar dışında birşey düşünürsem monster in animesini çok severim 10-30 arası biraz yavaşlıyor sade onun dışında çok sağlam cidden. Mangası daha iyiymiş bir ara okuyacagım onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Vinland Saga, claymore mangaları baya iyi Macross Frontier, Full Metal Panic! TSA, Code Geass Anime olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 offtopic olacak yalnız codegeass izlemiş bu kadar kişiyi görünce sormadan edemicem, izlerken o ürpertiyi hissettiniz mi ? yoksa ergenlik hormonlarımdan falan mı kaynaklanıyor cgeass izlerken oluşan şu ürperti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 manga genshiken çok severdim de yaşlandık tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Manga : FMA,Akumetsu Anime : Gintama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 dattebayo said: offtopic olacak yalnız codegeass izlemiş bu kadar kişiyi görünce sormadan edemicem, izlerken o ürpertiyi hissettiniz mi ? yoksa ergenlik hormonlarımdan falan mı kaynaklanıyor cgeass izlerken oluşan şu ürperti ? Seiyuu'lar + soundtrack çok iyi code geass'ın. Yoksa bu kadar keyif vermez. Zaten arada bir ep 6'nın sonunu açıyorum adam öyle bir konuşuyor ki aman aman. Ama bu kadar bütçeli olmasa o kadar iyi bir anime olmaz. Haftalık izleseydim de bayardı heralde. Gerçek ürpreti istiyorsan Monster izle. Daha OP'den başlıyor, sonuna kadar çok iyi. Veya Higurashi izle tam anlamıyla bir "slice of life". Cute girls slicing cute things. Gerçi higurashi ne kadar ürpertir tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 TENGEN TOPPA GURREN LAGANN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 anime: cowboy bebop manga: hellsing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 manga çok fazla okumuyorum ama anime olarak ghost in the shell (hepsi), cowboy bebop, rurouni kenshin diycem. en sevdiklerim. manga da yazmak gerekiyorsa fairy tail ve naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 manga: hokuto no ken fist of the north star anime: zz haric gundam uc, gits ve madoka kapisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 sundome troll değildi bu sırada okurken kalp atışlarımı o kadar hızlandıran bir manga okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 anime: Hiç düşünmeden GTO. bilmeyen yoktur zaten, Bu kadar eğlenmedim ben bişey izlerken, mangası daha da iyiydi... manga: NHK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acemi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 One Piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 One Piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar