Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük çocuklara oyun salonu

samaella

Öne çıkan mesajlar

abi bu zaten siz fakirler için yapılan birşey değil ya. götünü kaldırıp her sabah 1km yürüyemeyip spor salonuna aylık 1.000tl aidat veren adamlar ve onların çocukları için. ha birde işte otelde kalan misafirlerden vs. Arada bi lansman partileri olur zaten.

sürü gibi gidip girmek isteyen apaçiler olacaktır. tekme tokat kovarlar kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ben gittim gördüm de, 300 kişi oraya girmez, yani girerde ölü çıkar büyük ihtimal,

çok basık, konsollar arası kalabalık kabul etmeyecek kadar dar, hani basık olması bile yeter ki oraya istediğin havalandırma sistemini kur yine boğulursun

yerin altında zaten haberde belirtiliyor mu bilmiyorum da, otelde zeminin 2 kat altındaydı sanırım

biz oradayken 70-80 kişi var, o zaman bile yer yer hareket zorluğu yaşıyordun içeri de bir yerde öbeklenme varsa düşünün
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca bu mekanda Özgür Kirazcı'nın emeği büyüktür, Konsol bölümünü takip etmeyenler için özet geç .iç yapayım.

Kendisi bugüne kadar Playstation Türkiye'nin başkanıydı, Türk oyun sektörünün bugüne kadar en aktif insanıydı; Türkçe oyunlar, ucuz fiyatlar vs. böyle birşeyi yapıp gitti işte :(
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

abi bu zaten siz fakirler için yapılan birşey değil ya. götünü kaldırıp her sabah 1km yürüyemeyip spor salonuna aylık 1.000tl aidat veren adamlar ve onların çocukları için. ha birde işte otelde kalan misafirlerden vs. Arada bi lansman partileri olur zaten.

sürü gibi gidip girmek isteyen apaçiler olacaktır. tekme tokat kovarlar kesin.

Bilmiyorum farkettin mi de, patinaj bölümünde 2011 Model BMW ile Ferrari takas ediyim diye soran adam var.

Welcome to the Paticik.

Not : Ayrıca otobüse de binmiyorlar bunu geçen öğrendim.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.gameinformer.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer-Components-ImageFileViewer/CommunityServer-Blogs-Components-WeblogFiles-00-00-00-00-06/7823.ManaBar.jpg_2D00_610x0.jpg
http://www.manabar.com.au/wp-content/uploads/2010/10/mana_bar_wide1.jpg
şöyle bişi vardı avustralyada, yakalarlarsa neden olmasın. burdan kız yapmak daha süper ve kolay olur hem.

-selam, sen de mi zelda oynuyorsun? ben abazancan bu arada, pokemonlarımızı değişelim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

...televizyonlar, ses sistemleri ve VIP odaları… Burası Türkiye’deki “büyük çocuklar” için bir cennet; dünyada bir ilk; dijital eğlencenin son noktası. Burası, Point Hotel Barbaros bünyesinde kapılarını bugün itibarıyla açan, The Game.
The Game, içerik ve işletme modeliyle benzersiz bir yapıya sahip. Oyun ve eğlenceyi otelciliğin kusursuz hizmet anlayışıyla harmanlayarak ve oyun tutkunlarının çok hoşuna gidecek bir tasarımla da destekleyerek eşsiz bir oyun merkezine imza atmışlar. Eve ait bir kavram olarak bilinen video oyunlarının tam tersine sosyal bir kavrama dönüşeceği The Game, 1,5 milyon dolarlık yatırımıyla misafirlerinin video oyunları konusundaki tüm yargılarını ve fikirlerini baştan çizecek kadar iddialı. The Game misafirleri, ister yarış simülatörlerinde üç boyutlu gözlüklerle hız yapmanın heyecanını yaşayacak, isterlerse dev perdede en sıkı futbol maçlarını oynayacak, isterlerse de hareket algılama teknolojisiyle boks, veya tenis maçları yapabilecek. Üyelik sistemiyle çalışan The Game’e üç aylık, altı aylık ya da bir yıllık sürelerle üye olabiliyorsunuz. Üyeler ...

i just lost.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...